Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Staré PC


koreko

Recommended Posts

Ahoj.Pc máme už asi 9 let.No a za tu dobu se zmněnilo hodně věcí:Vytížení procesoru pod 80% neklesne skoro nikdy,Rychlost PC je velmi omezená,takže při zapnutí víc jak 3. programů se PC vypne atd..

Samozdřejmně se snažím PC udržovat, ale jak jsem byl malí,tak jsem ho dost zaplácal různými blbostma.. :D

Tak se vás ptám:šel by nějak udělat, aby ten počítač prostě skrachoval, a už aby se jen ukazola blue death? ...Protože Fotherlík mi nové PC nekoupí,dokud mu tam půjde e-mail :D :D ..Tak prosím poradte :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) nebo můžeš vyrvat nějakej ten kondenzátor na základovce ;)

takhle to vypadá: https://www.google.cz/search?q=kondenzátor&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:unofficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=rOZsT4qmF4Sf0QWim5m2Bg&biw=1680&bih=878&sei=ruZsT56SB-Hb4QSLoKnvBg

2) rozšroubovat zdroj a nějak ho poštělovat: vyndat trafo, ustříhnout přívodní kabely do trafa.

3) poštelovat bios: potaktovat, sundat chladič a spustit nějakou větší zátež. Možná že ani to taktování nebude potřeba a bude stačit pustit nějaká hra a sundat chladič.

Jinak na youtube je hodně návodů ják rozbít pc tak aby to vypadalo jako nehodat. Dřív jsem měl stejnou úvahu jako ty. Ale neměl sem na to :-D radši sem zašel na brigádu a starej komp sem prodal ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak samozřejmě že je daleko smysluplnější to neničit, a pokud nemá věk na to sehnat si to za vlastní tak o tom s rodičema promluvit, ale myslim že kdo přispěl, tak ho k ničemu nenabádal, ale přispěl teoretickou možností

jinak jsem si vzpoměl - nebylo tady tohle už jednou ?

A taky je zajímavý že do nedávna tu měl autor věk asi 23 let nebo něco takovýho pokud se nepletu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

No bejt tvůj táta a vědět co tady píšeš,tak bych tě tim kompem majzl po hlavě,ten komp by to určitě přežil..on jo.Mě by v životě nenapadlo něco úmyslně ničit ,na co si někdo musel nějak vydělat!Doufám že zde zafunguje karma a že až si něco pořídíš,tak ti to odejde ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu