kendykejnova Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 V electroworlde bud pristi tyden xbox 4gb+kinect za cenu 4999.tak kdo planuje koupit myslim ze je to.hodne dobra cena. Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orange Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Díky za info, přeposílám sestřence, Kinect ji u nás nadchnul, tak aspon může za levno pokoupit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Další týden od zveřejnění příspěvku už je a já tam teda vidím cenu 6.999,- http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/X360STANKINB/x360-s-standard-4gb-kinect-herni-konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 podle mého se dotyčná sekla v ceně:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 cena (4999)opravdu takove nikdy nebude, protoze to je 800 kc pod nakupkou;) a prodelat na tom nikdo nechce, z poctu co jich prislo,by to byl prodelek 240k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Mám letál Electroworldu a je to hned na titulce- cena 4999,- (sleva 2999,-), nabídka platí od zítřka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Mám letál Electroworldu a je to hned na titulce- cena 4999,- (sleva 2999,-), nabídka platí od zítřka ;) tak to proverim u nakupcich, jestli to neni tiskova chyba, evidentne to smrdi pruserem;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Hmm tak už teď je to tam za 6.990 Kč jako "Týdenní nabídka" s tím, že je psáno "Ušetříte 3.000 Kč". I s mými základy matematiky mi nějak nesedí, jak teda cena 4.999 Kč může zároveň znamenat slevu 2.999 Kč. Zřejmě v EW používají vyšší řadu vědeckých kalkulátorů, tak či tak se tam asi oplatí zítra zajet podívat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Potvrzuji,ze je cena 4999,- je realna,skladem pro CR a SK je 600 ks (kinect je ke konzoli zdarma,jedna se o spec bundle.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Myslíte že teda zítra bude Xbox s Kinectem v Bundle stát 4999,-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Myslíte že teda zítra bude Xbox s Kinectem v Bundle stát 4999,-? viz muj prispevek nahore,je to 100%,ale musis si koupit na prodejne osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Podobná akce byla na starší verzi XBOX 360, kdy bylo hrozně zlevněný ale byla to jenom jednodení akce.. nevim jak to bude u týhle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 viz muj prispevek nahore,je to 100%,ale musis si koupit na prodejne osobne Takže jediná možnost abych koupil Xbox s Kinectem za 4999,- je že zítra zajdu osobně na prodejnu? Mohu zajít na jakoukoliv prodejnu? Na kolik kusů bude tato akce omezena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Takže jediná možnost abych koupil Xbox s Kinectem za 4999,- je že zítra zajdu osobně na prodejnu? Mohu zajít na jakoukoliv prodejnu? Na kolik kusů bude tato akce omezena? Potvrzuji,ze je cena 4999,- je realna,skladem pro CR a SK je 600 ks(kinect je ke konzoli zdarma,jedna se o spec bundle.) takze predpokladam ze na tech 600, pokud nemyslis na osobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 takze predpokladam ze na tech 600, pokud nemyslis na osobu... Nemyslim na osobu, myslim jako na prodejnu na kolik by to tak vycházelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 takze predpokladam ze na tech 600, pokud nemyslis na osobu... je to uvedeno presne, 600 ks pro vsechny electroworldy v CR a Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Takže jediná možnost abych koupil Xbox s Kinectem za 4999,- je že zítra zajdu osobně na prodejnu? Mohu zajít na jakoukoliv prodejnu? Na kolik kusů bude tato akce omezena? Zlicin,Cerny Most,Cestlice,Nove Butovice mas na vyber 4 v Praze. Bohuzel nedelam na prodejne,takze netusim jestli je to nejak omezeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/X360STANKINB/x360-s-standard-4gb-kinect-herni-konzole A ted to inzerovali i v TV reklame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Kupuju, případně prodám dál a možná i az víc :- ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Kupuju, případně prodám dál a možná i az víc :- ) taky jsem chtel preprodavat,ale trh bude nasycen, mozna zvlast,ale okolo toho bude hodne prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 taky jsem chtel preprodavat,ale trh bude nasycen, mozna zvlast,ale okolo toho bude hodne prace Vzal jsem jeden na firmu, dostanu zpět DPH. Pak prodám komplet nebo zvlášť to se ještě uvidí :- ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Vzal jsem jeden na firmu, dostanu zpět DPH. Pak prodám komplet nebo zvlášť to se ještě uvidí :- ) ja to na firmu vzit nemohu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Tak jsem udělal objednávku na netu a ted jsem ji stornoval a zítra vyzvednu jeden kus na prodejně a bude :- ) dávat dvě kila za poštu na to jim s*ru :- ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Tak to je rychlý... už tam svítí "není skladem v internetovém obchodě", naštěstí jsem stihnul těsně předtim 2 objednat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Tak to je rychlý... už tam svítí "není skladem v internetovém obchodě", naštěstí jsem stihnul těsně předtim 2 objednat :D skladem bylo pouze par ks v nasem centralnim skladem, na obchode jsou za stejnou cenu,takze muzes koupit jeste tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.