Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dg Slim 3.60!!!

Antabelus

Recommended Posts

NAND je elektronicky logicky clen (negovany soucin 2 a vice signalu)

a z techto clenu je vytvorena interni pamet psp... v podstate je to pamet obdobna jako treba ve flash disku

psp ma standardne 2 pameti a to flash0 a flash1... flash1 slouzi predevsim pro ukladani nastaveni(nickname psp, datum a cas, casovy pasmo, vypnuti/zapnuti autostartu umd a jine nastaveni z xmb), pripadne pro ulozeni tapety... jde tedy spise o uzivatelskou pamet

jestli se ale rekne zaloha NAND pameti v psp mysli se tim spis flash0 pamet, ktera obsahuje kompletne cely firmware

pro downgrade neni mozne udelat zalohu flash0, protoze pred downgradem mas v psp originalni firmware, s kterym neni mozne volne pristupovat ani k jedne z techto pameti a navic ani neni treba... kdyby se neco pri downgradeu pokazilo bricknes tim psp a k odbrickovani stejne zalohu f0 nepotrebujes...

flashni na 3.60 M33 ;) .....já sem s tímhle FW neměl žádný problémy a podle mě je lepší než 3.71 m33 na Slim ;) ( sice má 3.71 výhodu PTF Theme ale 3.60 mi přijde lepší...fungujou mi na ní i starý pluginy který na 3.71 nejdou :D )

ja zase doporucuju 3.71m33 :) ...jako firmware mi prijde taky spolehlivej a jeste jsem s nim nemel problem... tekken ma sice pravdu, ze v podstate vetsina pluginu zatim na 3.71m33 nefunguje, ale da se rict, ze se v blizke dobe dockame aktualizace vetsiny starsich pluginu i s podporou 3.71m33... takze jako dobry krok do budoucna je lepsi zacit s 3.71m33

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu