Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dualshock 3 - napodobenina?


007jarda

Recommended Posts

Zdravím všechny!

Nedávno jsem zakoupil nový DS3, od začátku s ním byl ale problém, při nabíjení blikal rychleji než bylo zdrávo, vibrace vydávala divné zvuky a vrchol všeho byl, když se mi zasekl ve hře a npomohlo ani vypnutí PS3, pořád svítil jako ovladač číslo jedna, ikdyž jsem zapnul PS3 zpět a měl jsem na jedničce jakoby dva ovladače! Dnes ho posílám zpět, prodejce mi ho buď vymění nebo vrátí peníze, spíše se chci zeptat, zda se s tím někdo nesetkal, přemýšlím, zda ho vyměnit nebo koupit radši někde jinde. Udělal jsem pár fotek, v odkazu, který sem dávám jsou na prvních dvou fotkách oba dva, pak na dalších třech, ten co mi přišel a na posledních třech spolehlivý ovladač :-) Čeho jsem si všimnul je, že ten co mi dorazil, má světlejší nápisy nepatrně, písmo SONY je trošičku na některých místech nerovné, ale fakt nepatrně, na fotce to ani nebude znát asi, no a zadní nálepka výrobního čísla je světlejší a nakřivo :-) Nevím, jestli jsem rejpal a je to normální ovladač nebo fakt super napodobenina :-)

http://milovice.rajce.idnes.cz/Dualshock_3

Díky Jarda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo mas klasicky padelek bohuzel,tak jsem takovy koupil a pak jsem ho rozebral a spravil si dualshock 2, opravdu jen na nahradni dily. A pokud vim,tak nejaky firmware neumoznuje hrat na neoficialnich ovladacich.

Ja mel problem takovy,ze kdyz jsem spustil ps3 timto ovladacem,furt mi tlacitko jelo nahoru,takze v home menu nepouzitelny,ale pokud jsem ho pustil origo ovladacem a spustil hru,tak pak slapal v pohode,nez potreboval poprve nabit a pak uz blbnul instantne nonstop,koupeno na aukru. To bylo poprve co sjem daval negativ,jako 20 dalsich.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem si to myslel... Bohužel :-( Takže ho pošlu zpět a nechám si vrátit peníze, protože to co píšete mi přesně dělal, když jsem ho dal z nabíječky, pořád blikal, pak jsem musel znovu a poté se chytnul. V menu ps3 mi pro změnu jednou nefungovalo R2, když jsem chtěl otáčet fotky, zkusil jsem druhý a OK. Každopádně díky, napíši mu, že chci vrátit peníze a koupím si ho někde v krámu za slušnou cenu, bral jsem ho též z aukra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za info. Cena na Aukru je lákavá. Ve finále ale většinou dvakrát vyšší. Mám podobné zkušenosti s koupí konzole. Bez záruky - ale nebojte konzole je naprosto v pohodě - 120G harddisk , ovladač trochu použitý , prodávám protože nemám čas na hraní. Výsledek : po týdnu YLOD (verze 60G-Fat) , ovladač opotřebovaný odhaduju nejméně 4roky používáný intenzivně. Konzole ve vnitř zmordovaná amatérskou opravou. Naštěstí oprava YLODU za flašku (normálně 2000,-Kč a nový ovladač za 1200,-. Kdybych si koupil novou slimku tak mám záruku a vyšlo by to levněji. Navíc ten pocit , že jste někomu naletěli je opravdu k nezaplacení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není zač, jako stál myslím 699Kč, takže to nebylo úplně nízké, jsou tam i za 4kila, ale u nich se ví, že nejsou SONY, jen vypadají podobně, ale toto bylo fakt identické, až na funkčnost. No a nakonec v mallu je origo za 774Kč, tak už ho mám doma a šlape OK :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za těch 699Kč jsem ho na Aukru koupil taky. Prodejce měl přes 150 kladných hodnocení, tak jsem si říkal, že snad z tolika lidí by někdo neorigo poznal. Došel mi balíček z Číny, vytáhnu ovládač a hned mi bylo jasné, že je to kopie. Tak jsem ji hned poslal prodejci zpět. Naštěstí mi poslal peníze a já si ho koupil na Mall.cz za 780Kč. Už nikdy žádné napodobeniny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám doma taky jeden za 699 z aukra. Nemám teda žádný z problémů co tu uvádíte, ale štve mě, že ovládací páčky jsou strašně tuhé. Říkal jsem si, že se to asi časem rozchodí, ale už je to rok a půl a furt nic...:cheesygrin:

A daleko rychleji se vybíjí...:?

No jo no, chybama se člověk učí, ale stejně to jsou parchanti..:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, já už si z aukra žádný nevezmu, radši si připlatím 2-3 stovky z krámu :-) Tak hlavně, že ti to aspoň šlape, to mně se nepovedlo :-) A beru to takhle, jsme v ČR a i tady žijou vyčůraní lidé a že jich nebude málo, české ručičky... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Já mám zase opačnou zkušenost.Koupil jsem na aukru dva nové ovladače za 700 měli být origo,ale podle ceny bylo jasný že nebudou.Už je mám víc než rok a fungujou v pohodě.Dokonce funguje i sixaxis.Nemají zadní nálepku a na menu tlačítku není znak ps,ale nápis p3.Analogové páčky nejsou tak citlivé a přesné jako origo+kratší výdrž baterie,ale používám je pouze na Fight Night na kterém jsem už oddělal 2 origo ovladače takže mi to nevadí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu