Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aky mate mobil ?

Guest Anonymous

Recommended Posts

• Odpovědi 721
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...

Cau lidi tak dneska me prisel od taty balikem nova Nokia n73...Vlastne uz ji ma pul roku ale proste me ji jen tak poslal ani nevim za co :lol: .Ale to je jedno.

Kdyz jsem byl za nim v Londyne a hral jsem si s ni tak jsem mu do ni chtel poslat nejaky obrazky, mp3 atd...Ma v ni 1gb kartu...Chtek jsem mu poslat treba 3mb pisnicku...Posilalo se to ale za chvilkku to napsalo hlasku ''Memory low.Delete some data'' a hned pote napsal ''Memory full.Delete some data''...Tak jsem sel do nastaveni a podival se na kartu...A tam bylo:

Capacity:952MB

Used:480kb

Free:952MB

Tak jsem kartu zkusil naformatovat...Uspesne...Znovu jsem pres irDA z komplu zkusil poslat 601kb hru ale v 50% to napsalo zase ty 2 hlasky...Fakt uz nevim co to je...Nevim jestzli je treba mozny aby se ty veci automaticky posilali ne na kartu ale do telefonu...Ale to si myslim ze enni mozny aby mela takova Nokie 1MB interni pamet :-)...Jinak uz e nic nenapada...Nevitte co s tim mam delat??

Dekuji mockrat!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau lidi tak dneska me prisel od taty balikem nova Nokia n73...Vlastne uz ji ma pul roku ale proste me ji jen tak poslal ani nevim za co :lol: .Ale to je jedno.

Kdyz jsem byl za nim v Londyne a hral jsem si s ni tak jsem mu do ni chtel poslat nejaky obrazky, mp3 atd...Ma v ni 1gb kartu...Chtek jsem mu poslat treba 3mb pisnicku...Posilalo se to ale za chvilkku to napsalo hlasku ''Memory low.Delete some data'' a hned pote napsal ''Memory full.Delete some data''...Tak jsem sel do nastaveni a podival se na kartu...A tam bylo:

Capacity:952MB

Used:480kb

Free:952MB

Tak jsem kartu zkusil naformatovat...Uspesne...Znovu jsem pres irDA z komplu zkusil poslat 601kb hru ale v 50% to napsalo zase ty 2 hlasky...Fakt uz nevim co to je...Nevim jestzli je treba mozny aby se ty veci automaticky posilali ne na kartu ale do telefonu...Ale to si myslim ze enni mozny aby mela takova Nokie 1MB interni pamet :-)...Jinak uz e nic nenapada...Nevitte co s tim mam delat??

Dekuji mockrat!!!

Zprávy - Volby - Nastavení - Ostatní - Použitá paměť - Paměťová karta.

Jinak n73 budu v nejbližší době taky kupovat :).

Odkaz ke komentáři

použitá není skoro vůbec akorát jsem ji musel nechat opravit(1200),koupit nabíječku,kartu,sluchátka,baterku.....byla totiž uplně bez ničeho a pokažená,takže jsem to kupil za 2600 plus výše zmíněné věci..výsledek konečné ceny 4900kč.zatím šlape(musím zaklepat)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu