Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aky mate mobil ?

Guest Anonymous

Recommended Posts

Já mám Surf+ i Surf&Mail.

Surf+ je levnější a přes Operu Mini nebo w'n'w máš net zadarmo + 1MB na WAP.

Surf&Mail je dražší, net máš přes oba javový prohlížeče taky zadarmo + neomezený stahování e-mailů přes POP3 (standartní mail klient v mobilu) a 10MB volných na ostatní data (třeba surfování přes standartní prohlížeč v telefonu - s APN interet). Ale nejsou tam volný jednotky na WAP.

Přesně to jsem myslel, tahle služba nemá konkurenci, kvůli tomu jsem přecházel k T-mobilu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 721
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

co to je ten Surf+ i Surf&Mail.

No to máš Tarif kterej umožnuje neomezené prohlížení stránek (ne stahování) pře operu mini což je javovej prohlížeč. Ted na 3250 ta opera běží rychle, takže jsem maximálně spokojenej, na slabších telefonech je to horší a u symbianu to hltí při delším používání ram. Jinak přes operu 3,0 se daj uploadovat i fotky, prohlížet fora (tohle jede ukrutně pomalu :cry: ) a prostě dostat se i k mailu. Za stahování se platí dle normálního tarifu, ale když chceš třeba obrázek tak neni problém to třeba printscreenovat. Takže na GPRS/EDGE visím pořád. Taky využívám gosms.cz kde můžeš logicky poslat sms kolik chceš. A to za tech 118kč měsíčně + tarif od T-mobile v mém případě T1. Takže mit o za ty prachy stojí. Jo ještě má 1mb volného stahování přes wap. U symbianu pár aplikaček obrázky atd.

:arrow: http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=30437&highlight=opera+mini

Odkaz ke komentáři

Lidi tak jsem 100% rozhodnut ze si poridim Nokii n93...Zatim jsem snad lepsi mobil nevidel :-) Krome n95 ;-) .Ale tohle je takova palba mobil :lol: .Do tydne ho snad budu mit :-/ .3mpx, wifi, internet, symbian,ruzne nahybani displeje atd atd tad...Proste SUPER :lol:

Odkaz ke komentáři

Chtel bych se zeptat, uz je to dlouho co jsem se zajimal o mobily a naposled jsem skoncil s moji 6230, ktera mi hodne vyhovuje. Dnes me poprosila kamaradka, abych se ji po nejakem mobilu podival, ale ja tomu uz ted nerozomum. Jeji pozadavky: Chce do toho dat max. 5 litru, aby byl novej chce aby se ji daly zablokovat smsky, obrazky atd. (prej mela nejakej Siemens SGH cislo nevi) a na to se daly nejake smsky zablokovat, aby si to necetl jeji pritel :-) o teto funkci jsem ani nevdel. Tak bych rad poprosil Vas, co ste v mobilech jako ja ve fotacich, aby ste mi trosku pomohli. Diky za rady.

Odkaz ke komentáři

No u žádného mobilu sem tuhle funkci neviděl, ale kdyby vzala něco se symbianem tak tam se dá nainstalovat program MumSMS, který přesně tohle zvládá :) Ale sehnat něco novýho se Symbianem pod 5000 asi pujde těžko...

Jde mi spis o typy, je jedno, ze nebude mit tuhle funkci, ale aby byl kvalitni. Prece ji nedoporucim nejake BECKO :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu