codek Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Zdravím, mám takový problém, zapnu xbox jen s HDMI, a jede normálně, ale jak k němu chci připojit AV kabel abych z něj vytáhnul zvuk do repráků, tak vypne obraz. u AV kabelu mám rozlousknutý kryt aby se vešel zároveň s HDMI Kdo poradí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 vyřešilo se to samo, prostě jsem to restartoval a strkal vystrkoval a uz to jede :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 20, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Jelikož zapojení které popisuješ je zcela běžně funkční s tímto orig. adaptérem, mohlo se stát, že jsi při té umělecké metodě "rozlousknutí" konektoru někde něco poškodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Ne ne, není co poškodit, mám slima, z AV mi vedou 3 cinche, dva jsem zapojil do redukce ktera konci 5.1 3,5jacky original od MS Chyba byla asi v nějakém zapojení nebo nevím, protože jsem přepnul v nastavení na Dolby Digital 5.1 a uz to jede, ale kdyz to prepnu na to puvodni s kterym to nejelo, tak to jede taky, takze fakt nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 20, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Ne ne, není co poškodit, mám slima, z AV mi vedou 3 cinche, dva jsem zapojil do redukce ktera konci 5.1 3,5jacky original od MSChyba byla asi v nějakém zapojení nebo nevím, protože jsem přepnul v nastavení na Dolby Digital 5.1 a uz to jede, ale kdyz to prepnu na to puvodni s kterym to nejelo, tak to jede taky, takze fakt nevím. Absolutně mi z toho není jasné co máš jak zapojené, jak můžeš mít Cinch konektory vedeny do 3,5" Jack konektorů, navíc mluvíš o 5.1 které přes 2 Cinche určitě nepřeneseš, ale hlavní je že jsi to zprovoznil a slyšíš nějaký zvuk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Obraz mi z xboxu vede HDMI kabelem do monitoru, který ale nemá reproduktory (dnes jsem v menu našel nastavení volume tak nevím, asi bych se měl o tom víc informovat :D) Zvuk mi z xboxu vede originálním MS AV kabelem který jsem ale rozlousknul podle návodu tady , na který je napojená redukce kterou jsem dostal k reproduktorům, a do ní jsou zapojeny 3 jack rozdvojky, v každé ze 3 rozdvojek je zapojený 1 jack-reproduktory, a 2. jack-kabel do pc... je z toho pěkná mutant ale propojení PC+XBOX+REPRO mi umožňuje spouštět hudbu i na tom i na tom bez přepojování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 20, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 ...........?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 20, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 ...........?? Nic, jen mi připadá, že jsi rozchodil něco, co na první pohled ani není možné rozchodit a to si zaslouží potlesk :-) Pokud ti vše funguje jak má, tak je vše OK a tohle téma můžeš nechat zamčít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 :D ok už chápu :D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Zamknout prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 .................... Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
codek
Zdravím, mám takový problém, zapnu xbox jen s HDMI, a jede normálně, ale jak k němu chci připojit AV kabel abych z něj vytáhnul zvuk do repráků, tak vypne obraz.
u AV kabelu mám rozlousknutý kryt aby se vešel zároveň s HDMI
Kdo poradí ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts