Dolik Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 Nevim co tady řešíte... Prostě SonyEricsson byl je a bude nejlepší :lol: Měl sem jednu nokii,ale od SE t100 jedu jenom na SE.. pak to byl t200 pak t610 potom t630 a teď W810I.. Walkman Pecka Foťák nej +tuning... a to se s tim pak dobře dělá když si ten mobil můžeš upravit podle svýho gusta jako PSP :) Jak říkám SE 4ever.. btw: To K800i dělá náhodou GooD fotky! Když s tim neumíš fotit tak to je pak težký :lol: Kámoš ho má a prostě libovka.. kdybych nechtěl Walkmana tak du do něj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Tak jsem si koupil MDA Vario (Qtek 9100,HTC Wizard...nebo jak to kdo nazyva) a musim rict ze uplne pecicka, presne to co jsem potreboval. Sice jsem prisel o psp ale stejne me nebavilo, a nejspis si na leto psp zase koupim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 ja nejspis budu stradat na son..erics..k850i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Nejses to nahodou zase ty, ten lofas co už dostal 2x BAN?? Soudím, dle tvýho avataru a podpisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Ja uz jsem se adminum za vznikle potize omluvil tak me nechte byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 O.K., já se jenom chtěl ujistit... Ale jestli už nebudeš SPAMMovat tak není důvod, proč by ti někdo měl nadávat :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 neboj to uz delat nebudu. :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Pokud se symbianem umíte tak zas tak pomalej neni. Chce to prostě vyladit optimalizovat. Celkově jsou symbiany o něco pomalejší, třeba při otevírání zprávy ale také třeba záleží kolik máte uloženejch zpráv atd. Moje 3250 se ni už tak pomalá nezdá. Je rychlejší než předchozí symbian 6,1 a 7. Symbian=mobil pro hračičky, spousta vylepšení, OS A to je právě ono. Už kolikrát jsem pokukoval po Symbianu nebo WM5 (takový MDA Vario nebo SE W950i by nebyly vůbec k zahození), ale nemám náladu se pořád o něco starat a optimalizovat. Na to mám PC :D . Dlouhou dobu jsem měl SE W800i, což je po T68i nejlepší telefon od SE (když nepočítám Ericsson T39 :) ) a mám ho pořád, ale nechal jsem se zlákat a pořídil teď W880i. Nemá sice autofocus a rádio, ale je to mazlik. A ten displej.... je sice malej, ale neskutečně jemnej. zuzkys - ohledně schémátek, to je zase trochu svérázný a nepochopitelný tah od SE, protože ani u nových telefonů nejsou schémátka úplně stejný, ikdyž mají stejný rozlišení displeje. Třeba na W880i je plno rozdílů ve velikostech kurzorů, tabů, softkeys atd... a pokud si třeba já stáhnu schéma pro W850i, mám potom ořezaný kurzory. Ale pro W850i zkus třeba www.eseth.net (silně doporučuju, po registraci si můžeš stahovat i vysoce kvalitní schémata od uživatelů z fóra), nebo www.mobile9.com . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Pokud se symbianem umíte tak zas tak pomalej neni. Chce to prostě vyladit optimalizovat. Celkově jsou symbiany o něco pomalejší, třeba při otevírání zprávy ale také třeba záleží kolik máte uloženejch zpráv atd. Moje 3250 se ni už tak pomalá nezdá. Je rychlejší než předchozí symbian 6,1 a 7. Symbian=mobil pro hračičky, spousta vylepšení, OS A to je právě ono. Už kolikrát jsem pokukoval po Symbianu nebo WM5 (takový MDA Vario nebo SE W950i by nebyly vůbec k zahození), ale nemám náladu se pořád o něco starat a optimalizovat. Na to mám PC :D . Dlouhou dobu jsem měl SE W800i, což je po T68i nejlepší telefon od SE (když nepočítám Ericsson T39 :) ) a mám ho pořád, ale nechal jsem se zlákat a pořídil teď W880i. Nemá sice autofocus a rádio, ale je to mazlik. A ten displej.... je sice malej, ale neskutečně jemnej. zuzkys - ohledně schémátek, to je zase trochu svérázný a nepochopitelný tah od SE, protože ani u nových telefonů nejsou schémátka úplně stejný, ikdyž mají stejný rozlišení displeje. Třeba na W880i je plno rozdílů ve velikostech kurzorů, tabů, softkeys atd... a pokud si třeba já stáhnu schéma pro W850i, mám potom ořezaný kurzory. Ale pro W850i zkus třeba www.eseth.net (silně doporučuju, po registraci si můžeš stahovat i vysoce kvalitní schémata od uživatelů z fóra), nebo www.mobile9.com . Jo to je pravda, ale ty zrovna taková hračička, vynecháš jeden závod v toce a můžeš ladit telefon 8) :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Pokud se symbianem umíte tak zas tak pomalej neni. Chce to prostě vyladit optimalizovat. Celkově jsou symbiany o něco pomalejší, třeba při otevírání zprávy ale také třeba záleží kolik máte uloženejch zpráv atd. Moje 3250 se ni už tak pomalá nezdá. Je rychlejší než předchozí symbian 6,1 a 7. Symbian=mobil pro hračičky, spousta vylepšení, OS A to je právě ono. Už kolikrát jsem pokukoval po Symbianu nebo WM5 (takový MDA Vario nebo SE W950i by nebyly vůbec k zahození), ale nemám náladu se pořád o něco starat a optimalizovat. Na to mám PC :D . Dlouhou dobu jsem měl SE W800i, což je po T68i nejlepší telefon od SE (když nepočítám Ericsson T39 :) ) a mám ho pořád, ale nechal jsem se zlákat a pořídil teď W880i. Nemá sice autofocus a rádio, ale je to mazlik. A ten displej.... je sice malej, ale neskutečně jemnej. zuzkys - ohledně schémátek, to je zase trochu svérázný a nepochopitelný tah od SE, protože ani u nových telefonů nejsou schémátka úplně stejný, ikdyž mají stejný rozlišení displeje. Třeba na W880i je plno rozdílů ve velikostech kurzorů, tabů, softkeys atd... a pokud si třeba já stáhnu schéma pro W850i, mám potom ořezaný kurzory. Ale pro W850i zkus třeba www.eseth.net (silně doporučuju, po registraci si můžeš stahovat i vysoce kvalitní schémata od uživatelů z fóra), nebo www.mobile9.com . Díky za tip na stránky, mrknu na ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Jo to je pravda, ale ty zrovna taková hračička, vynecháš jeden závod v toce a můžeš ladit telefon 8) :) :D Máš pravdu, jsem taková hračička, ale kdybych si fakt koupil telefon s OS, tak už bych nevěděl, co dělat dřív :D . Zrovna včera mi přines známý jeho PC, kde se mu zhroutili 98-kový okýnka a školil jsem se na tom až do dneška (sice mu prý v nejhorším případě stačilo zálohovat nejdůležitější data ze super 10GB disku a zformátovat, ale já jsem hold takovej šťoura, že mi to nedalo a dělal jsem všechno možný, aby zůstalo všechno nastavení a nainstalovaný programy, což se mi nakonec povedlo, jen to měl tak roz.... rozbitý, že to stejně asi dlouho nevydrží :D ). Navíc já taky zkouším všechny možný programy a utility (když hledáš něco NEJ, tak se bez toho neobejdeš) a to chce taky nějakou tu starost o zachování "čistoty", což se mi zatím daří :) . A ještě tohle podstupovat na mobilu? Hrozná představa :D . zuzkys - není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Pokud se symbianem umíte tak zas tak pomalej neni. Chce to prostě vyladit optimalizovat. Celkově jsou symbiany o něco pomalejší, třeba při otevírání zprávy ale také třeba záleží kolik máte uloženejch zpráv atd. Moje 3250 se ni už tak pomalá nezdá. Je rychlejší než předchozí symbian 6,1 a 7. Symbian=mobil pro hračičky, spousta vylepšení, OS A to je právě ono. Už kolikrát jsem pokukoval po Symbianu nebo WM5 (takový MDA Vario nebo SE W950i by nebyly vůbec k zahození), ale nemám náladu se pořád o něco starat a optimalizovat. Na to mám PC :D . Dlouhou dobu jsem měl SE W800i, což je po T68i nejlepší telefon od SE (když nepočítám Ericsson T39 :) ) a mám ho pořád, ale nechal jsem se zlákat a pořídil teď W880i. Nemá sice autofocus a rádio, ale je to mazlik. A ten displej.... je sice malej, ale neskutečně jemnej. zuzkys - ohledně schémátek, to je zase trochu svérázný a nepochopitelný tah od SE, protože ani u nových telefonů nejsou schémátka úplně stejný, ikdyž mají stejný rozlišení displeje. Třeba na W880i je plno rozdílů ve velikostech kurzorů, tabů, softkeys atd... a pokud si třeba já stáhnu schéma pro W850i, mám potom ořezaný kurzory. Ale pro W850i zkus třeba www.eseth.net (silně doporučuju, po registraci si můžeš stahovat i vysoce kvalitní schémata od uživatelů z fóra), nebo www.mobile9.com . hehe jajare ted ctu o t39...super mobil, mel ho tata a pak i ja...kdyz se mi posral k700 asi pred tejdnem tak sem si ho zase vzal a slapal jako hodinky...a to uz mu je hoooodne let...nejlepsi bylo kdyz lidi ze tridy mi rikali co to mam za krap a jaky bylo jejich prekvapeni ze to ma treba bluetooth, irda, gprs a ruzny hovadinky...joo ericssony to byla kvalitka....jinak mi pridou smesny ty keci jako SE RULEZZ...dlouho sem si myslel ze SE sou nejlepsi (a mozna i sou :D) ale mam ted nokii a spokojenost...vola to, pise to tak co.... :wink: a k cemu jinymu je mobil :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekmazlicek Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Ja nosim n krku SE W900i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Ahoj vysvetlil by me tu nekdo jak funguje/ bude fungovat televize na mobilu??A jak se to bude platit a jak se to bude pripojovat.Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Co já vim... tak tuhle službu by měl sprovoznit T-mobil.. Ale časem určitě příde i Vodafone a o2 :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Me akorat štve že ted v tehle doem ma skoro každej SE k750i ...no přoč asi že je levne a dobrej :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Odpověděl jsi si sám. Něco Tě na tom snad štve? Nejsi náhodou zapřísáhlý Nokiář? Ale jestli Tě to potěší, tak já K750i nemám ani jsem neměl :P . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Ahoj vysvetlil by me tu nekdo jak funguje/ bude fungovat televize na mobilu??A jak se to bude platit a jak se to bude pripojovat.Diky moc! Hmm nepojede to přes 3G sítě? Stejně to bude spíš taková zbytečnost, nevim kolik lidí to bude pravidelně využívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Ahoj vysvetlil by me tu nekdo jak funguje/ bude fungovat televize na mobilu??A jak se to bude platit a jak se to bude pripojovat.Diky moc! Hmm nepojede to přes 3G sítě? Stejně to bude spíš taková zbytečnost, nevim kolik lidí to bude pravidelně využívat. Ale řek bych,že víc jak videohovory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Pokud to operátoři opět nezabijí cenou, jako v případě WAPu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Kdo má T-mobile aktivujte si net za 118 měsíčně. Mazec furt jsem připojenej přes GPRS/EDGE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 tak ja su bez mobilu....vcera v nem trochu kruplo a upadnul displey :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 Kdo má T-mobile aktivujte si net za 118 měsíčně. Mazec furt jsem připojenej přes GPRS/EDGE Jak se jmenuje ten net od T-mobile co myslíš? Myslíš surf+ nebo jak se to jmenuje? Nebo máš na mysli něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 Já mám Surf+ i Surf&Mail. Surf+ je levnější a přes Operu Mini nebo w'n'w máš net zadarmo + 1MB na WAP. Surf&Mail je dražší, net máš přes oba javový prohlížeče taky zadarmo + neomezený stahování e-mailů přes POP3 (standartní mail klient v mobilu) a 10MB volných na ostatní data (třeba surfování přes standartní prohlížeč v telefonu - s APN interet). Ale nejsou tam volný jednotky na WAP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 tak ja mam k700i asi to bolo jasne :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.