SEMRY Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Já mám Surf+ i Surf&Mail. Surf+ je levnější a přes Operu Mini nebo w'n'w máš net zadarmo + 1MB na WAP. Surf&Mail je dražší, net máš přes oba javový prohlížeče taky zadarmo + neomezený stahování e-mailů přes POP3 (standartní mail klient v mobilu) a 10MB volných na ostatní data (třeba surfování přes standartní prohlížeč v telefonu - s APN interet). Ale nejsou tam volný jednotky na WAP. Přesně to jsem myslel, tahle služba nemá konkurenci, kvůli tomu jsem přecházel k T-mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 co to je ten Surf+ i Surf&Mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 co to je ten Surf+ i Surf&Mail. No to máš Tarif kterej umožnuje neomezené prohlížení stránek (ne stahování) pře operu mini což je javovej prohlížeč. Ted na 3250 ta opera běží rychle, takže jsem maximálně spokojenej, na slabších telefonech je to horší a u symbianu to hltí při delším používání ram. Jinak přes operu 3,0 se daj uploadovat i fotky, prohlížet fora (tohle jede ukrutně pomalu :cry: ) a prostě dostat se i k mailu. Za stahování se platí dle normálního tarifu, ale když chceš třeba obrázek tak neni problém to třeba printscreenovat. Takže na GPRS/EDGE visím pořád. Taky využívám gosms.cz kde můžeš logicky poslat sms kolik chceš. A to za tech 118kč měsíčně + tarif od T-mobile v mém případě T1. Takže mit o za ty prachy stojí. Jo ještě má 1mb volného stahování přes wap. U symbianu pár aplikaček obrázky atd. :arrow: http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=30437&highlight=opera+mini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 Lidi tak jsem 100% rozhodnut ze si poridim Nokii n93...Zatim jsem snad lepsi mobil nevidel :-) Krome n95 ;-) .Ale tohle je takova palba mobil :lol: .Do tydne ho snad budu mit :-/ .3mpx, wifi, internet, symbian,ruzne nahybani displeje atd atd tad...Proste SUPER :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 hehe.. dobře uděláš... nenajdeš na něm nic (kromě velokosti) co by ti mohlo chybět :wink: :lol: :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 Hele kamo kdyz nosim PSP v kapse a jeste v dost velkem obalu (o trosku mensi nez PGP) tak uz me nic nemuze nastvat ;-) Ne fakt me velky mobily v kapse nevadi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 Jo kámo, OK, v tomhle ti rozumim, mě taky velký mobily nevaděj.. někdy spíš naopak, aspoň o něm v tý kapse vim :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 Já uvažuju až budou finance o N91 ME. Táhne mě ten hardisk. Mylsím že bych zas nějakou dobu s tím telefonem vydržel, ono měnit to každou chvíli není ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 Ja jdu do N70 ta mi upo vyhovuje uz jen zabehlym rozlisenim 208x176 ( hafec java her ) ale aspon se s tim uz da fotit a natacet video kere se da skouknout a u vodafonu stoji 4900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 ja bych vam doporučil N73 ten je hodně podobnej jako N93 (funkně) a mě se o dost víc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 Chtel bych se zeptat, uz je to dlouho co jsem se zajimal o mobily a naposled jsem skoncil s moji 6230, ktera mi hodne vyhovuje. Dnes me poprosila kamaradka, abych se ji po nejakem mobilu podival, ale ja tomu uz ted nerozomum. Jeji pozadavky: Chce do toho dat max. 5 litru, aby byl novej chce aby se ji daly zablokovat smsky, obrazky atd. (prej mela nejakej Siemens SGH cislo nevi) a na to se daly nejake smsky zablokovat, aby si to necetl jeji pritel :-) o teto funkci jsem ani nevdel. Tak bych rad poprosil Vas, co ste v mobilech jako ja ve fotacich, aby ste mi trosku pomohli. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 No u žádného mobilu sem tuhle funkci neviděl, ale kdyby vzala něco se symbianem tak tam se dá nainstalovat program MumSMS, který přesně tohle zvládá :) Ale sehnat něco novýho se Symbianem pod 5000 asi pujde těžko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 No u žádného mobilu sem tuhle funkci neviděl, ale kdyby vzala něco se symbianem tak tam se dá nainstalovat program MumSMS, který přesně tohle zvládá :) Ale sehnat něco novýho se Symbianem pod 5000 asi pujde těžko... Jde mi spis o typy, je jedno, ze nebude mit tuhle funkci, ale aby byl kvalitni. Prece ji nedoporucim nejake BECKO :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 Symbian umí sice skoro všechno ale nedoporučoval bych. Musí se s tim umět, třeba s minimalizací aplikací, jestli by to na ní nebylo moc složitý. Jinak hezkej tel je 7610. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 SE K610i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 motorola razr nebo krzr V3....kdyz je to zensak mela by mit hlavne stylovej a krasnej telefon ne? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 motorola razr nebo krzr V3....kdyz je to zensak mela by mit hlavne stylovej a krasnej telefon ne? :wink: Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 ja bych vam doporučil N73 ten je hodně podobnej jako N93 (funkně) a mě se o dost víc líbí Ale nema wifi a tu super konstukci jako N93...Jinak bych sel do N80 ale ta nema tu konstrukci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 Jo a bereš i-čko nebo jenom N93? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 N93 to uz je zabehly a levny...Budu kupovat asi z aukra uplne novy...N93i je taky husty ale drahy a nikdo to nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 A za kolik přesně, můžu-li se ptát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 Ja jeste nevim...Jedna aukce tam za den zkonci...Dam maximalne 10 000kc...Pak je tam jeste jedna uplne nova nerozbalena za 11000kc ale nikdo ji zatim nechce tak jsem mu napsal ze az zkonci aukce koupil klidne za 10 000kc tak uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 No to je dost álo... za takovou cenu bych ho taky bral-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 malo?za 10 000? sakra chlapci vy mate na zahrade ropnej vrt? :wink: jinak tahle nokie docela nice ale vecko bych uz nechtel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 No, když normálně stojí kolem 16 000.. tak je to dobrá cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.