tmatura Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 n70 nemá nic co by dnes bylo nadstandartem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 to ne, ale jenom říkam že neni špatná :roll: :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 nokia 6600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Sony Ericsson k750i s firmwarem z w800i a milion patchu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8ndra Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 n3510i, ale jeden cas sem chtel Xelibri 8 - to kvuli ty osmicce, nez sem se docetl ze to je "zajimavy modni doplnek pro zeny" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 SE W800i chtel tady nekdo neco poradit ohledne w800 at mi napise klidne soukromu zpravu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Cau lidi tak dneska me prisel od taty balikem nova Nokia n73...Vlastne uz ji ma pul roku ale proste me ji jen tak poslal ani nevim za co :lol: .Ale to je jedno. Kdyz jsem byl za nim v Londyne a hral jsem si s ni tak jsem mu do ni chtel poslat nejaky obrazky, mp3 atd...Ma v ni 1gb kartu...Chtek jsem mu poslat treba 3mb pisnicku...Posilalo se to ale za chvilkku to napsalo hlasku ''Memory low.Delete some data'' a hned pote napsal ''Memory full.Delete some data''...Tak jsem sel do nastaveni a podival se na kartu...A tam bylo: Capacity:952MB Used:480kb Free:952MB Tak jsem kartu zkusil naformatovat...Uspesne...Znovu jsem pres irDA z komplu zkusil poslat 601kb hru ale v 50% to napsalo zase ty 2 hlasky...Fakt uz nevim co to je...Nevim jestzli je treba mozny aby se ty veci automaticky posilali ne na kartu ale do telefonu...Ale to si myslim ze enni mozny aby mela takova Nokie 1MB interni pamet :-)...Jinak uz e nic nenapada...Nevitte co s tim mam delat?? Dekuji mockrat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenman Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Já mám taky K750 s fw w800. U SE se soubory rovnou ukládaj na kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Cau lidi tak dneska me prisel od taty balikem nova Nokia n73...Vlastne uz ji ma pul roku ale proste me ji jen tak poslal ani nevim za co :lol: .Ale to je jedno.Kdyz jsem byl za nim v Londyne a hral jsem si s ni tak jsem mu do ni chtel poslat nejaky obrazky, mp3 atd...Ma v ni 1gb kartu...Chtek jsem mu poslat treba 3mb pisnicku...Posilalo se to ale za chvilkku to napsalo hlasku ''Memory low.Delete some data'' a hned pote napsal ''Memory full.Delete some data''...Tak jsem sel do nastaveni a podival se na kartu...A tam bylo: Capacity:952MB Used:480kb Free:952MB Tak jsem kartu zkusil naformatovat...Uspesne...Znovu jsem pres irDA z komplu zkusil poslat 601kb hru ale v 50% to napsalo zase ty 2 hlasky...Fakt uz nevim co to je...Nevim jestzli je treba mozny aby se ty veci automaticky posilali ne na kartu ale do telefonu...Ale to si myslim ze enni mozny aby mela takova Nokie 1MB interni pamet :-)...Jinak uz e nic nenapada...Nevitte co s tim mam delat?? Dekuji mockrat!!! Zprávy - Volby - Nastavení - Ostatní - Použitá paměť - Paměťová karta. Jinak n73 budu v nejbližší době taky kupovat :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 mám N93...docela prima kup!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Super mobil, jenom trochu obr :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 za ty prach co jsem za něj dal to vůbec neva...vlastně n70 jsem prodal za 4800 a n93 mě stála ty samé prachy,takže zadara... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 To je poněkud málo, ne? Za tu cenu bych to bral taky... je hodně použitej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Zdarec ja mam SE W810i neni to spatnej telefon ma to teda jenom 2 Mpix. ale foti slusne ------------------------------------- PSP black Value pack FW 2.71 s TA-082 2.71--3.03 OE-C -- 3.30 OE-A -- 3.40 OE-A 1GB+1GB+2GB+512MB+64MB+32MB+ 42 her ISO+CSO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 marek 2080:jj diky uz me na o odpovedeli na n73 foru ;-) Ale ted mam jeste jeden a jeste horsi probleeeem: http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=2834 To je topic kde to resim...Proste me nefunguje (pretala fungovat) 1gb MS Card :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 použitá není skoro vůbec akorát jsem ji musel nechat opravit(1200),koupit nabíječku,kartu,sluchátka,baterku.....byla totiž uplně bez ničeho a pokažená,takže jsem to kupil za 2600 plus výše zmíněné věci..výsledek konečné ceny 4900kč.zatím šlape(musím zaklepat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 ;) A nevyplatilo by se ti za těch 9 700, raději koupit nějakou se všim? ;) Alehlavní je, že funguje. btw, super mobil, viď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 no tak já mám nokia N73 MUSIC s 2 Gb kartou a nemám si na co ztěžovat až na to že je trošku těžká ale za ty prachy co mě stála (11200) to dokážu překousnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 To je parádní telefon... že jsem jednu dobu byl : jenom SE, nic jinýho než Sony Ericsson, tak teď se v těch Nokiách začínam naházet.. viz n95, tu plánuju k nákupu.. ale až ta na podzi/zima. Ještě je tu totiž PS3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Strasne me vadi u n73 joystick...Asi ten nejklouzavejsi povrch co jsem kdy zazil :lol: .A taky ze se nedaji hry zeslabovat jako u SE...Bud se zvukem nebo bez :-( Hlavne to strasne rve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 8) SE W810i 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam_Kalina Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Mám Sony ericsson K610i, nokii 6230i a Palm Treo 750v... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 N73 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 ehmmm...ja mam starou dobrou SE k700i...casem poridim neco lepsiho,ale zatim funguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 já mám SE w 810i a sem maximálně spokojen...ale teď jaksi přišlo psp takže karta z mobilu bude využita do psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.