Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA - liberty city ČESTINA


zip545

Recommended Posts

Zdravím,již delší dobu makám na češtině do téhle hry,teď bych se rád o ní podělil,bohužel mi schází ještě cca 60% textů.Potřebuju aspoň dva lidi,jednoho ZDATNÉHO PŘEKLADATELE (anglicko-český) a testera.

Přikládám pár screenu.

Celá práce bude spočívat vtom,že pošlu klasický .txt s větama a vy vedle nich napíšete překlad,testerovy pošlu soubor který si sám zabalí pomocí umd genu. (abych nemusel pokaždé uploadovat "gigabajty" dat)

http://ulozto.cz/xsQ8dvC/snap001-bmp

http://ulozto.cz/xZeKtJU/snap002-bmp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ne já chtěl postnout ty texty na překlad, jako klidně bych do toho šel, ale jestli na to nemáš nějakej nástroj aby to ty texty vytáhlo do celistvejch vět a slov např "Everything should run smooth", tak to nemá cenu to překládat. Jako nezlob se na mě, ale do takovéhle prasečiny, přes HEXa editor ti do toho nikdo nepůjde protože všechny věty a slova jsou ve tvaru kde jsou jednotlivá písmena oddělena tečkami:" .E.v.e.r.y.t.h.i.n.g. .s.h.o.u.l.d. .r.u.n. .s.m.o.o.t.h. " a navíc se musí striktně dodržovat délka jednotlivých vět a slov, takže leckdy musíš měnit i smysl vět, aby ti to vyšlo, protože jsou mnohdy české věty a slova delší jak v angličtině. Takže překládat to přes HEXa editor je naprostý nesmysl, vím o čem mluvím, takhle přes HEXa editor jsem kdysi překládal java hru do mobilu DOOM RPG, takže jsem často musel dělat zkratky slov, měnit věty, aby byly kratší, ale aby alespoň dávaly původní smysl, atd, ale jak chceš, klidně to zkus, ale brzy tě to přestane bavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nepřestane,když už jsem toho přeložil do gta hodně že :) (menu,multiplayer,závody a nějaké menší mise a nepovinné mise,prostě 90% všeho kromě toho příběhu) jinak tady máš něco na překlad :) ,myslím že tohle ti bude vyhovovat,navíc mě to takhle vytáhnout ve větách problémi nedělá.Je to opravdu jen malinky zlomek co tam je,řekl bych že tak 0.01% :D

http://uloz.to/xTVhCmz/gta-preklad-txt

EDIT: a určitě nic nezkracuj a podobně,prostě chci aby mi někdo pomohl to pěkně přeložit,protože tohle je na jednoho člověka moc i na dva...používám jeden trošku mnou upravený program,ale nerad bych ho diztriuboval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Není to poslední příspěvek,ale je tam.A na hex zapomeň,upravíš velké kulové a ještě na houby.

Ps: Potřebuješ někoho HODNĚ ZDATNÉHO,většinou se jedná o hovorovou angličtinu,slovníky a překladače ti budou většinou na houby,dále potřebuješ vytvořit program na předělávání textu,hexa ani jinýma editorama to nejde (jde,ale vytvoříš paskvil),první jsi to vyzkoušej a pak sháněj lidi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu