ENT3R-CZ Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 kdyz si hru vypálím tak můžu jít normálně na multiplayer? nebude to chtít nějaký dodatečný klíč (jako třeba v případě NHL) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Budeš si muset koupit online pass nejspíše ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Online pass neni třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 kdyz si hru vypálím tak můžu jít normálně na multiplayer? nebude to chtít nějaký dodatečný klíč (jako třeba v případě NHL) ??? Pánové v dnešní době už mít origo není výhoda :-) hru si vypal, přeči si o Xbslinku a hrej s náma zdarma přes net a vše zadarmo :-) Hrajeme, kecáme přes skype a vše grátis. Jde to jak pro RGH tak i pro flash :-) http://console-forum.net/tema/148765-xbslink-nova-moznost-hrani-her-online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvo SVK Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Podla mna najhorsie cod ake kedy bolo vydane :party: ved sa pozrite :psp: http://www.youtube.com/watch?v=emVVYjnCvfc kto ma zaujem na mojom YT kanaly najdete podobnych videi viac :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 taky mi při začatku první mise zčernala obrazovka měl jsem Dasch 3.03 stahl jsem si 3.04 instaloval a hra mi jede.Díky za navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Pro mě je Black Ops 2 nejlepší COD ze všech. To, že tam je více konců, máte možnost něco ovlivnit, to je prostě na hru v tomhle žánru(COD, BF, MOH), párada. Dokonce jsou tam i náznaky, že by měl hráč přemýšlet nad tím co udělá a jaké budou mít jeho činy následky. A kromě takových rozhodnutí, kde mačkáte jenom 1 ze 2 čudlíků, tak v některých případech hru ovlivňujete i samotným hraním [konec mise s Karmou (na tom plujícím městě); Vizáž jednoho nejmenovaného vojáka; Počet informací, které se dozvíte; + další, které nebudu vypisovat, abych někomu nezkazil hraní.] Jako velké plus beru i to, že si můžu konečně vybrat a upravit zbraně, se kterýma půjdu na misi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Dostal jsem se už k 55 lvl tak se chci zeptat jaký má vůbec význam dávat prestige když mi t o jen zmení iconu a přidá classu navíc a zresetuje staty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Dostal jsem se už k 55 lvl tak se chci zeptat jaký má vůbec význam dávat prestige když mi t o jen zmení iconu a přidá classu navíc a zresetuje staty ? No jo stejný systém jako v Black Ops 1 po dosažení maximálního level o všechno přijdeš, když přejdeš na další prestigy. Jen se změní ikonka nic nového se tak neotevírá. Možná ty nové skyni pro zbraně ve zlaté barvě po dosažení nejvyší prestige :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Takže k ničemu :) tak zůstávám u 55 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Proč mám v black ops 2 žlutý celej nick ? od tý doby mám poci že všichni ví vždycky kde jsu aj když mám ghosta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stif21 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Chci se zeptat jestli na multak potřebuji OP dík za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Takže k ničemu :) tak zůstávám u 55 .. Ale dostaneš extra tokken kterým si odemkneš co chceš a při dalším prestigi další tokken a ten první už máš otevřený.Mám prestige 8 a hned ze startu mám nej zbraň + 3 perky a taktikali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Chci se zeptat jestli na multak potřebuji OP dík za odpověď :) K žádnému Call of Duty není třeba online pass to je jak pro blbé stačilo by napsat do googlu ... Takové otázky je dokaží rozesmát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stif21 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Zkus si to napsat do googlu a pošli mi odkaz kde je jasně napsané že nepotřebuješ :) pokoušel jsem a nenašel jsem , od toho je tady forum ne ? a dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucis97 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Chci se zeptat, jestli někdo máte stejnej problém. Mám CoD BO II na xboxu s rgh a normal ji pustim s hdd hra se spusti normal, najede do menu, dám kampaň tam se ukaze detail mise a dam spustit a objeví se černá obrazovka. Nevíte co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Chci se zeptat, jestli někdo máte stejnej problém. Mám CoD BO II na xboxu s rgh a normal ji pustim s hdd hra se spusti normal, najede do menu, dám kampaň tam se ukaze detail mise a dam spustit a objeví se černá obrazovka. Nevíte co s tím ? update dashboardu, taky jsem to mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 Jde nějak změnit jazyk z němčiny na angličtinu ? sehnal jsem levně Black Ops 2 ale zapomněl mi říct prodejce že to to německá verze .. V xboxu je nainstalovaná anglická verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luba96 Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Hraje ještě někdo online zakladní hru bez dlc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malac Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Sekl jsem se ve hre, kdyz ovladam "pavouka" a lezu po potrubi a netusim co udelat abych se dostal dal. Poradimi mi nekdo. Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Pokud umíš číst tak by sis to přečetl v menu popřípadě google/youtube napíšeš název mise a zkukneš video . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.