PauL cZ Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 kategorie : akční platformy : PC/X360/PS3 plánované datum vydání :04.05.2012 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hra je pokračováním úspěšné taktické akce Sniper Elite, ve kterém na hráče čeká dosud nejvěrohodnější zpracování válečné vřavy druhé světové války z pohledu ostřelovače. Ujímáme se role amerického agenta OSS Karla Fairburnea, který seskočí na padáku do Berlína, z posledních sil bráněného zbytkem německých vojáků, s úkolem zabránit tomu, aby se technologie nacististického programu raket V2 dostala do rukou Rudé armády obléhající město. Máte rozkaz pomáhat klíčovým vědcům ochotným přejít na stranu Američanů a eliminovat ty, kteří by chtěli pomoci Rusům. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [h=1]Sniper Elite V2 Official Trailer[/h] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vaše názory,novinky o hře a postřehy pište sem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Osobně jsem demoverzi projel již několikrát na mém pc, a musím říct že se již nemůžu dočkat plné verze. Opravdu super hra, možná inteligence nepřátel by mohla být na vyšší úrovni. Jinak podařil se někomu již 4 for 1 kill? Mě zatím jenom párkrát triple kill. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Duben 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 DOPLNUJI : MULTIPLAYER (TEAM DEADMATCH,DEADMATCH ATP.) bude pouze pro PC !!!! x360 a ps3 budou mít pouze co-op . - Co na to říkáte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Kde stáhnu betu na PC, prosím o odkaz do SZ/PM. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Sice starší video, ale myslím si že gameplay z mise kde se jde po "Vůdci" stojí za to shlédnout. Solo, máš Pm ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Kde stáhnu betu na PC, prosím o odkaz do SZ/PM. Díky na steamu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 To je libovka! Ty mini cinematiky když někoho sejmeš sou boží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Release name: Sniper.Elite.V2.XBOX360-COMPLEX Size: 6.52 GB Region: FREE Genre: First-Person Action Publisher: 505 Games Developer: Rebellion Language: EN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Nějaký linky?czshare prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Nějaký linky?czshare prosím... Na steamu je demovka a na xbox market je taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Zdar, potřebuju na tuto hru nový flash 3.0 lt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Na steamu je demovka a na xbox market je taky. Já se neptám na demo,ale na plnou hru,všude jen samej pomalej torrent. Postačí ti LT 1.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 at jsem se dival jak jsem se dival tak sem nikde nenasel ze by to slo spustit na lt 1.9 Release:Sniper.Elite.V2.XBOX360-COMPLEX REGION: Region Free LANGUAGES: English RELEASE DATE(S): 30.04.12 WAVE VERSION: XGD2 (wave 15) LT+ 3.0 Dashoboard: v2.0.14719.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Budu hrát na PC rozdíl v grafice veliký, na xboxu jsou vidět kostky a na dálku nelze poznat vojáka v zaměřovači, proto budu volit PC verzi, jinak super hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Jde to na LT 2.0, už to hraju...první dojmy nic moc, grafika podprůměrná a hratelnost taky není nejlepší. Ale zatím je to začátek tak doufám, že se to rozjede. Dneska tomu trošku dám a pak napíšu jak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Jde to na LT 2.0, už to hraju...první dojmy nic moc, grafika podprůměrná a hratelnost taky není nejlepší. Ale zatím je to začátek tak doufám, že se to rozjede. Dneska tomu trošku dám a pak napíšu jak to jde. A jak jsi to spustil? já mam taky LT+ 2.0, hru jsem opatchoval, protože jde jinak spustit jen na LT 3.0 ...ale když hru spouštim, tak mi to ukáže tabulku, že to chce nainstalovat nějaký Update. Ukázalo se ti to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 máš poslední dashboard? hra vyžaduje 2.0.14719. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 nemam, mám 2.0.13604...takže to tedy mam nainstalovat nebo co s tím mam dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 chceš hrát? tak updatuj, pokud nemáš rgh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 no mě jde jen o to, aby pak fungovaly ostatní hry...RGH nemam, mam normálně flash LT+2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Jo bude ti to fungovat,včera jsem se taky připojil na net a normálně zapl aktualizaci DSH,vše funguje stejně,ale POZOR!Hry které budeš mít nainstalované na HDD už nezapneš,pokud by sis nenechal udělat znovu flash,tak si je pěkně z HDD vymaž,mám na mysli instalace her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Opravdu mohu v pohode updatovat na dash co je ve hre, kdyz mam lt 2.0 a patchuji iso.Nebo starsi hry nepojedou.Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Jo můžeš,ale doporučuju ti vymazat hry co máš nainstalovaný na HDD,někde jsem četl že potom nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 já mám flash 2.0,takže pokud to dobře chápu,nechám to projet v abgx 1.06 na level 1 - 3 - 1,vypálím,potom,co mi vyskočí tabulka nechám aktualizovat a můžu s klidem hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Jo musíš to nainstalovat a pak to půjde. Jedná se o nový dashboard. Tak mám odehráno cca 2 hodiny a zatím je to celkem v pohodě. Jen jsem čekal že to bude trochu více propracované. Stačí když si najdeš fajn místečko a můžeš střílet a střílet. čekal jsem že se budu muset někde doplazit a sejmout jednoho max dva lidi ale tam je to jak na běžícím páse. asi hru můžeš hrát více způsoby, ale stejně nakonec skončíš u toho že je bude sekat jeden za druhým. Teď jsem v nějaké továrně a tam je to celkem zajímavé a hodně těžké je jich tam celkem dost. Takže zatím průměr, ale určitě to dohraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.