dave191 Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Ahoj, potřeboval bych poradit s chybou která se mi objevila... Když otevřu program iso2god a ukážu cestu na soubor iso ve vrchním řádku, tak mi to v title details-name napíše: failed to read details from ISO image. Vyskočí chyba: could not locate default.xex or default xbe... Díky moc za info Nevím jestli mám stáhnout hru znovu, nebo jestli jde jen o nějakou prkotinu kterou nevím že mám udělat :-). Udělali mi to 2 hry cod mw3 a battlefield 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Jaka je velikost ISO image třeba toho battlefielda co se pokoušíš převést? Jde ti to otevřít v ABGX? Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Jaka je velikost ISO image třeba toho battlefielda co se pokoušíš převést? Jde ti to otevřít v ABGX? Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 8.5gb x2dvd. S tím abgx nevím, nikdy jsem o něm neslyšel... Nemůže to být tím že je to na 2 dvd. Jsem naprostej laik tak se omlouvám...:-) Tak jsem stáhl abgx a otevřel v něm první soubor iso toho jednoho dvd. Někde jsem se dočetl že by tam nemělo být nic červeně, mě to tam červeně píše: The first 12 sectors of topology data are blank! a žlutě o něco níž: your topology data doesnt match the file of the database.... Tak potom nevím, můžete mi prosím vás někdo poradit... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Tak jsem stáhl abgx a otevřel v něm první soubor iso toho jednoho dvd. Někde jsem se dočetl že by tam nemělo být nic červeně, mě to tam červeně píše: The first 12 sectors of topology data are blank! a žlutě o něco níž: your topology data doesnt match the file of the database.... Tak potom nevím, můžete mi prosím vás někdo poradit... :-) ano protoze v soucasnem stavu je flash takovy ze se musi ke kazde hre stahnout topology data pokud ja vim.. je ale divny ze ti to nenajde ten soubor default.xex a v tom ISO2GOD oteviras soubor .iso nebo .dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Tak jsem stáhl abgx a otevřel v něm první soubor iso toho jednoho dvd. Někde jsem se dočetl že by tam nemělo být nic červeně, mě to tam červeně píše: The first 12 sectors of topology data are blank! a žlutě o něco níž: your topology data doesnt match the file of the database.... Tak potom nevím, můžete mi prosím vás někdo poradit... :-) Když máš RGH a stejně tě nezajímá live , tak se o topologická data nemusíš starat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Když máš RGH a stejně tě nezajímá live , tak se o topologická data nemusíš starat . otevírám .iso, pár her už jsem do xka nátáhl, asitak 3:-), ale všechny jely v pohodě. až tady tenhle tedn battlefiel 3 a cod mw3. Co má vůbec za vliv ten abgx, zkusil jsem to znovu a nechal jsem to dojet dole na těch 100% což jsem si před tím nevšiml že tam něco nabíhá a už červeně nepíše nic, všechno zelený, ale stejně to furt do toho godu nejde, pořád mi to píše: could not locate default :-). o tom iso2god se bavím... nevím proč to před tím jelo a teď už ne. před tím ty hry byly jako že jeden disk, tyto jsou 2 tak nevím jestli se to nedělá jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 ale kdyz mas RGH tak vubec nepouzivej ten abgx... treba ti to abgx tedka to iso nejak pokazilo a nejde to previst.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 já se o ně nezajímám, jen píšu co mi napsal, ale podruhý už ne, jsem z toho jelen... to mi poradil někdo o pár odstavců výš protože mi to nešlo víš... ještě to mám někde v raru, jsem to nesmazal tak kdyžtak rozbalím a zkusím znovu ale nejelo to hned odzačátku a někdo napsal ať zkusím to abgx... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 a proc to dvd nezkusis prevest pres xbox image browser..myslim obe dvd a nejednom jedno.. to dvd 2 co bys delal pres iso 2 god udelej pres image bowser a dej na disk treba do slozky battlefield a z toho dvd s hd obsahem vytahni jen tu slozku content a hod na interni disk do slozky 45410950/0000002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 není tady na to nějakej návod v tom xbox image browser jsem tonikdy nedělal. nerozumím tomu jak píšeš jedno tak a druhý tak. já myslel že udělám obě v tom iso2godu. Tam se má dělat jen to 2. dvd ?jakože This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. Tento disk obsahuje "UDF" souborový systém a vyžaduje operační systém , který podporuje ISO-13346 "UDF" Systém souborů specifikaci. V jednom souboru jsem se dočetl toto, v tom jsem naprostej amatér není to něco důležitýho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 kdyz to nejde pres iso2god tak to muzes zkusit pres xbox image browser.. a kdyz si delas hru na vice dvd jako dlc tak prvni muzes udelat pres iso2god abys videl kam mas dat to dalsi dvd pres xbox image browser.. ale u battlefieldtu je to zrovna tak ze spravne se ma delat prvni dvd pres xbox image browser aby jsi vytahl ten hd obsah a prvni pres ISO2GOd ale zkus to pres xbox image browser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 no nic pudu spát, zejtra do práce ve 4h. můžem pokračovat zítra...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 zatím díky, zítra vyzkouším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 jojo v pohodě.. zitra na to mrkni stahnes si program xbox image browser a v nem otevres dvd 1, vytahnes tu slozku content das extrahovat.. a pak otevres to dvd 2 a to cely vyextrahujes a das na disk.. zitra napis a zkusime to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 To abgx nepotřebuješ na RGH to sem ti radil abys přes něj ověřil jestli je ISO v pořádku což vypadá to je ok Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 jojo v pohodě.. zitra na to mrknistahnes si program xbox image browser a v nem otevres dvd 1, vytahnes tu slozku content das extrahovat.. a pak otevres to dvd 2 a to cely vyextrahujes a das na disk.. zitra napis a zkusime to čau. takže z toho prvního dívka content už mám vyextr... udělal jsem na to adresář extr a nechal tam extrahovat... takže v tom mým adresáři to vypadá: content, v něm 16 0, pak 45410950, pak 00000002, v tom 4541095000000000. To 2.dvd mám vyextrahovat do nějakýho konkrétního adresáře???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 to dvd 2 vyextrahuj pres ISO2GOD.. ono ti to slozku samo vytvori.. jen si vyber treba na plochu a pak to presunes a bude to vypadat takhle.. content/ 16x0/45410950/ a tady budou dve slozky 0000002 a 0000700 kde v te 02 bude dlc ten hd obsah a v te druhe bude hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 jenže mě to pořád píše to: could not locate default.xex, or default.xbe. Se na to fakt vy.... :-) v tom iso2godu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 tak ho normalne cely rozbal pomoci xbox image browser.. a to druhy dvd das do slozky games a to DLC do content Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 myslíš už jako v xku? jestli to dobře chápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 ano mas externi disk? nebo to budes davat na interni? DLC musi byt na internim.. to dvd s kampani cely rozbal do slozky Battlefield 3 treba.. a das ho v xboxu do hdd1/Games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 jenže mě to pořád píše to: could not locate default.xex, or default.xbe. Se na to fakt vy.... :-) v tom iso2godu... Ses první člověk na světe kterému iso2god nefunguje na korektní ISO image:-). Nejde to zkusit na jiném PC?Zkoušel si iso2god reinstalovat a máš poslední verzi 1.3.6? Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 ale mě jiný 2 hry šly, až battlefield 3 a cod mw3 mi nejdou, jinak vše ok... iso2god mám verzi 1.3.6. Reinstalovat jsem to nezkoušel... To bych asi mohl že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 ano mas externi disk? nebo to budes davat na interni? DLC musi byt na internim.. to dvd s kampani cely rozbal do slozky Battlefield 3 treba.. a das ho v xboxu do hdd1/Games externí disk mám taky, ale dávám to do xka, mám 120gb tak zatím pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 jojo v poho. tak az to prevedes tak to tam nakopiruj a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.