Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aky mate mobil ?

Guest Anonymous

Recommended Posts

• Odpovědi 721
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ja mam SE k750i a asi bych řek že je to supr mobil na kterym jedou skoro všechny hry akorát ten joistick je na hovno ale valí se na nas vlna WALKMAN takže si asi brzo nějakej koupim

Tak proč si do něj nenahraješ FW z W800i ? A máš hned Walkman :) Já sem si taky přehrál FW u W810i ( Decustom) a různý blbosti :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja uvazuju o tom ze strelim posranej siemens c75 keterej me porad sere svou pomalosti a kupim neco chytreho od nokie ( asi nejspise 6260 nebo 7610 )

7610 je dobrej stroj měl jsem jí 2 roky. slušnej foták stabilní systém, desing, jinak na Mp3 to neni.

Odkaz ke komentáři

Ja uvazuju o tom ze strelim posranej siemens c75 keterej me porad sere svou pomalosti a kupim neco chytreho od nokie ( asi nejspise 6260 nebo 7610 )

7610 je dobrej stroj měl jsem jí 2 roky. slušnej foták stabilní systém, desing, jinak na Mp3 to neni.

Teď mám já SEMRYHO Nokii 7610 a jsem s ní velice spokojen.

Odkaz ke komentáři

Teď mám já SEMRYHO Nokii 7610 a jsem s ní velice spokojen.

jj musela se posunout potřeboval jsem rychlejší přístup k netu. :)

Odkaz ke komentáři

heejj... zuzkys... supr mobílek, co??

Jediný co mi (někdy) vadí, je to, že se hejbe korní část..

Jinak na holku celkem good, ...PSP.... W850i.... :):)

jak vis ze to je holka ? :D :D :D

ale aby se nereklo ze tu provozuju OT : netusim jaky mam mobil :D nikdy me ty pitome oznaceni nezajimaly , ani zadne extra supa dupa funkce , mobil je mobil a pouzivam ho vyhradne pro volani a sms.

edit : a jooo je to holka :D :D nebo spis zena. Oznaceni holka je pro 21 letou zenu trosku neadekvatni :D :D

Odkaz ke komentáři

Jn mě občas vadí ten kryt, ale dá se na to zvyknout. A malinko mě taky vadí to zamykání klávesnice, že to jde jen tím zavřením. Jinak naprosto super mobílek. Btw máš bílý nebo černý? Já černý, ale psp bílé.

Mno a co je na tom špatného, že má holka dobrý mobil, psp a PDA atd....? :D Já na tom nevidím nic. Pravda, trochu netradiční, ale výjimky potvrzují pravidlo a dneska už to není ani tak zvláštní. Hold někdo si hraje s panenkama, někdo s elektronikou..

P.S. Nesehnal si někde nějaký témátka...nemůžu žádný nikde najít. :cry:

Odkaz ke komentáři

jak vis ze to je holka ? :D :D :D

ale aby se nereklo ze tu provozuju OT : netusim jaky mam mobil :D nikdy me ty pitome oznaceni nezajimaly , ani zadne extra supa dupa funkce , mobil je mobil a pouzivam ho vyhradne pro volani a sms.

edit : a jooo je to holka :D :D nebo spis zena. Oznaceni holka je pro 21 letou zenu trosku neadekvatni :D :D

No no jaká žena, já ještě nejsem tak stará :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu