kruta Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Htc Touch Viva CZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Nokia 5310 XpressMusic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Já to fůrt měním, nedávno to byla n73 pak iPhone pak n95 pak c702 SE a teď nokia 6220cl... Zkouším všechny dostupný novinky, který mě zaujmou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyDJ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 já mám LG ku990i Viewty a jsem nadmíru spokojen hlavně s foťákem,ale dotykové funkce někdy nefungují tak jak bych chtěl já:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Hosi ja mam AIJI od U:fona a jsem taky spokojeny telefon umi jen psat a volat a aspon se mi nevybiji baterka dalsima blbostmi... A doma mam klasiku od SONY J5,6 ale uz jen na doma a moji starou sim OSKARA. MAXIMALNI SPOKOJENOST.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 teraz HTC Touch Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 netelefonuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 motorolu razr V3i :D nic moc ale na volani to staci.. predtim sem mel tak rok a neco nokii 3250... ale odesel reprak :) takze pri hovorech sem nic neslysel a sem linej to dat do servisu.. ted se mi vali v supliku a obcas ji z nostalgie vytahnu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Blackberry curve 8310 :-P Koukám, že jsem jediný, kdo má podnikatelský telefon blackberry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Blackberry curve 8310 :-P Koukám, že jsem jediný, kdo má podnikatelský telefon blackberry :-) tak to te obdivuju zes precetl vsech 45 stranek,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 motorolu razr V3i :D nic moc ale na volani to staci..predtim sem mel tak rok a neco nokii 3250... ale odesel reprak :) takze pri hovorech sem nic neslysel a sem linej to dat do servisu.. ted se mi vali v supliku a obcas ji z nostalgie vytahnu xD Delas si sraandu??? To je masakr mobil tenky jak ziletka proste supr taky si ho asi sezenu jen mi to bude skoro na nic prooze ja presel k tomu ufonovi takze mam po mobilech...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 iPhone 3G 16GB Black :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borec-stavitel Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Sony Ericsson W810i Vodafone 533 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 momentálně HTC Kaiser nebo-li HTC Tytn II u T-mobile je to MDA Vario III ale vypadá to že se ho zbavím ... (šetřím na zrcadlovku) a dostanu od babi LG KC550 (natáčí pěkný videa xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pančes Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 no tak ja mam SE G700 s MS 4GB a sem s nim spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Nokia 6300 po otcovi (v dezolátním stavu):blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 tak to te obdivuju zes precetl vsech 45 stranek,,, stacilo kliknout na tlacitko prohledat toto tema :) ale ontopic: mam Nokii 5800XpressMusic Tjúb red :cheesygrin: sem s nim naprosto spokojenej, tohle je ta nejlepsi volba pro ty co nechtej iPhone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 stacilo kliknout na tlacitko prohledat toto tema :)ale ontopic: mam Nokii 5800XpressMusic Tjúb red :cheesygrin: sem s nim naprosto spokojenej, tohle je ta nejlepsi volba pro ty co nechtej iPhone no tak to si nemyslim , co třeba ostatní PDA s windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 no tak to si nemyslim , co třeba ostatní PDA s windows tady de o ten operacni system, 5800 ma podobnej operacak (symbian) jako iphone, ale windows mobile nechci, iphone se mi nelibi, dotykac chci, takze tohle je best volba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 sony ericsson k550i s 2gb ujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 stacilo kliknout na tlacitko prohledat toto tema :)ale ontopic: mam Nokii 5800XpressMusic Tjúb red :cheesygrin: sem s nim naprosto spokojenej, tohle je ta nejlepsi volba pro ty co nechtej iPhone neni to dobra volba 5800 je to uplne na picu mobil, mel sem 5800 9mesicu, pak sem si koupil iphone 3G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Blackberry curve 8310 :-P Koukám, že jsem jediný, kdo má podnikatelský telefon blackberry :-) Wow jedinej kdo ma podnikatelskej telefon s logem T-mobilu na krytu i v mobilu se skvelym operacnim sytemem (doufam ze vsichni sedite na zadku doma u kompa) pozor : RIM OS 4.2.2 (docela by me zajimalo kolik dodatecnych aplikaci do toho dostane :cheesygrin: ) E: Sry ale tohle mi fakt rozesmalo Jinak ja vlastnim uz tretim rokem pda\gps\telefon Mio A 501 (16gb sd) a jsem s nim maximalne spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Ja mam N95 - 8Gb, mam ji hacknutou a spokojenost. Pekny fotky, krasny videa a her se do toho vejde hafo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Nokia E51, ale brzy prijde Samsung i900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 HTC Touch pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.