folty.hans Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 tak to potom jo....kdyz to je ,,jenom" za deset...tak to potom neni co resit :wink: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 ja mam mobil SIEMENS CT 65 :( takova sunka.... a asi za rok si budu kupovat NOKII N80 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 až za rok to bych asi nepřežil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 až za rok to bych asi nepřežil no musim si to nasetrit no..... :( rodice mi ho uz vubec nekoupi :( takze co me zbejva.... :shock: rodice me nechteli koupit PSP na vanoce tak jsem si na to musel nasetrit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 jo to mě taky nechtěli koupit PSP tak jsem ukecal babičku a na mobil ma tata slabost taže mam k750i a nestěžuju si (až na ten joistick) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 jo to mě taky nechtěli koupit PSP tak jsem ukecal babičku a na mobil ma tata slabost taže mam k750i a nestěžuju si (až na ten joistick) ty se mas ze mas good mobil...ja mam takovyho sunta....treba me vola kamos a napise se tam ze mi vola tatka :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 fakt a co maš za phone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 jojo na psp jsem stradal 5mesicu... a mobil uz na neho cekam bude k750i.njn ty rodice.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 fakt a co maš za phone? uz jsem to psal mam SIEMENS CT 65 :cry: fotoaparat 0,1 mpx :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 ajo tak to je už tak trochu muzejní kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 ajo tak to je už tak trochu muzejní kousek presne ja ted setrim na Nokii N80 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 jo ten vypadá docela solidně taky bych ho bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Měl bych jeden dotaz. Jedná se o W800i Jde na tom psát s t9? Kámoš to má a rád by se toho zbavil, může s t9 napsat jen 65 znaků............... Koukal jsem že to tady někdo má. Jak to řešíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 no jak t9 to určitě má si myslim a da se to změnit tak že podržíš hvězdičku a taky si mužeš nastavit dlouhe sms a pak bys tam měl psat neomezeně znaku tak to zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Ještě na to mrknu, ale prostě tam má s t9 jen 65 takže když napíše normás sms účtuje se mu to jako tři zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Má zapnutou diakritiku, musí ji vypnout - při psaní zprávy stisknout další -> diakritika -> vypnuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Má zapnutou diakritiku, musí ji vypnout - při psaní zprávy stisknout další -> diakritika -> vypnuto. Dík, zkusim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Já vlastnim N73 ME. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Já vlastnim N73 ME. to ma 3.2 mpx?? ne?? jinak je to dobrej mobil ale ma maly tlacitka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 N80IE Smooth Stainless Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2007 Ja mam Nokii E61, bez symbianu uz ani ranu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K4RL3370 Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 No já mám mpx220, nokia 3220, k700i. A taky dost dalších co nestojej za řeč ale teď si chci koupit k750i a MDA Compact. (Tu k750 budu mít levně takže jen na kšeft) Ináč PSP RULEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 Já mám nokii N93 a až na pár nedostatků si nemůžu stěžovat a co nevidět bude snad N95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 Já mám nokii N93 a až na pár nedostatků si nemůžu stěžovat a co nevidět bude snad N95 par nedostatku :D :D ja mam na mem mobilu taky par nedostatku :D treba ze pres skrabance uz nejde skoro videt na displej nebo takovy mensi nedostatek je ten ze s nim nesmim moc hybat jinak se mi rozpadne ... ale jinak mam ho rad a nevymenil bych ho za nic na svete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 Myslim že na n93 je pro mě jen jeden nedostatek, a to že je to kráva. A to fak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.