Moderators drak3go Odesláno Duben 26, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Jelikož mám slabost pro decentní bílou barvu na elektronice a od dob, co jsem zde u jednoho uživatele spatřil kdysi dávno bílou PS3 tehdy ještě model FAT, nemohl jsem se zbavit myšlenky, že bych něco podobného chtěl mít ve svém konzolovém parku. Čas plynul a modely FAT PS3 byly nahrazeny Slimy a jelikož se dlouho dělaly pouze v černé barvě, začal jsem pomalu zapomínat na své touhy. Až najednou světlo světa spatříla bílá verze PS3 Slim a tak jsem znovu příležitost pořídit si tuhle krasavici oživil. Tak se taky stalo a tak jsem po prodeji své černé PS3 Slim pořídil tuhle krásnou "nevěstu". Musím říct, že její předchůdkyně - lesklá FAT, na mě působila malinko decentněji, ale i tak jsem rád, že jsem se odhodlal pro její koupi. Teď se určitě ptáte, proč tady básním o PS3 v sekci X360. Inu nainstaloval jsem ji na místo původní černé verze vedle svého černého X360 Slim a od té doby, kdykoliv jsem prošel kolem jsem si říkal, že mi na tom něco neladí. Kombinace černé s bílou je sice hezká, ale říkal jsem si co tak kdyby existoval bílý X360 Slim, to by nebylo marné. No netrvalo dlouho a objevil jsem jedinečnou edici X360S Star Wars Kinect Bundle, jehož základem je bílá barva a sladění na motivy hvězdných válek. Dlouho jsem se nemusel přesvědčovat a tak jsem po vzoru obchodu s PS3 udělal totéž s Xboxem. Prodal jsem černého Slima a běžel si koupit tenhle bundle. Musím říct, že co do designu jsem maximálně spokojen a tak ještě než nevratně obě konzole zaujmou svá místa vám dám nahlédnout této zajímavé kombinaci pro případ, že by někdo hledal inspiraci. Stojí to za to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 A mozeme ist na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 27, 2012 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 No to jsem samozřejmě nezmínil, ale standardní zvukový doprovod pří zapínání/vypínání Xboxu a při OPEN/CLOSE DVD plotny byl nahrazen autentickými zvuky R2D2 :-) Pro poslech stačí posunout video na čas 6:11 http://www.squidoo.com/xbox-360-limited-edition-kinect-star-wars-bundle2 P.S. Modré podsvícení je taky příjemná změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 drak3go ty jsi z toho xka uplně šťastný ne ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 .....vymazane..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.