StefiCZ Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Michal: - Chains of Olympus - God of War 1 - Ghost of Sparta - God of War 2 - God of War 3 Ascension myslím patří úplně na začátek ale kdo ví, on stejně příběh za moc nestojí tak je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Ano, Ascension musí být už před Chains of Olympus kvůli jeho dceři a ženě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Tak co na to rikate ?:)) hraju na hard mam nejakych 5hodin odehranych - teda je to hc a brutalni jako prase - spoiler: ted sem vyriznul slonovi mozek :D zatim mi to prijde zabavnejsi nez 3ka - to bude asi tim ,,veselejsim" prostredim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 asdfghjkl...musim si už konečně pořídit PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Prdy kecy beďary , hraju celej život v podstatě čistě pc ... pro gow jsem si ps3 pučil a hru koupil, takže když ji chceš není co řešit :D .. psn nick : TwiCe2x .. kdo by chtěl zadrtit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Zdravim, nevite nekdo jak to je se stereoskopickym 3d zobrazenim u tyhle hry, vsude pisou ze vychazi ve 3d, pak na ofiko strankach zas melou neco vo tom ze ne, nevim nak moc sem to nepochopil ,kazdopadne kdyz hru zapnu a zkousim hledat v options, nikde se 3d nevyskytuje , jinak je to parada i tak ,ale prece jen kdyz uz mam doma 3d telku, by me to zajimalo jak to vypada, pac treba takovej motorstorm apocalypse je ve 3d uplnej narez, no kdyby nekdo vedel, jestli to treba vyrobce nezrusil nakonec, bo jak to zapnout prosim napiste to sem co a jak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Tak dohrano docela dobré Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 (upraveno) Ty sběratelský edice na dračku teda nejdou, možná je to kvůli ceně která je vysoká. Upraveno Březen 18, 2013 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Michal:- Chains of Olympus - God of War 1 - Ghost of Sparta - God of War 2 - God of War 3 Ascension myslím patří úplně na začátek ale kdo ví, on stejně příběh za moc nestojí tak je to jedno. já měl za to že chains of olympus je jednička, a ghost of sparta je dovjka... to sou všecko rozličný díly ? jen jestli nemam nějaký mezery v gowu k dohnání ..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 spravne je to takto: Ascension Chains of Olympus God of War Ghost of Sparta Betrayal God of War 2 God of War 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Co je Betrayal? Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 javova hra do mobilu .. takovy 2d skakacka .. youtube poradi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 javova hra do mobilu .. takovy 2d skakacka .. youtube poradi :) jj na mobilu to chvili zabavilo,nic slavneho,ale proc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozlik86 Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Tak od vcera collectorka doma a moc se mi libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Chtel sem ji jakožto sběratel, ale za ty prachy jen steelbook a figurka, která je navíc nic moc...To třeba v singapuru k tomu měli jako preorder triko a plecháček a sběratelka navíc obsahovala figurku z omega edice. Já hrál jen díly na PSP, ale stejně můžu bejt fan, ne? :D Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 tak cena je v poradku za 2tis, a hlavne je tam season pass, coz mi treba chybelo u AC3 a B2,kdyz byli tak drahe btw. muze mi nekdo napsat, do kolikateho plati je season pass? Collector´s edice neotviram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Tj, ten season pass to jakštaksš zachraňuje, ale bez něj bych za to nedal víc jak 1.6k Teď asi pudu do loot edice mno Sent from my lilyPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 no tak jsem ji nakonec rozdelal a rok 2015 na bonusy to jisti. Jinak je pravda,ze jak to nekde prodavaji za 2500 -3000, se to nevyplati. Pritom podobnou figurku v Cannes meli za 30 euro,ale takovou sosku hezci za 200 euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Čau chtěl bych se zeptat koupil jsem si GOW a jde mi o to jestli když hru prodám budu mít automaticky přístup k demu The Last of US .Nebo musím až bude demo stáhnout přímo přes menu v GOW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 (upraveno) Mě dnes taky dorazila sběratelka a je parádní, jsem maximálně spokojený. K demu The Last Of Us je potřeba disk se hrou. Upraveno Březen 20, 2013 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Tak mi dnes dorazila Collectorka a jde do sbírky :-) Nevíte jak je to s tím kódem pro demo The Last of Us? Už to demo je k dispozici a má smysl tu krabici kvůli tomu otevřít anebo ji zatím můžu nechat v klidu zapečetěnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Tak mi dnes dorazila Collectorka a jde do sbírky :-) Nevíte jak je to s tím kódem pro demo The Last of Us? Už to demo je k dispozici a má smysl tu krabici kvůli tomu otevřít anebo ji zatím můžu nechat v klidu zapečetěnou? ja ji rozdelal,chci to hrat,ale figurku necham v obalu. Nastesti se da vytahnout hra,ani by jsi narusil figurka,takze je furt nova. K tomu demu,neni k dispozici a az bude budes informovan v ramci hry. Takze te vicemene nuti tu hru mit u sebe. Dobry tah. Jinak pass na budouci bonusy byl mimo obal. Takze ho muzes prodat aniz by jsi rozbalil hru. Pocitam,ze vsechny dlc se budou tykat jen multiplayeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Co sem zatim viděl HODNĚ detailní fotky, tak ta figurka mi přijde dost lacině a ten podstavec prej taky neni nic moc. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Co sem zatim viděl HODNĚ detailní fotky, tak ta figurka mi přijde dost lacině a ten podstavec prej taky neni nic moc.Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk ano je lacina, ale znas to, pokud jich je malo v obehu cena se bude zvysovat. sony to s vyrobou dost posrala. Ja jsem hlavne rad,ze kdyz jsem mel rok predobjednavku,ze jsem ji nakonec dostal. Jednu z amazon usa verzi a druhou z jrc. Xzone to na posledni chvili zdrazil na 2500 a to byl bohuzel epic fail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 musim rici novy god of war je sracka. Ta hra mela radsi zustat na vitu, na ps3 nema co delat. To uz mi snad prijde lepsi grafika i hratelnost z remaku psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.