zip545 Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Zdravím,již delší dobu makám na češtině do téhle hry,teď bych se rád o ní podělil,bohužel mi schází ještě cca 60% textů.Potřebuju aspoň dva lidi,jednoho ZDATNÉHO PŘEKLADATELE (anglicko-český) a testera. Přikládám pár screenu. Celá práce bude spočívat vtom,že pošlu klasický .txt s větama a vy vedle nich napíšete překlad,testerovy pošlu soubor který si sám zabalí pomocí umd genu. (abych nemusel pokaždé uploadovat "gigabajty" dat) http://ulozto.cz/xsQ8dvC/snap001-bmp http://ulozto.cz/xZeKtJU/snap002-bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Ja bych se přidal, jsem dobrej angličtinář a kdybych neco nevedel tak si dopomuzu slovnikem a google translatorem, jinak umim prelozit vetu aby byla smysluplna, muj skype : pitris971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Máš pm,s odkazem na pár vět. Ještě jsem zapomněl,že to musíš psát bez diakritiky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Je super, že to někdo překládá... Držim vám palce a ať to co nejdřív vyjde. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 No chybi skoro už jen příběh,blbosti kolem jsou skoro všechny už přeloženy.Ale borci z rockstaru se stím nemazaly,dnes jsem objevil věci jako: prosím připojte druhý analog,není zapojen žádný analog apod. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Tak dneska se vrhnu do prekladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Očekával jsem rychlejší spolupráci,takhle to vychazí snad na 4 měsíce práce,těch textů je ještě mooooc. Jinak kdyby někdo chcel zkusit,můžu upnout (přeloženo skoro vše,kromě příběhu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Nooo tak ja to asi vzdavam :( Promin ja na to nemam ja se vzdycky tak vyhecuju ze v pohode ale fakt to nedavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Upněte sem někdo ty texty, já se na to kouknu, jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 jo no mohl by to tu skusit dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Tady ji můžete zkusit http://ulozto.cz/xkRv5G1/english-gxt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Ještě by to ale chtělo postnout nějaký nástroj, kterým ten soubor otevřu, jako HEXa editorem se mi to fakt dělat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Tak moment,co po mě vlastně chcete?Abych poslal texty na přeložení,nebo zkusit už přeložený soubor? Hex je nejlepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 No ne já chtěl postnout ty texty na překlad, jako klidně bych do toho šel, ale jestli na to nemáš nějakej nástroj aby to ty texty vytáhlo do celistvejch vět a slov např "Everything should run smooth", tak to nemá cenu to překládat. Jako nezlob se na mě, ale do takovéhle prasečiny, přes HEXa editor ti do toho nikdo nepůjde protože všechny věty a slova jsou ve tvaru kde jsou jednotlivá písmena oddělena tečkami:" .E.v.e.r.y.t.h.i.n.g. .s.h.o.u.l.d. .r.u.n. .s.m.o.o.t.h. " a navíc se musí striktně dodržovat délka jednotlivých vět a slov, takže leckdy musíš měnit i smysl vět, aby ti to vyšlo, protože jsou mnohdy české věty a slova delší jak v angličtině. Takže překládat to přes HEXa editor je naprostý nesmysl, vím o čem mluvím, takhle přes HEXa editor jsem kdysi překládal java hru do mobilu DOOM RPG, takže jsem často musel dělat zkratky slov, měnit věty, aby byly kratší, ale aby alespoň dávaly původní smysl, atd, ale jak chceš, klidně to zkus, ale brzy tě to přestane bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 No nepřestane,když už jsem toho přeložil do gta hodně že :) (menu,multiplayer,závody a nějaké menší mise a nepovinné mise,prostě 90% všeho kromě toho příběhu) jinak tady máš něco na překlad :) ,myslím že tohle ti bude vyhovovat,navíc mě to takhle vytáhnout ve větách problémi nedělá.Je to opravdu jen malinky zlomek co tam je,řekl bych že tak 0.01% :D http://uloz.to/xTVhCmz/gta-preklad-txt EDIT: a určitě nic nezkracuj a podobně,prostě chci aby mi někdo pomohl to pěkně přeložit,protože tohle je na jednoho člověka moc i na dva...používám jeden trošku mnou upravený program,ale nerad bych ho diztriuboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavish Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Máš už přeloženej ten GXT soubor ?? Všechny texty, pěkně seřazený se dobře hledají v GTA prográmku GXTEDITOR. Tím odpadá hledání příběhovejch vět. I když pro kontrolu stačí Youtube nebo vlastní rozehrání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Je přeložené jen to co jsem hodil na první stranu (poslední příspěvek).Víc se tím už nezabívám,pár lidí to zkoušelo,ale nechci to po všech upravovat do srozumitelné podoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavish Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Ale to je TXT s pár větama. Jde mě o ten už přeloženej GXT soubor, kde se to dá potom v Hexu upravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Duben 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Není to poslední příspěvek,ale je tam.A na hex zapomeň,upravíš velké kulové a ještě na houby. Ps: Potřebuješ někoho HODNĚ ZDATNÉHO,většinou se jedná o hovorovou angličtinu,slovníky a překladače ti budou většinou na houby,dále potřebuješ vytvořit program na předělávání textu,hexa ani jinýma editorama to nejde (jde,ale vytvoříš paskvil),první jsi to vyzkoušej a pak sháněj lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDaS1468624541 Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Jestli je ještě potřeba klidně rád pomůžu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preteq Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 pokud toho nebude moc, taky něco mohu udělat. A nezakládej víc topiců akorát to tady tříštíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Chci se zeptat, jak to vypadá s tou CZ? Dělá na tom ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azazen Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Ta čeština asi padla co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
After.LIFE Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Projekt už asi v běhu není, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.