Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rozlišení přes TV


007jarda

Recommended Posts

Zdravím všechny!

Tak jsem si konečně pořídil nové PC a jsem trošku zmaten z rozlišení :-) Takže takhle, mám připojené PC do LG TV přes HDMI a když dám ve Windows rozlišení 1920x1080, které je mi o doporučeno, obraz není přes celou TV a je oříznutý všude a zmenšený. Pouze když dám 1600x900, tak to mám pře celou obrazovku, TV je FULL HD a ten samý problém mám ve hře. Zkoušel jsem Alana Wakea, když nechám rozlišení 1600x900 a nastavené FULLSCREEN je to přes celou plochu, když dám například 1280x720, opět to mám všude oříznuté. Nevíte, jak na to nebo dělám někde chybu? Já byl kdysi zvyklý ať jsem dal rozlišení jakékoliv, pouze se mi zmenšovaly a zvětšovaly ikony a hra šlapala hůře nebo lépe, tady ale nevím, jakej je v tom zakopanej kámen :-)

Díky všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators
Zatím jsem to zkoušel jen HDMI a do budoucna bych uvítal také HDMI, chci pořídit AV reciever a vše hnát přes něj a HDMI.

Ptal jsem se záměrně, protože tvoje TV nemusí umět 1:1 pixel mapping a výsledek může být to, co popisuješ. Podívej se do manuálu od TV na režimy pro PC (PC MODE), přes které vstupy to umožňuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už to mám :-) Podíval jsem se ještě na forum TVfreak a muselo se nastavit po AMD vision Catalyst - mé digitální poloché panely - možnosti měřítka - zvětšit, no a už to šlape ve Windows i ve hře :-) Tady je odkaz: http://www.tvfreak.cz/forum/attachment.php?attachmentid=15376&d=1327513162 Kdyby měl někdo problém, funguje to pod ATI grafikou nebo AMD procesorem s itegrovanou grafikou, co mám já (A8-3870k), NVIDIA bude mít nastavení možná jiné...

Hezký víkend přeji!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu