codek Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2012 Zdravím, mám takový problém, zapnu xbox jen s HDMI, a jede normálně, ale jak k němu chci připojit AV kabel abych z něj vytáhnul zvuk do repráků, tak vypne obraz. u AV kabelu mám rozlousknutý kryt aby se vešel zároveň s HDMI Kdo poradí ?
0 codek Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 20, 2012 vyřešilo se to samo, prostě jsem to restartoval a strkal vystrkoval a uz to jede :D
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 20, 2012 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 20, 2012 Jelikož zapojení které popisuješ je zcela běžně funkční s tímto orig. adaptérem, mohlo se stát, že jsi při té umělecké metodě "rozlousknutí" konektoru někde něco poškodil.
0 codek Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 20, 2012 Ne ne, není co poškodit, mám slima, z AV mi vedou 3 cinche, dva jsem zapojil do redukce ktera konci 5.1 3,5jacky original od MS Chyba byla asi v nějakém zapojení nebo nevím, protože jsem přepnul v nastavení na Dolby Digital 5.1 a uz to jede, ale kdyz to prepnu na to puvodni s kterym to nejelo, tak to jede taky, takze fakt nevím.
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 20, 2012 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 20, 2012 Ne ne, není co poškodit, mám slima, z AV mi vedou 3 cinche, dva jsem zapojil do redukce ktera konci 5.1 3,5jacky original od MSChyba byla asi v nějakém zapojení nebo nevím, protože jsem přepnul v nastavení na Dolby Digital 5.1 a uz to jede, ale kdyz to prepnu na to puvodni s kterym to nejelo, tak to jede taky, takze fakt nevím. Absolutně mi z toho není jasné co máš jak zapojené, jak můžeš mít Cinch konektory vedeny do 3,5" Jack konektorů, navíc mluvíš o 5.1 které přes 2 Cinche určitě nepřeneseš, ale hlavní je že jsi to zprovoznil a slyšíš nějaký zvuk :-)
0 codek Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 20, 2012 Obraz mi z xboxu vede HDMI kabelem do monitoru, který ale nemá reproduktory (dnes jsem v menu našel nastavení volume tak nevím, asi bych se měl o tom víc informovat :D) Zvuk mi z xboxu vede originálním MS AV kabelem který jsem ale rozlousknul podle návodu tady , na který je napojená redukce kterou jsem dostal k reproduktorům, a do ní jsou zapojeny 3 jack rozdvojky, v každé ze 3 rozdvojek je zapojený 1 jack-reproduktory, a 2. jack-kabel do pc... je z toho pěkná mutant ale propojení PC+XBOX+REPRO mi umožňuje spouštět hudbu i na tom i na tom bez přepojování.
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 20, 2012 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 20, 2012 ...........?? Nic, jen mi připadá, že jsi rozchodil něco, co na první pohled ani není možné rozchodit a to si zaslouží potlesk :-) Pokud ti vše funguje jak má, tak je vše OK a tohle téma můžeš nechat zamčít.
Otázka
codek
Zdravím, mám takový problém, zapnu xbox jen s HDMI, a jede normálně, ale jak k němu chci připojit AV kabel abych z něj vytáhnul zvuk do repráků, tak vypne obraz.
u AV kabelu mám rozlousknutý kryt aby se vešel zároveň s HDMI
Kdo poradí ?
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts