Antabelus Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 :-) :-) :-) :-) :-) :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekken90 Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 flashni na 3.60 M33 ;) .....já sem s tímhle FW neměl žádný problémy a podle mě je lepší než 3.71 m33 na Slim ;) ( sice má 3.71 výhodu PTF Theme ale 3.60 mi přijde lepší...fungujou mi na ní i starý pluginy který na 3.71 nejdou :D ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antabelus Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 jdsf sd lskdf skdj fksldl dl fwe rsdl vb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekken90 Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 omg http://console-forum.net/showthread.php?t=12072 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antabelus Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 dsjasd ads ads ads a da sda sd asda sda sd asd asd asd asd asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
west-- Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 NAND je elektronicky logicky clen (negovany soucin 2 a vice signalu) a z techto clenu je vytvorena interni pamet psp... v podstate je to pamet obdobna jako treba ve flash disku psp ma standardne 2 pameti a to flash0 a flash1... flash1 slouzi predevsim pro ukladani nastaveni(nickname psp, datum a cas, casovy pasmo, vypnuti/zapnuti autostartu umd a jine nastaveni z xmb), pripadne pro ulozeni tapety... jde tedy spise o uzivatelskou pamet jestli se ale rekne zaloha NAND pameti v psp mysli se tim spis flash0 pamet, ktera obsahuje kompletne cely firmware pro downgrade neni mozne udelat zalohu flash0, protoze pred downgradem mas v psp originalni firmware, s kterym neni mozne volne pristupovat ani k jedne z techto pameti a navic ani neni treba... kdyby se neco pri downgradeu pokazilo bricknes tim psp a k odbrickovani stejne zalohu f0 nepotrebujes... flashni na 3.60 M33 ;) .....já sem s tímhle FW neměl žádný problémy a podle mě je lepší než 3.71 m33 na Slim ;) ( sice má 3.71 výhodu PTF Theme ale 3.60 mi přijde lepší...fungujou mi na ní i starý pluginy který na 3.71 nejdou :D ) ja zase doporucuju 3.71m33 :) ...jako firmware mi prijde taky spolehlivej a jeste jsem s nim nemel problem... tekken ma sice pravdu, ze v podstate vetsina pluginu zatim na 3.71m33 nefunguje, ale da se rict, ze se v blizke dobe dockame aktualizace vetsiny starsich pluginu i s podporou 3.71m33... takze jako dobry krok do budoucna je lepsi zacit s 3.71m33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts