Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aky mate mobil ?

Guest Anonymous

Recommended Posts

Nevim co tady řešíte... Prostě SonyEricsson byl je a bude nejlepší :lol: Měl sem jednu nokii,ale od SE t100 jedu jenom na SE.. pak to byl t200 pak t610 potom t630 a teď W810I.. Walkman Pecka Foťák nej +tuning... a to se s tim pak dobře dělá když si ten mobil můžeš upravit podle svýho gusta jako PSP :) Jak říkám SE 4ever..

btw: To K800i dělá náhodou GooD fotky! Když s tim neumíš fotit tak to je pak težký :lol: Kámoš ho má a prostě libovka.. kdybych nechtěl Walkmana tak du do něj ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 721
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Pokud se symbianem umíte tak zas tak pomalej neni. Chce to prostě vyladit optimalizovat. Celkově jsou symbiany o něco pomalejší, třeba při otevírání zprávy ale také třeba záleží kolik máte uloženejch zpráv atd. Moje 3250 se ni už tak pomalá nezdá. Je rychlejší než předchozí symbian 6,1 a 7.

Symbian=mobil pro hračičky, spousta vylepšení, OS

A to je právě ono. Už kolikrát jsem pokukoval po Symbianu nebo WM5 (takový MDA Vario nebo SE W950i by nebyly vůbec k zahození), ale nemám náladu se pořád o něco starat a optimalizovat. Na to mám PC :D . Dlouhou dobu jsem měl SE W800i, což je po T68i nejlepší telefon od SE (když nepočítám Ericsson T39 :) ) a mám ho pořád, ale nechal jsem se zlákat a pořídil teď W880i. Nemá sice autofocus a rádio, ale je to mazlik. A ten displej.... je sice malej, ale neskutečně jemnej.

zuzkys - ohledně schémátek, to je zase trochu svérázný a nepochopitelný tah od SE, protože ani u nových telefonů nejsou schémátka úplně stejný, ikdyž mají stejný rozlišení displeje. Třeba na W880i je plno rozdílů ve velikostech kurzorů, tabů, softkeys atd... a pokud si třeba já stáhnu schéma pro W850i, mám potom ořezaný kurzory. Ale pro W850i zkus třeba www.eseth.net (silně doporučuju, po registraci si můžeš stahovat i vysoce kvalitní schémata od uživatelů z fóra), nebo www.mobile9.com .

Odkaz ke komentáři

Pokud se symbianem umíte tak zas tak pomalej neni. Chce to prostě vyladit optimalizovat. Celkově jsou symbiany o něco pomalejší, třeba při otevírání zprávy ale také třeba záleží kolik máte uloženejch zpráv atd. Moje 3250 se ni už tak pomalá nezdá. Je rychlejší než předchozí symbian 6,1 a 7.

A to je právě ono. Už kolikrát jsem pokukoval po Symbianu nebo WM5 (takový MDA Vario nebo SE W950i by nebyly vůbec k zahození), ale nemám náladu se pořád o něco starat a optimalizovat. Na to mám PC :D . Dlouhou dobu jsem měl SE W800i, což je po T68i nejlepší telefon od SE (když nepočítám Ericsson T39 :) ) a mám ho pořád, ale nechal jsem se zlákat a pořídil teď W880i. Nemá sice autofocus a rádio, ale je to mazlik. A ten displej.... je sice malej, ale neskutečně jemnej.

zuzkys - ohledně schémátek, to je zase trochu svérázný a nepochopitelný tah od SE, protože ani u nových telefonů nejsou schémátka úplně stejný, ikdyž mají stejný rozlišení displeje. Třeba na W880i je plno rozdílů ve velikostech kurzorů, tabů, softkeys atd... a pokud si třeba já stáhnu schéma pro W850i, mám potom ořezaný kurzory. Ale pro W850i zkus třeba www.eseth.net (silně doporučuju, po registraci si můžeš stahovat i vysoce kvalitní schémata od uživatelů z fóra), nebo www.mobile9.com .

Jo to je pravda, ale ty zrovna taková hračička, vynecháš jeden závod v toce a můžeš ladit telefon 8) :) :D

Odkaz ke komentáři

Díky za tip na stránky, mrknu na ně.

Odkaz ke komentáři

Jo to je pravda, ale ty zrovna taková hračička, vynecháš jeden závod v toce a můžeš ladit telefon 8) :) :D

Máš pravdu, jsem taková hračička, ale kdybych si fakt koupil telefon s OS, tak už bych nevěděl, co dělat dřív :D . Zrovna včera mi přines známý jeho PC, kde se mu zhroutili 98-kový okýnka a školil jsem se na tom až do dneška (sice mu prý v nejhorším případě stačilo zálohovat nejdůležitější data ze super 10GB disku a zformátovat, ale já jsem hold takovej šťoura, že mi to nedalo a dělal jsem všechno možný, aby zůstalo všechno nastavení a nainstalovaný programy, což se mi nakonec povedlo, jen to měl tak roz.... rozbitý, že to stejně asi dlouho nevydrží :D ).

Navíc já taky zkouším všechny možný programy a utility (když hledáš něco NEJ, tak se bez toho neobejdeš) a to chce taky nějakou tu starost o zachování "čistoty", což se mi zatím daří :) . A ještě tohle podstupovat na mobilu? Hrozná představa :D .

zuzkys - není zač

Odkaz ke komentáři

hehe jajare ted ctu o t39...super mobil, mel ho tata a pak i ja...kdyz se mi posral k700 asi pred tejdnem tak sem si ho zase vzal a slapal jako hodinky...a to uz mu je hoooodne let...nejlepsi bylo kdyz lidi ze tridy mi rikali co to mam za krap a jaky bylo jejich prekvapeni ze to ma treba bluetooth, irda, gprs a ruzny hovadinky...joo ericssony to byla kvalitka....jinak mi pridou smesny ty keci jako SE RULEZZ...dlouho sem si myslel ze SE sou nejlepsi (a mozna i sou :D) ale mam ted nokii a spokojenost...vola to, pise to tak co.... :wink: a k cemu jinymu je mobil :D:D:D:D

Odkaz ke komentáři

Ahoj vysvetlil by me tu nekdo jak funguje/ bude fungovat televize na mobilu??A jak se to bude platit a jak se to bude pripojovat.Diky moc!

Hmm nepojede to přes 3G sítě? Stejně to bude spíš taková zbytečnost, nevim kolik lidí to bude pravidelně využívat.

Odkaz ke komentáři

Ahoj vysvetlil by me tu nekdo jak funguje/ bude fungovat televize na mobilu??A jak se to bude platit a jak se to bude pripojovat.Diky moc!

Hmm nepojede to přes 3G sítě? Stejně to bude spíš taková zbytečnost, nevim kolik lidí to bude pravidelně využívat.

Ale řek bych,že víc jak videohovory..

Odkaz ke komentáři

Já mám Surf+ i Surf&Mail.

Surf+ je levnější a přes Operu Mini nebo w'n'w máš net zadarmo + 1MB na WAP.

Surf&Mail je dražší, net máš přes oba javový prohlížeče taky zadarmo + neomezený stahování e-mailů přes POP3 (standartní mail klient v mobilu) a 10MB volných na ostatní data (třeba surfování přes standartní prohlížeč v telefonu - s APN interet). Ale nejsou tam volný jednotky na WAP.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu