Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vita nejde propojit s PC


Vlco

Otázka

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zdravím kolegu z Opavy. Tak to je divné. Já jsem normálně nainstaloval tenb manager. Potom jsem zapnul Vitu a začla mi blikat ta ikona manageru ve Vitě. Kliknul jsem na ni a už se mě to ptalo jak to chci připojit jestli chci stahovat z Vity do PC a nebo naopak. A tu ikonu manageru mám v pc vpravo dole na liště. Podle toho co to píše ho asi nemůže najít. Máš opravdu tu ikonku vpravo dole na liště?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Aaaa kolega Opavak tak to je super:-) ..jinak ikonu na liste v pravo dole mam..jakmile propojim Vitu s PC tak mi scerna obrazovka na Vite, nacita a po chvili mi to napise "Could not connect to the device" ..napadlo me jestli to nemuze blokovat treba antivir ale po jeho vypnuti se nic nezmenilo tak opravdu nevim..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hmm to je hodně divné...ještě jestli to neblokuje firewall, ale to by se tě asi nejdřív zeptalo. Zkusím něco zjistit na google. Většinou kdž mám nějaký problém vždycky najdu nějakou diskuzi a vyřeším to. Asi to bude anglicky, ale něco se najde. Jestli něco najdu napíšu.

Edit: Ještě jsem se dočetl, že pokud nemáš poslední firmware může být problém. Takže provedl jsi update když jsi poprvé zapnul konzoli? Nebo teda asi až se ti podaří připojit Vitu k wifi až potom musíš provést update. Musíš mít verzi 1.61

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jj diky moc za snahu..jinak jsem zkousel taky googlit ale bez vysledku prijde mi ze ten problem mam snad jen ja:-D ..aktualizaci firmware jsem provedl ihned po prvnim zapnuti Vity takze timto to nebude verzi 1.61 mam..zkusim si procist neaka zahranicni fora jestli nema nekdo stejny nebo alespon podobny problem a uvidim..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem našel diskuzi kde mají lidé stejný problém jako ty. Mrkni na to. http://www.gamespot.com/playstation-vita/forum/content-manager-could-not-connect-to-the-device-62039212/ Anglicky moc neumím. Překládal jsem to v Translatoru. Nějaké tipy tam jsou, ale asi to nikomu nepomohlo. Někdo tam píše, že měl ten problém a když použil jinou USB zdířku tak to šlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Sorry malinko som to zjednodusil.Takze klikni si na START-NASTAVENI-OVLADACI PANELY-PRIDAT NEBO ODEBRAT PROGRAMY - Odinstalovat uz spominany subor LIBUSB32.

Tento navod je original pre Windows Vista, ale ja som to pouzil u XP a v pohode.Pokial tam ten subor nenajdes tak ti asi neviem pomoct...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takový soubor tam ani já nemám(v panelu přidat nebo odebrat.....)

Dnes mi connect manager totálně vybouch.Nejde spustit,nejde odinstalovat,nejde přeinstaovat a když se ho pokusím pustit tak mi zpomalí comp že na otevření okna v prohlížečí čekám i minutu.Takže pecka. Jdu hledat kde je všude zakouslej a mazat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Omlouvám se, že tady vykopávám starý témata, ale musim poděkovat Dzurymu. Jeho nápad s LIBUSB32 zafungoval.

Přesněji řečeno, podíval jsem se do toho přidat nebo odebrat programy jestli to tam náhodou nemám, a bylo to tam! Ale jmenovalo se to LibUSB - Win32 1.0.1 mám ten dojem, tak jestli vám to ještě nejde, zkuste se tam podívat po tomhle, mě to pomohlo a rozhodně vám tu nelžu! Každopádně mám Win XP SP3 kdyby to někdo potřeboval vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu