Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aky mate mobil ?

Recommended Posts

• Odpovědi 721
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Ja uvazuju o tom ze strelim posranej siemens c75 keterej me porad sere svou pomalosti a kupim neco chytreho od nokie ( asi nejspise 6260 nebo 7610 )

7610 je dobrej stroj měl jsem jí 2 roky. slušnej foták stabilní systém, desing, jinak na Mp3 to neni.

Teď mám já SEMRYHO Nokii 7610 a jsem s ní velice spokojen.

jj musela se posunout potřeboval jsem rychlejší přístup k netu. :)

Odesláno
heejj... zuzkys... supr mobílek, co??

Jediný co mi (někdy) vadí, je to, že se hejbe korní část..

Jinak na holku celkem good, ...PSP.... W850i.... :):)

jak vis ze to je holka ? :D :D :D

ale aby se nereklo ze tu provozuju OT : netusim jaky mam mobil :D nikdy me ty pitome oznaceni nezajimaly , ani zadne extra supa dupa funkce , mobil je mobil a pouzivam ho vyhradne pro volani a sms.

edit : a jooo je to holka :D :D nebo spis zena. Oznaceni holka je pro 21 letou zenu trosku neadekvatni :D :D

Odesláno

Jn mě občas vadí ten kryt, ale dá se na to zvyknout. A malinko mě taky vadí to zamykání klávesnice, že to jde jen tím zavřením. Jinak naprosto super mobílek. Btw máš bílý nebo černý? Já černý, ale psp bílé.

Mno a co je na tom špatného, že má holka dobrý mobil, psp a PDA atd....? :D Já na tom nevidím nic. Pravda, trochu netradiční, ale výjimky potvrzují pravidlo a dneska už to není ani tak zvláštní. Hold někdo si hraje s panenkama, někdo s elektronikou..

P.S. Nesehnal si někde nějaký témátka...nemůžu žádný nikde najít. :cry:

Odesláno

jak vis ze to je holka ? :D :D :D

ale aby se nereklo ze tu provozuju OT : netusim jaky mam mobil :D nikdy me ty pitome oznaceni nezajimaly , ani zadne extra supa dupa funkce , mobil je mobil a pouzivam ho vyhradne pro volani a sms.

edit : a jooo je to holka :D :D nebo spis zena. Oznaceni holka je pro 21 letou zenu trosku neadekvatni :D :D

No no jaká žena, já ještě nejsem tak stará :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu