Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aky mate mobil ?

Guest Anonymous

Recommended Posts

heejj... zuzkys... supr mobílek, co??

Jediný co mi (někdy) vadí, je to, že se hejbe korní část..

Jinak na holku celkem good, ...PSP.... W850i.... :):)

jak vis ze to je holka ? :D :D :D

ale aby se nereklo ze tu provozuju OT : netusim jaky mam mobil :D nikdy me ty pitome oznaceni nezajimaly , ani zadne extra supa dupa funkce , mobil je mobil a pouzivam ho vyhradne pro volani a sms.

edit : a jooo je to holka :D :D nebo spis zena. Oznaceni holka je pro 21 letou zenu trosku neadekvatni :D :D

No no jaká žena, já ještě nejsem tak stará :D

ja nerikam ze jsi stara ale ze oznaceni holka je pro tebe neadekvatni ... btw muzu ti tykat ? :D :D doma me dycky ucili ze mam starsim vykat :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 721
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

2zuzkys: Já mam black W850i ale o white sem silně uvažoval.....

Jo a PSP mam white i balck 8)

OT: k tomu tykání... smííímm?? :oops:

:lol: :lol:

Add PS: jo schémátka... jo,náky mam... kdyštak ti je sem dam nebo pošlu přes ICQ... jak chceš..

Já právě ten white nikde nenašla v obchodě, abych se na něj mohla podívat, přeci jen kupovat zajíce v pytli přes net, když nevím jak ve white vypadá je dost blbé. Takže sem čapla black a je moc pěknej. White psp sem viděla v obchodě všude, takže s rozhodováním nebyl problém a byla jasná volba. (I když celkově bílou barvu moc nemusím, ale k těmto věcem se dost hodí.)

OT: :D můžeš.

Add PS: Kdyžtak ICQ 207-763-362 kdybys byl tak hodnej a nějaký schémátka měl, tak bych je brala, přeci jen ty 2 co jsou v základu už mě přestávají bavit. Btw - kde si je sehnal? Já nemůžu nic najít přímo na W850i.

Odkaz ke komentáři

Lidi poradte :-(

Jsem v rozpacich...

Rozhoduju se koupit novej telefon ale nevedel jsem ze to bude tak slozity :-(

Vybiram mezi:

-Nokia N73

-Nokia N80

-Sony Ericsson k800i

Uz jsem vsude procital recenzže, nazory atd...Ale nemuzu se rozhodnout :evil:

Napiste nekdo jake mate zkusenosti s temito telefony...

Diky za pomoc :-)

Odkaz ke komentáři

2Dragunov No, těžká volba :)

Né že bych proti N80 něco měl, ale tu bych z tohodle vyhodil.. :wink:

Takže nám zbejvá N73 a K800i... :?

Samozřejmě, že jako SonyEricssoňák ti doporučim K800i, ale ta N73 má taky něco do sebe.. :!:

Je to na tobě, jestli chceš OS -víc aplikací, her atd

- pomalejší telefon

- Simbiany někdy blbnou

- ale zároveň sapr displej

Nebo jestli chceš bez OS a tím získáš telefon hezkým displejem, super foťákem ale né moc dobrou klávesnicí..

Tzn´.... já ti fakt nemůže poradit, protože sem nedávno (včera :lol: ) tu N73 měl v ruce a vedlo ní mojí W850i... no a fakt... že Nokii moc nemusim... no, já ti doporučuju, jít do shopu a oba si vyzkoušet :P

Nechci ti nasadit brouka do hlavy, ale zkus se jěště kouknout na SE W850i a N95 (na tu by sis ale musel počkat) :wink: :wink:

2zuzkys: To je pravda, white Sony Eriky vůbec mov kamenný shopy neprovozujou...

Už tě mam v seznamu :wink: Tak až tam budeš tak ti něco sendnu 8)

Jo a většinu schématek mam z

www.semania.cz

www.walkmanphones.cz

:wink: :wink:

Odkaz ke komentáři

No ja uz mel SE k500i potom V800 a tedka w800i...Mam SE moc rad ale zase me u Nokie lakaji ty ostatni veci...Ale novej telefon si kupuju hlavne kvuli fotaku a chci 3mpxelovej....Vsechny 3 telefony ho maji ale vsude pisou ze k800i ho ma nejlepsi...Ale zase k800i ma hrozny videa...

Ta n95 je sice pekna ale 20 000kc??w850i je moc a moc pekna ale nema to ten fotak 3mpx :-(

Takze nevim :-)

Jo a jeste jedna vec...Tu n80 bych si koupil hlavne jvuli tomu plnohodnotnemu web prohlizeci jako ma treba PSP nebo kompl :-) Ten telefon ma i wifi coz je uzasny :-) Ale zase se bojim te vysuvne konstrukce aby se stim neco nestalo :-(

n73 je moc pekna ale zase nema wifi...

k800i je super a hlavne ten fotak a displej ale chci vyzkouset neco noveho :-(

Odkaz ke komentáři

hele ten sony eric nema nic moc navic...proste me to pride jako K700 s dobrym fotakem...jako je samo lepsi ale ne o moc...

jinak ty konstrukce bych se u nokie nebal....a ma ten symbian a vymakly manazerksy fce...

ja taky nemam rad nokie ale kdybych si mel vybrat ze sony ericsonu tak jedine M600..super foun ma ho strejc...ale nema fotak :wink: coz me nevadi ale tobe asi bude....

a nebo P990...do toho bych sel hned....

Odkaz ke komentáři

2dragunov: Jestli ti i já mohu poradit s výběrem, tak jediný co bych z tvé nabídky vyškrtla je právě ten SE k800i. Viděla jsem z něho fotky a jsou tak strašné, že to svět neviděl. Viděla jsem srovnání všech 3MPix foťáků pohromadě - z každého několik fotek a k800i z toho dopadl úplně nejhůř a oproti těm nokiím s 3MPix vypadaly všechny fotky hrůzostrašně - totálně jak pod nějakým žlutým filtrem. Já osobně Nokie ráda nemám, i když dříve sem jich měla hafo, ale od toho co sem vyzkoušela SE, tak mám jen SE. Podle mě moc velkej rozdíl mezi 2MPix a 3MPix foťákem v mobilu není. Stejně člověk mobilem fotí spíš takové ty momentky, než aby s tím fotil na dovolené jako z foťáku, nevím, alespoň nikoho takového neznám. Na nějaký upravování jako profi fotky to stejně není.

Jinak ta nokie (nevím teďka číslo) co má tu WIFI a stojí kolem 11-12tisíc se mi moc líbí, rozhodovala sem se při koupi jestli tu Nokii, nebo SE W850i. Mínusy proč jsem nekoupila Nokii: malá výdrž na baterku, téměř žádné příslušenství v základním balení oproti SE a poslední věc je osobní - mám PDA, takže WIFI v mobilu je po mě zbytečné. Ale mít dvakrát větší výdrž na baterku, tak asi jdu do ní.

Toť můj názor - SE k800i rozhodně nebrat pokud ho chceš kvůli foťáku.

Odkaz ke komentáři

2 WitekS: Na semanii a walkmanphones jsem nějaký témátka viděla, ale žádné nepasovali na tento displej, vždycky to bylo takové rozházené, tak nevím...Uvidíme.

Máš mě v seznamu? Já tebe ne, tak nevím kde je chyba, pokud bys mě měl v seznamu, tak by to chtělo autorizaci...bude někde chybka asi.. Zkus znovu 207-763-362 , pokud by nešlo, zkus třeba hodit své číslo..

Odkaz ke komentáři

Mam uz asi 3 roky NOKIA 6230 a jsem naprosto spokojeny. Fotak nepotrebuju (mam NIKON D70 + objektivy asi za 60 litru) mp3 take nepotrebuju (mam PSP) takze to ani na tom mym telefonu nepotrebuju. Nechapu jak nekdo muze dat do telefonu vic jak 6 litru, jen kvuli fotaku, kdyz je stejne na hovno a fotku s nim NIKDY tak dobrou neudelas.

Odkaz ke komentáři

Je to věc názoru. Ale ty PSP používáš na mp3?? Trochu neskladné ne?

Neni.....pokazde ho mam v kapse kam se mi vejde, nebo v tasce pres rameno k tomu sluchatka SONY MDR 500 DJ a je to luxus (miluji kvalitni hudbu). Kdyz jsem koukal na fotky z mobilu tak jako fotograf mam na to svuj nazor, ze ty fotky proste stoji za hovn+, zalezi na optice a tomu lidi moc nerozumi a radeji porad rikaji neco o mpx, ktere Ti jen fotku zvetsuji na tisk, i kdyz kvalita se Ti trosku zlepsi, ale porad to neni objektiv, kterej ma nasvedomy ty krasne fotky.

Stejne vetsina lidi je na telefonu nabazena tima super funkcema jen kratkou dobu a pak telefon pouzivaji jen na volani a na sms......ja uz ani ne na sms, jsem moc linej, abych neco pul hodiny tukal do telefonu, radeji zavolam nebo napisu z PC. Ale jak rikas je to vec nazoru, ale u me mobil nehraje velkou roli.

Odkaz ke komentáři

Mě kvalitu fotek opravdu vysvětlovat nemusíš. Fotit umím zřejmě i bez tvých rad a vím o kvalitě atd.. Pokud si četl můj příspěvek výše, pochopil bys, že já foťák v mobilu beru jako příjemný doplněk na občasné momentky a to je vše. Samozřejmě mám mimo to foťák normální, ale ten člověk netahá úplně všude. A co se týče těch mp3, tak kvalitou hraní je psp a mobil naprosto totožný, takže o kvalitě přehrávání to není. No a jestli všude kam chodíš s sebou taháš psp, nikon a mobil, tak to tě lituju.

Odkaz ke komentáři

Mě kvalitu fotek opravdu vysvětlovat nemusíš. Fotit umím zřejmě i bez tvých rad a vím o kvalitě atd.. Pokud si četl můj příspěvek výše, pochopil bys, že já foťák v mobilu beru jako příjemný doplněk na občasné momentky a to je vše. Samozřejmě mám mimo to foťák normální, ale ten člověk netahá úplně všude. A co se týče těch mp3, tak kvalitou hraní je psp a mobil naprosto totožný, takže o kvalitě přehrávání to není. No a jestli všude kam chodíš s sebou taháš psp, nikon a mobil, tak to tě lituju.

PSP taham skoro vsude (v aute na mp3 a filmy, v buse na mp3 a filmy). NIKON (taham uplne vsude, protoze je to skoro moje prace) a bez telefonu bych nemohl existovat. Ale souhlasim s tebou na momentky je mobilni fotak super, i kdyz kvalita me pak mrzi, ze to nemam na lepsim fotaku.

Odkaz ke komentáři

Lidi poradte :-(

Jsem v rozpacich...

Rozhoduju se koupit novej telefon ale nevedel jsem ze to bude tak slozity :-(

Vybiram mezi:

-Nokia N73

-Nokia N80

-Sony Ericsson k800i

Uz jsem vsude procital recenzže, nazory atd...Ale nemuzu se rozhodnout :evil:

Napiste nekdo jake mate zkusenosti s temito telefony...

Diky za pomoc :-)

...no hele N80 urcite ne ma ju kamos a seka se a je pomala.....N73 neni spatna ale moje jasne volba by byl K800i!!!!

Odkaz ke komentáři

2dragunov: Jestli ti i já mohu poradit s výběrem, tak jediný co bych z tvé nabídky vyškrtla je právě ten SE k800i. Viděla jsem z něho fotky a jsou tak strašné, že to svět neviděl. Viděla jsem srovnání všech 3MPix foťáků pohromadě - z každého několik fotek a k800i z toho dopadl úplně nejhůř a oproti těm nokiím s 3MPix vypadaly všechny fotky hrůzostrašně
Co to placas fotřík má N80 a já k800i a z meho telefonu sou daleko lepší fotky Já mel 5 nokii a ani jedna nebyla to co sem chtel Nokia OUT Se IN
Odkaz ke komentáři

2SmatrFop: Já ty fotky viděla na vlastní oči... Vím jak vypadají a nikdy bych si k800i nekoupila. Chápu, že když máš k800i, tak tady přeci neřekneš, že sis vybral špatně, že máš špatné fotky.......

Ale jak říkám, NOKIE se Symbianem jsou všechny totálně zpomalené. Pokud tomu dotyčnému nevadí, že než se mu podaří otevřít SMS ke psaní, nějakou dobu počká (a věř, že tě to bude štvát za chvíli), tak ať si to koupí.

Btw 5 NOKIÍ??? To si teda borec.... S tímto se tady ani nevytahuj, po zkušenosti jen s 5 telefony se radši do těchto diskuzí nepouštěj..

Odkaz ke komentáři

Pokud se symbianem umíte tak zas tak pomalej neni. Chce to prostě vyladit optimalizovat. Celkově jsou symbiany o něco pomalejší, třeba při otevírání zprávy ale také třeba záleží kolik máte uloženejch zpráv atd. Moje 3250 se ni už tak pomalá nezdá. Je rychlejší než předchozí symbian 6,1 a 7.

Symbian=mobil pro hračičky, spousta vylepšení, OS

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu