Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

X360S Kinect Star Wars Bundle Limited Edition


drak3go

Recommended Posts

  • Moderators

Jelikož mám slabost pro decentní bílou barvu na elektronice a od dob, co jsem zde u jednoho uživatele spatřil kdysi dávno bílou PS3 tehdy ještě model FAT, nemohl jsem se zbavit myšlenky, že bych něco podobného chtěl mít ve svém konzolovém parku. Čas plynul a modely FAT PS3 byly nahrazeny Slimy a jelikož se dlouho dělaly pouze v černé barvě, začal jsem pomalu zapomínat na své touhy. Až najednou světlo světa spatříla bílá verze PS3 Slim a tak jsem znovu příležitost pořídit si tuhle krasavici oživil. Tak se taky stalo a tak jsem po prodeji své černé PS3 Slim pořídil tuhle krásnou "nevěstu". Musím říct, že její předchůdkyně - lesklá FAT, na mě působila malinko decentněji, ale i tak jsem rád, že jsem se odhodlal pro její koupi.

Teď se určitě ptáte, proč tady básním o PS3 v sekci X360. Inu nainstaloval jsem ji na místo původní černé verze vedle svého černého X360 Slim a od té doby, kdykoliv jsem prošel kolem jsem si říkal, že mi na tom něco neladí. Kombinace černé s bílou je sice hezká, ale říkal jsem si co tak kdyby existoval bílý X360 Slim, to by nebylo marné. No netrvalo dlouho a objevil jsem jedinečnou edici X360S Star Wars Kinect Bundle, jehož základem je bílá barva a sladění na motivy hvězdných válek. Dlouho jsem se nemusel přesvědčovat a tak jsem po vzoru obchodu s PS3 udělal totéž s Xboxem. Prodal jsem černého Slima a běžel si koupit tenhle bundle. Musím říct, že co do designu jsem maximálně spokojen a tak ještě než nevratně obě konzole zaujmou svá místa vám dám nahlédnout této zajímavé kombinaci pro případ, že by někdo hledal inspiraci. Stojí to za to :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

No to jsem samozřejmě nezmínil, ale standardní zvukový doprovod pří zapínání/vypínání Xboxu a při OPEN/CLOSE DVD plotny byl nahrazen autentickými zvuky R2D2 :-)

Pro poslech stačí posunout video na čas 6:11

http://www.squidoo.com/xbox-360-limited-edition-kinect-star-wars-bundle2

P.S. Modré podsvícení je taky příjemná změna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu