Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

XGD3 instalace her


jindave

Otázka

Vypaluji XGD3 hry v imageBurn dle navodu.

Vsechny hry mi v poradku (mam LT3.0), ale pokud hry naistaluju tak mechanika pri hrani vydava scripani a cca po 2min zamrne XBOX.

Predpokladam ze je problem v paleni, da se tomu nejak predejit ? Zmenit layerbreak ci neco jineho ?

Jeste opakuji hrat z DVD mi jdou vsechny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jo, to ti nejpravděpodobněji pomůže. Pokud neseženeš Bčko, tak c4eva už prý pracuje na firmwaru pro novější revizi. Popřípadě můžeš koupit například tenhle asus

http://interlink.tsbohemia.cz/dvd-rw-asus-drw-24b3st-dvd-r-rw-ram-blk-b-as-cerna-sata-bulkove-baleni_d122283.html

má stejný vnitřnosti jako LiteOn a máš jistotu, že je to revize B, jen se musí crossflashnout, ale na to najdeš na netu články.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators
Pokud neseženeš Bčko, tak c4eva už prý pracuje na firmwaru pro novější revizi.

Odkud máš prosímtě informaci, že c4eva pracuje na FW pro novější revizi? Máš odkaz na zdroj?

Já mám totiž zcela opačné informace, přímo na Xecuter fóru se píše, že rev. "C" je kryptovaná a že tato úprava FW na ní nepůjde. Navíc, rev. "B" již byla oficiálně ukončena, minulý týden odcházely poslední kusy z továrny (jestli se dostanou do ČR je ovšem otázka) a všechny nové zásilky již jsou rev. "C".

S přihlédnutím na to, že se podle informací v Liteon fabrikách zvedaly platy a že cena těchto mechanik vzrostla, že revizí "B" už je poskrovnu a brzy nebudou k sehnání vůbec nikde (dokonce jeden z největších světových shopů NewEgg už rozesílá rev. "C") by ti, kdo ji chtějí pořídit, neměli váhat.

Pokud nemáš informaci, kterou jsi napsal, přímo potvrzenou od c4eva, pak vážne pochybuji, že se zakládá na pravdě a byl bych opatrný s vypouštěním podobných zpráv na veřejnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators
drak3go: Od admina na c4evaspeaks.com, psal to v komentářích k jednomu z příspěvků. Nic ve stylu "jedna bába povídala" bych sem nehodil...

Můžeš sem dát odkaz?

Jinak, nevím, kdo je adminem serveru c4evaspeaks.com a jaký je jeho vztah k samotnému c4eva. Jedno vím ale jistě a to, že obsah serveru c4evaspeaks.com je kopírovaný z IRC kanálů, odkud autor vytahuje informace/pasáže a vůbec všechnu komunikaci s c4. Je to prosté logování komunikace a zveřejňování na web a tím pádem i logicky je ve zpoždění vůči informacím tam.

Admini týmu Xecuter, kteří mají nejblíže ke c4eva už mockrát říkali, že na tom serveru se nemusejí nacházet vždy relevantní informace, jelikož jeho správu má pod palcem více lidí a defacto si tam může čmárat kdo chce a co chce. Není mi známo, že by c4eva sám kdy utrousil, že by pracoval na FW Burner Max pro jiné mechaniky nehledě na fakt, že krom toho, že pracuje na jiných důležitějších projektech se už relativně dlouho taky neukázal, natož řekl.

Naopak jak jsem psal výše, jeden ze samotných adminů Xecuter popřel existenci či vůbec možnost existence jiného FW, a není to ani tak dlouho, konkrétně 5 dní nazad.

B have officially stopped production. The last of the B version has now left the factory.

All new stock is C

B will sell out everywhere and be gone within 2-3 weeks

24AB model components

OPU=DS1X DSP= MT1839

24AC model components OPU=DS1X1 DSP= MT1809

C is encrypted hack won't work

Also factory salaries have gone up 25% so cost of the drives is going up a lot too.

Get the B while you can, those bad. It's will be $50 - $75 within weeks.

No there will be no support for this drive as per my previous post

Jinými slovy - nevěřím a pochybuji o pravdivosti zprávy o FW Burner MAX pro další mechaniky v tuto chvíli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Vím, že se jedná o logovou kounikaci. Admini na c4evaspeaks mají ale většinou přístup na privátní irc kanály, kde se c4eva nejčastěji vyskytuje. Zprávu už teď nedohledám, ale vyzněla tak, že se k tomu vyjádřil přímo c4eva.

Samozřejmě jsme pořád na internetu, kde je lepší ničemu nepřikládat naprostou důvěru, ale kdybych si myslel, že tohle vyjádření nemělo žádnou váhu, ani bych se neobtěžoval to někam psát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators
Vím, že se jedná o logovou kounikaci. Admini na c4evaspeaks mají ale většinou přístup na privátní irc kanály, kde se c4eva nejčastěji vyskytuje. Zprávu už teď nedohledám, ale vyzněla tak, že se k tomu vyjádřil přímo c4eva.

Samozřejmě jsme pořád na internetu, kde je lepší ničemu nepřikládat naprostou důvěru, ale kdybych si myslel, že tohle vyjádření nemělo žádnou váhu, ani bych se neobtěžoval to někam psát.

Kam mají admini c4evaspeaks.com přístup to nevím (ty ano?), ale vím jistě, že celý tým Xecuter a Jungle jsou s ním v kontaktu více, než kdokoliv jiný. A pokud by byla byť jen trochu pravda to co říkáš, jistě by to bylo tématem nejednoho fóra, IRC kanálu a zdrojů Team Xecuter vůbec. A pokud samotní Xecuter vyvrátili tuto možnost pak asi není důvod myslet si něco jiného, či ano?

Mimochodem, c4evaspeaks.com je vhodné zejména pro ty, kdo nechodí na IRC kanály, aby měli jakš takš představu o dění kolem nových FW a informace okolo updatů DB. VŠECHNY zásadní zprávy od c4eva jsou tam překopírované tak, jak je sám vypustí, tzn. datum a čas kdy to řekl a jeho nick před pronesenou větou. Jelikož nikde není vídět, že by o FW Burner MAX mluvil někde sám osobně (a on by mluvil, kdyby to byla pravda) a byl to jen nějaký komentář někoho k něčemu, který nejde ani potažmo dohledat, o váze takové informace si tady asi nemusíme nic říkat.

Proč to celé říkám - ono totiž vypustit takovou informaci mezi lidi je jako mor. Začne se to přenášet, lidi se začnou ptát na následky a budou chtít znát konkrétní data a detaily atd. Jinými slovy začne "davová panika", lidi začnou v cosi věřit a nakonec spláčou nad výdělkem. Nejde teď tak o to, jestli jsii to někde četl a přehodil to sem, ale jde o zásadní věc a to, že mechaniky, pro které FW iXtreme Burner MAX existuje docházejí, nejsou a nebudou a nových se lidi hned tak nedočkají, na to můžeš vsadit. Ovšem po přečtení tvé zprávy si leckdo řekne, že je v pohodě, nepořídil iHASku x24B tak si hold počká pár dní na novou, nic se neděje. Jenže ono se děje, nedočká se.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

drak3go: Nemusíš mi vysvětlovat polopatě o čem je c4evaspekas, vím co je irc a vím, jak ta stránka funguje. Taky vím, že svoje boty mají jak na volně přístupných irc kanálech, tak na těch interních (z nichž reportují informace pouze se svolením c4evy nebo někoho z team-xecuter), převážně to vyplývá z logů, které uveřejňují. Na IRC kanály (ty dostupné) občas chodím, ale není v lidských silách všechno odchytit.

Je to jak říkáš, kdyby oznámili, že pracují na nové revizi, mohlo by to napáchat víc škody než užitku, to si team-xecuter nelajzne, ale nějaký moderátor na c4evaspeaks klidně takovou informaci mohl bokem, víceméně omylem, vypustit (přístup k nim mají). Ale už jen ta informace o tom, že firmware u revize C by měl být kryptovaný naznačuje, že se o to zajímají, takže bych to neviděl tak nereálně a nebyl by to první ani poslední kryptovaný firmware, který by c4eva rozlousknul.

Nikdy jsem neříkal, že je to na tuty pravá informace, jen, že se to šušká. Nechci se o ničem hádat, protože se nikdy nedopátráme pravdy (ne teď). Kdybych měl strčit ruku do ohně za to, že na něčem takovým fakt dělají, nikdy bych to neudělal. Jen tlumočím informace a snažím se vysvětlit, proč si myslím, že by na nich mohlo něco být. Není to na nikoho mířený útok :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators
Ale už jen ta informace o tom, že firmware u revize C by měl být kryptovaný naznačuje, že se o to zajímají, takže bych to neviděl tak nereálně a nebyl by to první ani poslední kryptovaný firmware, který by c4eva rozlousknul.

Tady to máš "černé na bílém" namísto nějakých drbů a úsudek si o tom udělej sám. Narozdíl od plané naděje na Burner MAX pro mechaniky rev. C bych skutečně doporučoval raději pořídit "B", která je zaručená a která jde. Nejsou, nebudou a jejich cena poroste viz. příspěvek.

http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=83979

Víc k tomu není co psát a v této debatě jakkoliv pokračovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu