playerPS Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Skvělá stránka pro stahování aplikací zdarma, stačí stáhnout několik sponzorských aplikací a za získané kredity potom můžete stahovat placené aplikace. Funguje bohužel jen na americký appstore, ten jde ale jednoduše vytvořit. http://m.freemyapps.com/share/url/5d546d79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 myslim že tě nepřekvapí že už to tady je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Hledal jsem při zakládání tematu jestli neni duplicitní a nic to nenašlo, omlouvám se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Neomlouvej se..... Dík za odkaz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Vypadá zo že to funguje.. :) jen se chci zeptat, za jak dlouho se aktualizuje ta nabidka free aplikaci? A nemusim mit us ucet? Diky jinak doporucuju ! STAHUJ APLIKACE ZDARMA - http://m.freemyapps.com/share/email/bac4ee27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) tak už jsem dostal 15$ na US účet...napadlo mě, že místo toho, abych si aplikace koupil na ten US tak pomocí "gift app" si je dám na ten svůj CZ co použvám...když to ale chci v iTunes udělat tak to po mě pořád požaduje karta, takže to nejspíš chce, abych to zaplatil a tudíž se na to předplacené karty nevztahují.... nevíte jak to obejít? druhá možnost - darovat klasicky gift card...jen škoda že mají jen 10-50$ a vždy po deseti....každopádně také to chce platbu z kreditky a nelze na to uplatnit předplacenou... :( kdyby ste někdo věděl jak na to, tak dejte vědět díky! Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Ano funguje to pane Nepster ale to všichni víme a nesdílejte si tady svůj link prosím.Nejsem majitel předchozího linku ale chápu majitele protože založí téma, dá tam svůj link jako první a někdo se tu nenápadně tlačí se svým linkem ... :/ PS: Já mám zatím venku $30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 nevim co ti vadí :D tak sem sem dal svuj odkaz a co ? pokud ti vadí tak to ignoruj, asi tak jako všichni ostatní...pochybuju že to někdo otevře :) btw už sem z toho vytáhl asi 50$ a te+d si asi vemu 25$ na amazon, což mi přijde lepší než na itunes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Jasně já chápu že chceš body, chci je taky ale je přehnané rvát to tam, kde už to je... Taky bych bral Amazon ale s tou poštou se to nevyplatí...Jedině nějaké poukazy a nevím jaké by se mi aktuálně hodily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 moc to nechápu jak to myslíš s poštou... dyť jen budu mít něco o 25$ levnější a to už je samo o sobě dost ;) a poštovné je u nějakých věcí taky celkem levné ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.