gorerated Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Tak nám GAME krachnul, z Hutu objednávat je o hubu, stejně tak Zavvi... odkud z UK objednáváte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Game zas poběží, a není o hubu objednávat ze Zavvi řekni mi jedinej důvod :- ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 No ale kdy to bude, to těžko říci, věřitelům dluží přes 3 miliardy a momentálně jsou v konkurzu. Objednávat ze Zavvi je o hubu protože spadají pd Hut a ten rád posílá z Guernsey. Což nespadá pod země Evropský unie takže je tu reálna hrozba cla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 No ale kdy to bude, to těžko říci, věřitelům dluží přes 3 miliardy a momentálně jsou v konkurzu. Objednávat ze Zavvi je o hubu protože spadají pd Hut a ten rád posílá z Guernsey. Což nespadá pod země Evropský unie takže je tu reálna hrozba cla. To sice ano, a prosimtě dotaz když objednávám více her třeba 15 her, příjde mi to v pořádku? :- ) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 No GAME měl třeba limit na hry za 6 tisíc, pak už ti to neposlal, ale od toho ti to v životě nezadržela celnice, protože vše šlo z území VB. Jak je to u ostatních netuším. Nicméně když cena přesáhne 22 EUR (asi 550 Kč) tak ti to proclej, a zaplatíš 20% DPH z ceny plus poplatky celnici za proclení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Clo se platí při hodnotě víc jak 150 eur pokud se nepletu a DPH když je hodnota větší než 22 eur (tedy 550,-kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Je to možné, ale nejsem z toho úplně moudrej, pořád to mění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 zatim samý kecy a rada, kde nakupovat žádná :( taky mě zajímá, kde se to dá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Ono z toho The Hutu je to škoda no. Ovšem záleží jak moc se celníkovi chce, stává se dost často, že to nechá projít, když vidí nálepku Royal Mail, nebo se mu s tím prostě nechce...Mě by dneska teoreticky měl přijít nový Tiger Woods sběratelka, tak jsem právě taky zvědav jestli mě bude čekat překvapení od celníků nebo hra :D Jinak, je to opravdu nad 22 eur 20% DPH + 180kč poště za to, že Vám to s celníky vyřídí, pokud si nezajede do Prahy sami. Každopádně jsem už slyšel několikrát, že komu se to stalo, poslal oscenované dokumenty, že platil opět DPH zavvi nebo hutu a ti mu obratem vrátili jejich VAT (které mimochodem na tom Ostrově odkud to posílají není :D, takže na tom i vydělávají) Jinak s těmi dalšími shopy, přečti si tohle :) http://www.hrej.cz/clanky/zkroceni-zleho-distributora-xr-3969/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Březen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Jo to jsem četl, víceméně všechny shopy které znám, a zas tak super ceny nemají, Game byl jen jeden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 tady bych mel jednu radu kde nakupovat ... nasel jsem na aukru dobreho prodejce a je snim super domluva a slusne ceny . tady je odkaz .... http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=10564917 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Tak musím se podělit o nové zkušenosti s The Hutem, Napsal jsem jim, že je u nás docela problém s tím, že musíme platit DPH pokud to posílají z toho ostrova...odepsali mi druhý den "Dont worry" :D Včera přišel balík a přišel z Rakouského skladu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Já objednával z game, zrovna nedávno mi dorazil balíček a OK a stále šlape, hut je též v pohodě, nikdy žádný problém. Jedinej, kdo zmizel je gameplay, ten nyní spadá pod gamestation. Samot2: Tak to je dobré, jsou to borci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsupials Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 game. hut. muzete sem nekdo hodit odkaz? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 www.game.co.uk www.thehut.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Před Měsícem jsem objednaval jako obvykle ze zavvi a co na me čekalo na poste. Oskenovany balík a zprava o celním řízení. Kupoval jsem SSX za pěkných 1100 Kč a poplatky poste a DPH ME vyšlo 430 Kč, takže ME to vyšlo draz než u nas. Takže ze zavvi jsem skončil, tak nasrany jsem dlouho nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Tak to je docela drsný! Každopádně jsou to u nás šmejdi, jako nakoupit jen za 22 Euro je občas umění, budu si dávat větší pozor... Jelikož většinou mé objednávky jsou od cca 20-ti liber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Musíš si vždycky zkontrolovat odkud shop posílá, bohužel naprostá většina těch britskejch z oblastí mimo EU. Já teda teď risknul objednávku z thehut za 26 liber a přišlo to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Zavvi spadá pod Hut, a Hut jak známo rád posílá z Guernsey, který do zemí EU už nespadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Jj, radši to zkontrolovat nebo se dopředu zeptat. Každopádně ta hranice 22 Euro je fakt směšná na dnešní dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.