koreko Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Ahoj.Pc máme už asi 9 let.No a za tu dobu se zmněnilo hodně věcí:Vytížení procesoru pod 80% neklesne skoro nikdy,Rychlost PC je velmi omezená,takže při zapnutí víc jak 3. programů se PC vypne atd.. Samozdřejmně se snažím PC udržovat, ale jak jsem byl malí,tak jsem ho dost zaplácal různými blbostma.. :D Tak se vás ptám:šel by nějak udělat, aby ten počítač prostě skrachoval, a už aby se jen ukazola blue death? ...Protože Fotherlík mi nové PC nekoupí,dokud mu tam půjde e-mail :D :D ..Tak prosím poradte :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 No nevím, příjde mi poměrně zbytečné se snažit o zničení pc, ale nejlepší způsob je asi si pohrát se základní deskou, ta se do starého pc již nevyplatí kupovat nová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Březen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 No,já myslel,Někde v nějakém souboru něco mazat, a tím PC zničit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Tak tím pc nezničíš ;), je možnost ho ale například přetaktovat a spálit procesor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 iskra zo zapalovaca a poiskri po doske :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 vyndej procesor a ulom pár pinů ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 píčoviny s eletrikou nejsou chytrý, ulamat piny na procesoru je asi nejjednodušší, jenom jich neulom 50 , to je trochu nápadný, kdyby to někdo koumal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 začni chodit na brigády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 1) nebo můžeš vyrvat nějakej ten kondenzátor na základovce ;) takhle to vypadá: https://www.google.cz/search?q=kondenzátor&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:unofficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=rOZsT4qmF4Sf0QWim5m2Bg&biw=1680&bih=878&sei=ruZsT56SB-Hb4QSLoKnvBg 2) rozšroubovat zdroj a nějak ho poštělovat: vyndat trafo, ustříhnout přívodní kabely do trafa. 3) poštelovat bios: potaktovat, sundat chladič a spustit nějakou větší zátež. Možná že ani to taktování nebude potřeba a bude stačit pustit nějaká hra a sundat chladič. Jinak na youtube je hodně návodů ják rozbít pc tak aby to vypadalo jako nehodat. Dřív jsem měl stejnou úvahu jako ty. Ale neměl sem na to :-D radši sem zašel na brigádu a starej komp sem prodal ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Radsi bez makat. Doufam, ze ti na to otec prijde a zprelame ti pazoury. Pak se odnaucis nicit cizi veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mutalisk79cz Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Naprostej souhlas. Radsi bez makat. Doufam, ze ti na to otec prijde a zprelame ti pazoury. Pak se odnaucis nicit cizi veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Poodpojuj větráčky, pak rozjeď co nejvíc programů, a sleduj reakci :D pak je zas jen připoj a příčina bude záhadná :D Každopádně chtěl bych mít starosti jako ty..."jak bych si tak odpálil pc ?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Promazano. Proc? Protoze nic takoveho tu podporovat nebudeme. Neni to normalni. Komu to normalni prijde, ten at si promluvi s psychiatrem o sve poruse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 tak samozřejmě že je daleko smysluplnější to neničit, a pokud nemá věk na to sehnat si to za vlastní tak o tom s rodičema promluvit, ale myslim že kdo přispěl, tak ho k ničemu nenabádal, ale přispěl teoretickou možností jinak jsem si vzpoměl - nebylo tady tohle už jednou ? A taky je zajímavý že do nedávna tu měl autor věk asi 23 let nebo něco takovýho pokud se nepletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 No bejt tvůj táta a vědět co tady píšeš,tak bych tě tim kompem majzl po hlavě,ten komp by to určitě přežil..on jo.Mě by v životě nenapadlo něco úmyslně ničit ,na co si někdo musel nějak vydělat!Doufám že zde zafunguje karma a že až si něco pořídíš,tak ti to odejde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Necropost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Květen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 YOu don¨t say :D Hele už to neřešte,mámu to taky dopálilo,a už jedu na new PC s Jádrem AMD 4,1 GHz ,Grafikou 2GB atd. :D Joo a máte pravdu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Ty si hochu vazne divnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 grafiku od výrobce 2gb jsem ještě neviděl............................................................................hlavně že chcete mašiny,ale nevíte že gb neznamenaj všechno...dnešní mládež. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 správně, na jeden monitor stačí víceméně 1GB paměti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Květen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 chci vidět,ajk s 1GB rozjedeš 7mičku 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 chci vidět,ajk s 1GB rozjedeš 7mičku 8) Co dodat, podívej se na youtube, lze to i pod 1gb, každopádně 1gb ti to utáhne, ale hodil bych tam prostě xp a netoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts