MEGIl_ Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Zdravím, mám problém, zatím sem se s ním setkal jenom u Forzy 4, semtam se stane, že xbox zamrzne a musím ho natvrdo vypnout. Ve forze mám všechny dostupné DLC, mám starý FSD 2.0, nemůže to být tím? Zatím nemám důvod přecházet na novější, jedině, že by byl problém v něm.. Dřív skákal občas Fatal crash intercepted, to ale přestalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 je to phat? taky se mi to stávalo a pomohlo tohle http://team-xecuter.com/coolrunner/phat_bottom_wires_alt.jpg :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Duben 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Je to phat, Jasper, dík, no počkám si ještě na nějaký odpovědi, čím by to mohlo být, nechce se mi lízt do vnitř :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Je to tímhletím :)) Stávalo se mi to při lego pirátech z karibiku :)) Jen jsem je zapl, chvilku chodil a zamrzlo to a mohl jsem to jen vypnout :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 samozrejme to muze bejt zpusobeny starym fsd soupni nejnovejsi s poslednim dashlaunch me to teda celkem facha i kdyz tam mam cca 120her vcetne dost dlc fatal crash uz jsem dlouho nevidel aspon zjistis jestli ti to dela ten fsd nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Duben 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Zítra zkusím, ale zajímavé je to, že testovací jízdy můžu jezdit jak dlouho chci ale nesekne se to prostě..Ale v jednom závodě v kariéře se mi to seklo snad už 3x.Jedu poslední šampionát, co bug? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Zkus ještě tam nakopírovat hru znovu - u nějaký hry se mi stávalo, že se to z ničeho nic zaseklo (ne Fatal Crash, ale prostě freeze), smazal jsem hru z Xboxu úplně a nakopíroval znovu... pokud ani to nepomůže, zkus znovu ISO hry převíst do GOD... já to dělám tak, že nakopíruju hru do Xboxu, vypnu a zapnu Xbox... ono je možný všechno - včera se mi to seklo u NHLka, už od začátku zápasu bylo vidět, že Xbox jaksi nestíhá, hra byla zpomalená, komentátorův hlas byl zpomalenej, tak jsem jen čekal, až se to sekne :-D předtim jsem tam dával hru na Xbox1, která stejnak nešla, tak jsem jí smazal a pak to šlo normálně a neseklo se to do konce hraní... fakt to může bejt čimkoliv... EDIT: samozřejmě to může být i přehříváním, ale ve tvým případě hodně nepravděpodobný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 S tím spomalováním se mi dělo to samý, celej závod se mi to v určitých úsecích trošku škobrtalo a zvuk tak divně praskal, no nic, dnes mám trochu času tak prozatím zkusím nový fsd tak PROBLEM SOLVED nahodil jsem FSD 2.2 a sekání i zamrzáváni zmiznulo...uff. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Květen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Tak zasekávání se opět vrátilo a nejen u forzy, to sámé s mw3 (u arcadovky se mi to nestalo), už jsem z toho špatnej, pokaždé mazat data je celkem otrava :-/ ((Hry jsem tam dal v GOD)Omouvam se za double post)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 a není to třeba malou rychlostí přenosu u externího HDD (pokud ho teda máš) ?? pak by jedině mohlo pomoct přesunout ty kabely na desce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Hraju z interního HDD, ale můžu to zkusit z externího.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 tak to diskem nebude, protože z interního se dá hrát bez problému i bez RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 no neco si tam trebas podelal smaz slozku s fsd muzes i game na hhd internim ale smazou se i obaly a nakopiruj ho tam znovu nacisto aspon uvidis kde je problem tipoval bych ze to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Květen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Dík za rady, no já kompletně naformátoval HDD, znova nahodil xexmenu,dashlaunch,FSD a dnes to otestuju, doufám že to bude v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinka1468627462 Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Mám také stejný problém u hry max payne3 arkadofky bez problemu ale hry v god proste zamrznou a nic mam vse nejnovejsi fsd i dash a nic proste take nevim co s tim uz jsi na to prisel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 opravdu dejte na mě a dejte ty kabely podle toho odkazu, co jsem sem dával :) pomohlo mi to a nic jinýho jsem dělat nemusel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Květen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 No já teď kompletně naformátoval interní HDD a vše znova nainstaloval, zatim to jde dobře ale nechci to zakřiknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 opravdu dejte na mě a dejte ty kabely podle toho odkazu, co jsem sem dával :) pomohlo mi to a nic jinýho jsem dělat nemusel :) Asi nemá smysl dodávat, že ty dráty tak vedené jsou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Asi nemá smysl dodávat, že ty dráty tak vedené jsou :-) tak samozřejmě chápu, že pokud je instalace od někoho z fóra, tak je práce bezchybná a správná :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinka1468627462 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 zkouseno i s jinym diskem stale nic arkadifky jdou a nehtere god gamesy jako max forza zatuhnou a to i kdyz to poustim z dvd :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
searchmen Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Mám stejný problém u Skyrimu. Hraju tak 2-3 hoďky a prostě freeze, dál už jen tvrdý restart. Hned po prvé co jsem ho zapnul po 20min. hraní "fatal crash", potom to šlapalo normálně, teď se mi to takhle zasekne a je to v ****. Má už někdo nějaký nápad? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Červen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Mě to dělala jedna jediná věc, hodně dlc u forzy 4, nic jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinka1468627462 Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Vyreseno ta ludra se prehejva kdyz mam dany v setings na auto tak zatuhne kdyz tam dam manual ok zajimave :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Červen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Jj, na auto to skoro nevětrá, já to mám pořád na 65% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Už máte všichni vyřešeno? Zkoušel jsem vaše rady, ale nic nezabralo, hry pořád zamrzávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.