patasus Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 jsem myslel,ze jsi to prodal,tak vyborne. O vikendu dame jeste dungeon defenders Prodal, ale neodolal jsem a i přes platinu jsem si pořídil tu GOTYE verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 ok skvele se nam to rozrusta, takze jeste jednou pripominam...dneska (jednou nepůjdete chlastat no bóže) cca od 19-20ti hodin nejvetsi sraz console-forum RDR v Armadillu :D snad se tam sejdeme víc, jak 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
God Raptor Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Hej ale to je nepřesné v Armadilu protože je přece víc serverů ne? Tak at někdo vytvoří hru a pozve tam všechny ostatní. :D Jo kejsi potvrd mi prosím žádost o přátelství :D ID: rewaqabscw.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 ^joo to potom at udela nekdo zkusenejsi :D jinak ten nick si asi napsal spatne, nic mi to nenajde, pridej si radsi ty mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Kolem 20. se k vám připojim, skoro rok sem to už nehrál ale snad si ještě pamatuju jak se tasí kolt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
God Raptor Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Jo já vím :D Já už jsem ti to posílal před pár dny. Jo tak já všem co mám rozešlu pozvánky a vy je rozešlete dál, protože nemám ještě uplně všechny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
God Raptor Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 asddddddasdasdasd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 true_kejsi? máš všechny ve friend listu? pokud ano tak pak všechny jen pozvi (když bude plná session tak je kicknem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 ja myslim ze tam vsechny mam...ok kdyby neco, tak se tady zeptam God Raptor: tys mi urcite nic neposilal :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
God Raptor Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Jo stopro mám tě ve friendlistu a čekám na tvé potvrzení. A všechno se shoduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenezio Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 No tak možná dnes..když já jsem pořád v práci..to máš těžký no..:) včera se mi taky při tom hraní zavírali oči..:( dneska si možná zase zahraju..ať už se dostanu na ten 50 lvl:D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 prida se k nam jeste nekdo? minule to bylo super, ale ted uz to vypada, ze se nikomu moc nechce...ja, greenezio a Marklar hrajeme porad jen spolu a je to sice fajn, ale kdyby nas bylo aspon 5...co vy na to? :D :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 Snad co nejdříve si seženu RDR a headset, takže bych se k vám po dohrání singlu přidal. Pokud tedy budete ještě hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marklar1468623706 Odesláno Květen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 neboj RDR nas jen tak neomrzi :D budeme radi kdyz nas bude vic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hockei Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Ahoj. Rad se take pridam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hockei Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 muj nick: mira_ice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker68 Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 nick. curyfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenezio Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 http://www.facebook.com/groups/122021601271876/ pro multiplayerové hráče na Play station 3 .. přijďte pokecat o hrách :D A klidně psát svoje Nicky. Do toho Kovbojové a Indiáni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Zdravim všechny kovboje, nechystáte se někdo v nejblížší době na multi? Trošku jsem byl teď mimo, a přiznám se že jsem rdr podváděl ze skyrimem.:cheesygrin: Včera už jsem si konečně z psn stáhnul undead nightmare a všechny packy a musim říct, že undead overrun nebo jak se tomu nadává je dost epic. Za 13 vlnu jsem se snad nedostal.:roll: Každopádně mě to zase dost chytlo. Mám dlouhej týden takže do neděle možná spíš večer ale pondělí, úterý a následně pá,so,ne celý dny volný, takže mi bude ctí když se přidáte :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 jo, jinak pro ty co mě nemají v přátelích tak můj nick je tommarton (jen kdyžtak do zprávy napište že jste s fóra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Ještě aktualizace, nějak jsem se rozjel a od pondělí už bych měl mít headset který jsem konečně zakoupil, takže už se nebudu muset dorozumívat skákáním :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Hraje to ještě někdo ? : stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Má pondělí, nebo v úterý někdo čas? Jsem k dispozici snad celej den.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Úterý já ale nejsem moc zkušený :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Nevadí :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.