Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aky mate mobil ?

Recommended Posts

Odesláno

Nevim co tady řešíte... Prostě SonyEricsson byl je a bude nejlepší :lol: Měl sem jednu nokii,ale od SE t100 jedu jenom na SE.. pak to byl t200 pak t610 potom t630 a teď W810I.. Walkman Pecka Foťák nej +tuning... a to se s tim pak dobře dělá když si ten mobil můžeš upravit podle svýho gusta jako PSP :) Jak říkám SE 4ever..

btw: To K800i dělá náhodou GooD fotky! Když s tim neumíš fotit tak to je pak težký :lol: Kámoš ho má a prostě libovka.. kdybych nechtěl Walkmana tak du do něj ;)

• Odpovědi 720
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Pokud se symbianem umíte tak zas tak pomalej neni. Chce to prostě vyladit optimalizovat. Celkově jsou symbiany o něco pomalejší, třeba při otevírání zprávy ale také třeba záleží kolik máte uloženejch zpráv atd. Moje 3250 se ni už tak pomalá nezdá. Je rychlejší než předchozí symbian 6,1 a 7.

Symbian=mobil pro hračičky, spousta vylepšení, OS

A to je právě ono. Už kolikrát jsem pokukoval po Symbianu nebo WM5 (takový MDA Vario nebo SE W950i by nebyly vůbec k zahození), ale nemám náladu se pořád o něco starat a optimalizovat. Na to mám PC :D . Dlouhou dobu jsem měl SE W800i, což je po T68i nejlepší telefon od SE (když nepočítám Ericsson T39 :) ) a mám ho pořád, ale nechal jsem se zlákat a pořídil teď W880i. Nemá sice autofocus a rádio, ale je to mazlik. A ten displej.... je sice malej, ale neskutečně jemnej.

zuzkys - ohledně schémátek, to je zase trochu svérázný a nepochopitelný tah od SE, protože ani u nových telefonů nejsou schémátka úplně stejný, ikdyž mají stejný rozlišení displeje. Třeba na W880i je plno rozdílů ve velikostech kurzorů, tabů, softkeys atd... a pokud si třeba já stáhnu schéma pro W850i, mám potom ořezaný kurzory. Ale pro W850i zkus třeba www.eseth.net (silně doporučuju, po registraci si můžeš stahovat i vysoce kvalitní schémata od uživatelů z fóra), nebo www.mobile9.com .

Odesláno
Pokud se symbianem umíte tak zas tak pomalej neni. Chce to prostě vyladit optimalizovat. Celkově jsou symbiany o něco pomalejší, třeba při otevírání zprávy ale také třeba záleží kolik máte uloženejch zpráv atd. Moje 3250 se ni už tak pomalá nezdá. Je rychlejší než předchozí symbian 6,1 a 7.

A to je právě ono. Už kolikrát jsem pokukoval po Symbianu nebo WM5 (takový MDA Vario nebo SE W950i by nebyly vůbec k zahození), ale nemám náladu se pořád o něco starat a optimalizovat. Na to mám PC :D . Dlouhou dobu jsem měl SE W800i, což je po T68i nejlepší telefon od SE (když nepočítám Ericsson T39 :) ) a mám ho pořád, ale nechal jsem se zlákat a pořídil teď W880i. Nemá sice autofocus a rádio, ale je to mazlik. A ten displej.... je sice malej, ale neskutečně jemnej.

zuzkys - ohledně schémátek, to je zase trochu svérázný a nepochopitelný tah od SE, protože ani u nových telefonů nejsou schémátka úplně stejný, ikdyž mají stejný rozlišení displeje. Třeba na W880i je plno rozdílů ve velikostech kurzorů, tabů, softkeys atd... a pokud si třeba já stáhnu schéma pro W850i, mám potom ořezaný kurzory. Ale pro W850i zkus třeba www.eseth.net (silně doporučuju, po registraci si můžeš stahovat i vysoce kvalitní schémata od uživatelů z fóra), nebo www.mobile9.com .

Jo to je pravda, ale ty zrovna taková hračička, vynecháš jeden závod v toce a můžeš ladit telefon 8) :) :D

Odesláno

Díky za tip na stránky, mrknu na ně.

Odesláno

Jo to je pravda, ale ty zrovna taková hračička, vynecháš jeden závod v toce a můžeš ladit telefon 8) :) :D

Máš pravdu, jsem taková hračička, ale kdybych si fakt koupil telefon s OS, tak už bych nevěděl, co dělat dřív :D . Zrovna včera mi přines známý jeho PC, kde se mu zhroutili 98-kový okýnka a školil jsem se na tom až do dneška (sice mu prý v nejhorším případě stačilo zálohovat nejdůležitější data ze super 10GB disku a zformátovat, ale já jsem hold takovej šťoura, že mi to nedalo a dělal jsem všechno možný, aby zůstalo všechno nastavení a nainstalovaný programy, což se mi nakonec povedlo, jen to měl tak roz.... rozbitý, že to stejně asi dlouho nevydrží :D ).

Navíc já taky zkouším všechny možný programy a utility (když hledáš něco NEJ, tak se bez toho neobejdeš) a to chce taky nějakou tu starost o zachování "čistoty", což se mi zatím daří :) . A ještě tohle podstupovat na mobilu? Hrozná představa :D .

zuzkys - není zač

Odesláno

hehe jajare ted ctu o t39...super mobil, mel ho tata a pak i ja...kdyz se mi posral k700 asi pred tejdnem tak sem si ho zase vzal a slapal jako hodinky...a to uz mu je hoooodne let...nejlepsi bylo kdyz lidi ze tridy mi rikali co to mam za krap a jaky bylo jejich prekvapeni ze to ma treba bluetooth, irda, gprs a ruzny hovadinky...joo ericssony to byla kvalitka....jinak mi pridou smesny ty keci jako SE RULEZZ...dlouho sem si myslel ze SE sou nejlepsi (a mozna i sou :D) ale mam ted nokii a spokojenost...vola to, pise to tak co.... :wink: a k cemu jinymu je mobil :D:D:D:D

Odesláno

Já mám Surf+ i Surf&Mail.

Surf+ je levnější a přes Operu Mini nebo w'n'w máš net zadarmo + 1MB na WAP.

Surf&Mail je dražší, net máš přes oba javový prohlížeče taky zadarmo + neomezený stahování e-mailů přes POP3 (standartní mail klient v mobilu) a 10MB volných na ostatní data (třeba surfování přes standartní prohlížeč v telefonu - s APN interet). Ale nejsou tam volný jednotky na WAP.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu