Vlco Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Zdravim Vitaci..mel bych na Vas malou prosbu uz si nevim rady..jakmile chci propojit Vitu pomoci USB s PC tak mi Vita hlasi hlasku "Could not connect to the device" ..Content Manager Assistant pritom nainstalovany mam..predem diky za odpovedi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Zdravím kolegu z Opavy. Tak to je divné. Já jsem normálně nainstaloval tenb manager. Potom jsem zapnul Vitu a začla mi blikat ta ikona manageru ve Vitě. Kliknul jsem na ni a už se mě to ptalo jak to chci připojit jestli chci stahovat z Vity do PC a nebo naopak. A tu ikonu manageru mám v pc vpravo dole na liště. Podle toho co to píše ho asi nemůže najít. Máš opravdu tu ikonku vpravo dole na liště? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Aaaa kolega Opavak tak to je super:-) ..jinak ikonu na liste v pravo dole mam..jakmile propojim Vitu s PC tak mi scerna obrazovka na Vite, nacita a po chvili mi to napise "Could not connect to the device" ..napadlo me jestli to nemuze blokovat treba antivir ale po jeho vypnuti se nic nezmenilo tak opravdu nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Hmm to je hodně divné...ještě jestli to neblokuje firewall, ale to by se tě asi nejdřív zeptalo. Zkusím něco zjistit na google. Většinou kdž mám nějaký problém vždycky najdu nějakou diskuzi a vyřeším to. Asi to bude anglicky, ale něco se najde. Jestli něco najdu napíšu. Edit: Ještě jsem se dočetl, že pokud nemáš poslední firmware může být problém. Takže provedl jsi update když jsi poprvé zapnul konzoli? Nebo teda asi až se ti podaří připojit Vitu k wifi až potom musíš provést update. Musíš mít verzi 1.61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Jj diky moc za snahu..jinak jsem zkousel taky googlit ale bez vysledku prijde mi ze ten problem mam snad jen ja:-D ..aktualizaci firmware jsem provedl ihned po prvnim zapnuti Vity takze timto to nebude verzi 1.61 mam..zkusim si procist neaka zahranicni fora jestli nema nekdo stejny nebo alespon podobny problem a uvidim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Tak jsem našel diskuzi kde mají lidé stejný problém jako ty. Mrkni na to. http://www.gamespot.com/playstation-vita/forum/content-manager-could-not-connect-to-the-device-62039212/ Anglicky moc neumím. Překládal jsem to v Translatoru. Nějaké tipy tam jsou, ale asi to nikomu nepomohlo. Někdo tam píše, že měl ten problém a když použil jinou USB zdířku tak to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Máš USB 3.0 ? Či v dnešní době ještě stále klasickou 2.0? (taky Opava :cheesygrin: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 :-D Opavaci drzi pri sobe:-D ..mam 2.0 i 3.0 zkousel jsem i na notasu a porad to same..jsem pomalu smireny ze mam tady v tom smulu ale jen tak to nevzdam:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 na Vite - Settings - System - USB Power Supply -- off - to jsi určitě udělal, že ? hm...kdo ví co by to mohlo být (Win 7 64bit, Content Manager Assistant v1.10.4086.63, usb 2.0) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 jj to jsem udelal..je v tom zakopany pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Jinak jestli nejste proti tak bych si vas pridal do pratel muj PSN nick je Vlkinek77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Jen jeste takova drobnost dela mi to i kdyz Vitu dam nabijet..jakmile to dam do proudu tak mi to napise vise zminovanou vetu..nevim zda to tak ma byt nebo ne nikde jsem se o tom nic nedocet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Problém s kartou? Vadný kus? Možná by pomohlo porovnat nastavení (PSN: Mardolina). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Jj uz jsem si te pridal..jinak vse jede uplne v poradku mam problem pouze s propojenim s PC.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Tak to je opravdu záhada...taky si tě tedy přidám. Můj nick je LacrimasM. Jinak Mardolino my už jsme se spárovali :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzury Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Ahoj.Smaz si v kompe subor LibUSB32.dll a malo by to fachat.U mna to teda pomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Diky moc za radu..netusim ale kde mam ten soubor najit.. EDIT: tak jsem hledal a takovy soubor v PC nemam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzury Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Sorry malinko som to zjednodusil.Takze klikni si na START-NASTAVENI-OVLADACI PANELY-PRIDAT NEBO ODEBRAT PROGRAMY - Odinstalovat uz spominany subor LIBUSB32. Tento navod je original pre Windows Vista, ale ja som to pouzil u XP a v pohode.Pokial tam ten subor nenajdes tak ti asi neviem pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Takový soubor tam ani já nemám(v panelu přidat nebo odebrat.....) Dnes mi connect manager totálně vybouch.Nejde spustit,nejde odinstalovat,nejde přeinstaovat a když se ho pokusím pustit tak mi zpomalí comp že na otevření okna v prohlížečí čekám i minutu.Takže pecka. Jdu hledat kde je všude zakouslej a mazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Zkus Windows Install Cleanup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 už jsem to manualně všechno smazal a znovu nainstaloval a už to hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ReiShingami Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Omlouvám se, že tady vykopávám starý témata, ale musim poděkovat Dzurymu. Jeho nápad s LIBUSB32 zafungoval. Přesněji řečeno, podíval jsem se do toho přidat nebo odebrat programy jestli to tam náhodou nemám, a bylo to tam! Ale jmenovalo se to LibUSB - Win32 1.0.1 mám ten dojem, tak jestli vám to ještě nejde, zkuste se tam podívat po tomhle, mě to pomohlo a rozhodně vám tu nelžu! Každopádně mám Win XP SP3 kdyby to někdo potřeboval vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) Mně taky nejde PSvita připojit k PC ať dělam co dělam tak prostě nic Mam win7 Pro 64bit nevi někdo co s tím Edit: Už se mi to povedlo Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 army69 Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 taky mi nejde Vita propojit..aktualizoval sem FW na 3,30 a potom to neslo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetraGTC Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 S updatem 3.30 vyšel i aktualizovaný Content Manager Asistant. Stáhnout, přeinstalovat a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hafan Odesláno Duben 9 Nahlásit Share Odesláno Duben 9 Můžete mi prosím poradit prosím, jak konzoli aktualizovat? taky mi nejde propojit s pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vlco
Zdravim Vitaci..mel bych na Vas malou prosbu uz si nevim rady..jakmile chci propojit Vitu pomoci USB s PC tak mi Vita hlasi hlasku "Could not connect to the device" ..Content Manager Assistant pritom nainstalovany mam..predem diky za odpovedi:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.