Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sniper Elite V2

PauL cZ

Recommended Posts

kategorie : akční

platformy : PC/X360/PS3

plánované datum vydání :04.05.2012

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hra je pokračováním úspěšné taktické akce Sniper Elite, ve kterém na hráče čeká dosud nejvěrohodnější zpracování válečné vřavy druhé světové války z pohledu ostřelovače. Ujímáme se role amerického agenta OSS Karla Fairburnea, který seskočí na padáku do Berlína, z posledních sil bráněného zbytkem německých vojáků, s úkolem zabránit tomu, aby se technologie nacististického programu raket V2 dostala do rukou Rudé armády obléhající město. Máte rozkaz pomáhat klíčovým vědcům ochotným přejít na stranu Američanů a eliminovat ty, kteří by chtěli pomoci Rusům.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[h=1]Sniper Elite V2 Official Trailer[/h]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vaše názory,novinky o hře a postřehy pište sem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně jsem demoverzi projel již několikrát na mém pc, a musím říct že se již nemůžu dočkat plné verze. Opravdu super hra, možná inteligence nepřátel by mohla být na vyšší úrovni. Jinak podařil se někomu již 4 for 1 kill? Mě zatím jenom párkrát triple kill. :)

Odkaz ke komentáři

Jde to na LT 2.0, už to hraju...první dojmy nic moc, grafika podprůměrná a hratelnost taky není nejlepší. Ale zatím je to začátek tak doufám, že se to rozjede. Dneska tomu trošku dám a pak napíšu jak to jde.

A jak jsi to spustil? já mam taky LT+ 2.0, hru jsem opatchoval, protože jde jinak spustit jen na LT 3.0 ...ale když hru spouštim, tak mi to ukáže tabulku, že to chce nainstalovat nějaký Update. Ukázalo se ti to taky?

Odkaz ke komentáři

Jo bude ti to fungovat,včera jsem se taky připojil na net a normálně zapl aktualizaci DSH,vše funguje stejně,ale POZOR!Hry které budeš mít nainstalované na HDD už nezapneš,pokud by sis nenechal udělat znovu flash,tak si je pěkně z HDD vymaž,mám na mysli instalace her.

Odkaz ke komentáři

Jo musíš to nainstalovat a pak to půjde. Jedná se o nový dashboard. Tak mám odehráno cca 2 hodiny a zatím je to celkem v pohodě. Jen jsem čekal že to bude trochu více propracované. Stačí když si najdeš fajn místečko a můžeš střílet a střílet. čekal jsem že se budu muset někde doplazit a sejmout jednoho max dva lidi ale tam je to jak na běžícím páse. asi hru můžeš hrát více způsoby, ale stejně nakonec skončíš u toho že je bude sekat jeden za druhým. Teď jsem v nějaké továrně a tam je to celkem zajímavé a hodně těžké je jich tam celkem dost. Takže zatím průměr, ale určitě to dohraju.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu