miguel75 Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ja mam SE k750i a asi bych řek že je to supr mobil na kterym jedou skoro všechny hry akorát ten joistick je na hovno ale valí se na nas vlna WALKMAN takže si asi brzo nějakej koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matyas17 Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 6680 a N73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 n73 je dost hustej phone ten fotak je božskej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matyas17 Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 jj koupil sem si ho nedavno od t mobile muzu mit 1x2 roky new mobil a dal sem bdy a byl za 500 takze mrte jen za petset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 tak to maš teda dobrý kšefty :D celkem závidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 tak to maš teda dobrý kšefty :D celkem závidim Si to ale asi zaplatí na paušálech že? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matyas17 Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 no tata ma pausal tak to muze mit za ty 2 roky a ma i ty body ted muzu zarok mame 2 pausaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ja mam SE k750i a asi bych řek že je to supr mobil na kterym jedou skoro všechny hry akorát ten joistick je na hovno ale valí se na nas vlna WALKMAN takže si asi brzo nějakej koupim Tak proč si do něj nenahraješ FW z W800i ? A máš hned Walkman :) Já sem si taky přehrál FW u W810i ( Decustom) a různý blbosti :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Hele jetsli chcete neco na symbian tak na http://www.ngageclub.cz/news.php ale nechci spamovat :cry: chci jen pomoc. Admin je můj kamos ze tridy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Ja uvazuju o tom ze strelim posranej siemens c75 keterej me porad sere svou pomalosti a kupim neco chytreho od nokie ( asi nejspise 6260 nebo 7610 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Ja uvazuju o tom ze strelim posranej siemens c75 keterej me porad sere svou pomalosti a kupim neco chytreho od nokie ( asi nejspise 6260 nebo 7610 ) 7610 je dobrej stroj měl jsem jí 2 roky. slušnej foták stabilní systém, desing, jinak na Mp3 to neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Zrovna jsem se vrátil na SE T610 když jsem prodal N70 kvůli psp takže zatim tak. Snad nějake pořídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 SE D750i predelana na W800i a hafoo vytunenej a napatchovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Nokia N70 od ledna 07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 :cry: tak mi odesel po dvou a pul letech muj milacek...sony ericsson k7OO a musim se ted spokojit s tim nejhorsim mobilem...NOKIIIII....aaach jo jak jaa ty nokie nesnaasim....no mam ted 6230 tak jeste to de...no ale sony ericsson je sony ericsson.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Ja uvazuju o tom ze strelim posranej siemens c75 keterej me porad sere svou pomalosti a kupim neco chytreho od nokie ( asi nejspise 6260 nebo 7610 ) 7610 je dobrej stroj měl jsem jí 2 roky. slušnej foták stabilní systém, desing, jinak na Mp3 to neni. Teď mám já SEMRYHO Nokii 7610 a jsem s ní velice spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Ja uvazuju o tom ze strelim posranej siemens c75 keterej me porad sere svou pomalosti a kupim neco chytreho od nokie ( asi nejspise 6260 nebo 7610 ) 7610 je dobrej stroj měl jsem jí 2 roky. slušnej foták stabilní systém, desing, jinak na Mp3 to neni. Teď mám já SEMRYHO Nokii 7610 a jsem s ní velice spokojen. jj musela se posunout potřeboval jsem rychlejší přístup k netu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Stabilně N GAGE.Ale jinak asi 30 mobilů mi projde rukama za rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 SE W850i :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetinari Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 QTEK 9100 a SE W810i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 heejj... zuzkys... supr mobílek, co?? Jediný co mi (někdy) vadí, je to, že se hejbe korní část.. Jinak na holku celkem good, ...PSP.... W850i.... :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Motorola V 3 RAZR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 heejj... zuzkys... supr mobílek, co??Jediný co mi (někdy) vadí, je to, že se hejbe korní část.. Jinak na holku celkem good, ...PSP.... W850i.... :):) jak vis ze to je holka ? :D :D :D ale aby se nereklo ze tu provozuju OT : netusim jaky mam mobil :D nikdy me ty pitome oznaceni nezajimaly , ani zadne extra supa dupa funkce , mobil je mobil a pouzivam ho vyhradne pro volani a sms. edit : a jooo je to holka :D :D nebo spis zena. Oznaceni holka je pro 21 letou zenu trosku neadekvatni :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 heejj... zuzkys... supr mobílek, co??Jediný co mi (někdy) vadí, je to, že se hejbe korní část.. Jinak na holku celkem good, ...PSP.... W850i.... :):) Jn mě občas vadí ten kryt, ale dá se na to zvyknout. A malinko mě taky vadí to zamykání klávesnice, že to jde jen tím zavřením. Jinak naprosto super mobílek. Btw máš bílý nebo černý? Já černý, ale psp bílé. Mno a co je na tom špatného, že má holka dobrý mobil, psp a PDA atd....? :D Já na tom nevidím nic. Pravda, trochu netradiční, ale výjimky potvrzují pravidlo a dneska už to není ani tak zvláštní. Hold někdo si hraje s panenkama, někdo s elektronikou.. P.S. Nesehnal si někde nějaký témátka...nemůžu žádný nikde najít. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 heejj... zuzkys... supr mobílek, co??Jediný co mi (někdy) vadí, je to, že se hejbe korní část.. Jinak na holku celkem good, ...PSP.... W850i.... :):) jak vis ze to je holka ? :D :D :D ale aby se nereklo ze tu provozuju OT : netusim jaky mam mobil :D nikdy me ty pitome oznaceni nezajimaly , ani zadne extra supa dupa funkce , mobil je mobil a pouzivam ho vyhradne pro volani a sms. edit : a jooo je to holka :D :D nebo spis zena. Oznaceni holka je pro 21 letou zenu trosku neadekvatni :D :D No no jaká žena, já ještě nejsem tak stará :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.