Susperian Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2012 Ahoj myslel jsem, že kdyby měl někdo chuť mohl by zde napsat své postřehy z této hry a taky třeba napsat pár rad jaké funkce je dobré si uprgradovat a jaké jsou třeba zbytečné. Já osobně jsem hodně špatný angličtinář a třeba nechápu dvě funkce a to Add Crystals a Profit Crystals. Chápu, že dávají nějaké bonusy, ale nevím jak přesně to funguje a co to přidává. Potom třeba funkce totemu. Mám červený ten mi občas něco zničí, ale taky nevím jak přesně to funguje. Takyjsem si dal funkci zastavení času na 12 sekund a nikdy jsem si nevšiml, že by se čas zastavil. A nebo hra je o 12 sekund delší? To by mě taky zajímalo, žádné změny jsem si nevšimnul. I bez této funkce se občas čas zastaví a přes hrací pole se objeví černý kouř a čas se zastaví, ale to dělá ikdyž tu funkci nemám zapnutou, takže to nechápu. Tak jestli se najde nějaká dobrá duše co by vysvětlila všechny funkce budu rád :-) Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 "To activate a totem,match tokens that are the same color as the totem twice in a row."-K aktivaci totemu,uspořádej tokeny stejné barvy jako totem 2x za sebou.-Tzn. červený totem-uspořádat 2 řady červených tokenů za sebou. Score Fenzy-naplň bar vlevo u hracího pole. Kickout Mode-uspořádej 6 tokenů najednou. Když splníš tyhle věci,ke konci kola přijde Dark Mode...ten černý oblak :D...ten ti prodlouží čas kola. Add crystals-přidá do herní plochy více krystalů. Profit crystals-krystaly se budou násobit více jak 300x (záleží na levelu bonusu) Zastavení času na 12 sekund neexistuje :)-"Longer Frenzy bonus prolong Score Frenzy time to 12 seconds."-Longer Frenzy bonus prodlouží Score Frenzy Mode o 12 sekund. Citovat
javak810i Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 Co takhle si sem psát, jaké obrazce a kde byly v daily crystal scratch? Všude je to stejné a je jen 9 polí. Tzn pokud se někdo nestrefí a dá třeba jen 200, tak může napsat co kde bylo a pomoc tím ostatním aby to vyškrtali lépe. Citovat
corvette Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 To by bylo hezky, kdyby vetsina lidi nefungovala stylem: pockam az vsichni vyskrtaji a napisou mi to sem a ja se pak podivam, abych mel co nejvic bodu tzn nikdo nebude vyskrtavat a psat to sem, ale vsichni budou cekat. Jinak dneska: v horni rade - hnedej pohar, zelena sracka, zelena sracka Mam napad Javak ze se budem stridat po dni, zitra mi sem napises co si vyskrtal ty a dalsi den to udelam ja pro tebe ;) Citovat
javak810i Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 Ok, zatím se tak klidně můžem dohodnout. ;) Citovat
meidevil Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 Co takhle si sem psát, jaké obrazce a kde byly v daily crystal scratch? Všude je to stejné a je jen 9 polí. Tzn pokud se někdo nestrefí a dá třeba jen 200, tak může napsat co kde bylo a pomoc tím ostatním aby to vyškrtali lépe. Možná se pletu, ale stejný to není.. dneska jsem se radil s kámošem a měl jsem tam ůplně něco jiného... Citovat
javak810i Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 Hele mám problém, přes Near jsem dostal 2x gift na krystaly. Jeden na 200 a druhý na 1200. Stáhl jsem je, spustil hru, ale ty krystaly se mi vůbec nepřičetly. A znova stáhnout nejdou. Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 Co takhle si sem psát, jaké obrazce a kde byly v daily crystal scratch? Všude je to stejné a je jen 9 polí. Tzn pokud se někdo nestrefí a dá třeba jen 200, tak může napsat co kde bylo a pomoc tím ostatním aby to vyškrtali lépe. To se generuje nahodne. Mne se jeste nepodarilo vyhrat vic jak 500 krystalu :lol: Citovat
ROMANVECERA Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 tak me se povedlo nejvice 6000 krystalu Citovat
Susperian Odesláno Duben 19, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 Tak já měl nejvíc 40 000 myslím. Měl jsem 3 ty poháry, nebo to je za 10 000 teď nevím, ale byl jsem docela v šoku :-) Jinak 200, 1000 a 2000. Citovat
shit Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2012 ja vyhral tu hlavni cenu... 100k :D mala haluz :D muj rekord je neco kolem 240k...nechapu jak tam muze nekdo nahrat treba 2mega :D Citovat
meidevil Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2012 ja vyhral tu hlavni cenu... 100k :D mala haluz :D muj rekord je neco kolem 240k...nechapu jak tam muze nekdo nahrat treba 2mega :D Tak gratulace, můžeš tunit :) Pak Ti třeba 2 mega padat bude taky :))) Citovat
Susperian Odesláno Duben 21, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 21, 2012 Tak dneska muj osobni rekord 260 000. A mam level 3. Me by zajimalo, jestli tim, ze se zvysuje level, je i vice bodu za rozbijeni tokenu a nebo na to ma vliv jen update tech ruznych bonusu... Citovat
kafry Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2012 Stejně je to divné. Když obsadím všechny volné pozice(4,jsem v 8levelu) tak kulove.A teď bez jediného totému nebo kristalu jsem nahrál svůj osobák.Být to s doplňkama tak tam bude třeba taky mega. Citovat
javak810i Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2012 Mě se se 3 bonusy a jedním totemem zatím podařilo jen 360k Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2012 Tak muj osobni rekord je 754 tis. s 2 bonusy.Totemy nevyuzivam,ty jsou podle me k nicemu,protoze najit dve rady stejne barvy je skoro nemozny z 70% ;) Susperian: Podle me je to jen o tech levelech u bonusu a totemu. Citovat
Susperian Odesláno Květen 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 1, 2012 Tak muj osobni rekord je 754 tis. s 2 bonusy.Totemy nevyuzivam,ty jsou podle me k nicemu,protoze najit dve rady stejne barvy je skoro nemozny z 70% ;) Susperian: Podle me je to jen o tech levelech u bonusu a totemu. Slušný výkon. To by mě zajímalo jaké bonusy používáš, pokud to tedy chceš prozradit .-) Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2012 Color burst a Added crystals oboji na levelu 2 :) Citovat
meidevil Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2012 Ahoj všem. Dnes je aktualizace na montezumu, ale mám problém. Stáhl jsem, naistaloval a nejde mi spustit, máte taky někdo stejný problém?? Díky za info Citovat
meidevil Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2012 Tak jsem problém vyřešil, odinstaloval a stáhl znovu. Po aktializaci je to neskutečnej masakr! Ted uz dáte milionek jak nic, diamanty padaj, za hru jsem sebral i 150! a dokonce naskočili i trofeje! Citovat
Myth Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2012 To jo. Super updatek :D Změna ikonky (taková maličkost, ale hned vypadá lépe) a k tomu překopané menu. Hra se zdá, že dokonce běží rychleji. Trofeje je parádní zpříjemnění :) a z nějakého důvodu jsem měl na kontě 21k krystalů z 8k :D Citovat
Susperian Odesláno Květen 30, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 30, 2012 No tak teď je to opravdu rozdíl :-) Akorát co nechápu je, jaktože když už se získávají trofeje se neukazují přímo v trofejích. Myslel jsem, že se přidají do seznamu a nic... Citovat
Myth Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 No tak teď je to opravdu rozdíl :-) Akorát co nechápu je, jaktože když už se získávají trofeje se neukazují přímo v trofejích. Myslel jsem, že se přidají do seznamu a nic... Já se tam dostal přes upozornění. Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2012 Taky se vam nepricitaji trofeje z TOMB k ostsatnim? A nektere se ani neodemykaji, ikdyz by mely. Citovat
kafry Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2012 jj. Trofeje nějak nemaj význam.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.