Jump to content
  • 0

Seznam FW a mozne upgrady (downgrady)

Saddako

Question

Po vzniku FW M33 mam ve firmwarech absolutni gulas :( V dobach obycejnych OE firmwaru platilo, ze lze na OE jednoduse aplikovat dalsi OE. Nyni je to M33 a na nich postavene servisni packy (nebo releasy) a k prechodu z jednoho na druhy je potreba mit v PSP urcitou verzi FW. Pri pokusu o prechod na jinou verzi je to tedy o hledani mezi kupou topicu a patrani zda lze a nebo nelze danou verzi instalovat na urcity FW.

Slo by nekam do tutorialu udelat tabulku jednotlivych FW s moznostmi jejich upgrade (downgrade), datem vydani verze a treba i kratkym soupisem zmen?

Diky

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
ted nehapu co presne chces..jako myslis ktery FW dou downgradeovat a na jaky a z jakych FW de upgradeovat.?? staci kdyz se podivas do seznamu tutorialu od myschaa tam mas DOWNGRADE a UPGRADE FW..jestli to myslis jinak tak napis a pokusim se to udelat..;)

Ne. Spis se mi jedna o to, ze se podivam a vidim... Hele, za posledni dva mesice je tu nekolik FW pripadne i s odkazem na topic o jeho instalaci. Kazdy z nich ma nejake vlastnosti, ale nechce se mi jit treba do toho uplne posledniho protoze ma nejaky problem protoze tam nefunguje treba nejaky plugin. Posledni a pro me pouzitelny FW je tedy ten predposledni. Abych vsak na nej mohl prejit tak musim mit FW bud max. xxx (odkaz na topic o instalaci) nebo min. xxx (opet odkaz na topic o instalaci)

U OE FW to bylo jednoduche. Cim vyssi verze tim lepsi (prevazne). Vzal se balik s novym FW a stara verze se jednoduse prehrala. U M33 uz je to o tom, ze je nejaka verze a na tu se pak updatujou zaplaty (a nebo se opet upgraduje cela verze?).

Pro lidi, kteri neustale nahravaji novejsi a novejsi FW je to asi zbytecny, ale verim, ze je stale dost lidi na OE FW, kteri budou chtit do budoucna upgradovat a bylo by fajn mit potrebne informace na jednom miste "bez hromady spamu".

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Privacy Policy