Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 8 months later...
Odesláno
čau lidi,

opět dotaz :).

Chci konvertovat Zaklínače 2 - z DVD jsem vytvořil ISO soubor (Alcoholl) , ale po zbalení souboru do Winraru ho Iso2Good vůbec nevidí!!! (nevidí samozřejmě anio samotné ISO). Poradí prosím někdo kde zase dělám chybu :cry: .. díky!:)

Zkus z toho DVD vytvořit ISO v IMGBurnu volbou "Create Image From disk" a pak ho rovnou přehodit ISO2GODu. Poznámce o Winraru se nesnažím porozumět, ke kompresi není žádný důvod, nech to jak to vyleze v ISO.

Odesláno
ale ked uy mam na externom disku 60 hier ako ich teray rozlisim ktora je ktora

Klidně si je můžeš pro přehlednost dát ještě do podsložek s názvem hry abys to našel, je to jedno

Takže to na disku bude třeba:

/hry/nfs run/4541094A

/hry/borderlands2/5454087C

A ve FSD bude nastaveno scannování v manage game paths na složku /hry/ a hloubku scannování třeba 6 úrovní

Odesláno

...je to neuvěřitelné, ale když se mi povede bod 1, 2, 3...tak se vždycky objeví něco kde vyhořím :( ... překonvertoval jsem soubor přes Iso2Good , chci to dostat (do sformátované) flešky (32GB) a ono to píše SOUBOR DVD_ROM JE PRO CÍLOVÝ ADRESÁŘ PŘÍLIŠ VELKÝ. I kdybych chtěl flešku za*rat ze 100% , tak jí to přece může být jrdno ,ne? :blejt: .. setkal se s tím už někdo?Díky za trpělivost:cry:

Odesláno (upraveno)

Bodejď by nebyl ISO soubor o velikosti několik GB pro FAT32 filesystém příliš velký :-)

1) Pustíš IMGBurn, vložíš vypálenou placku, počkáš až ji načte, vybereš "Create Image File from Disk", nastavíš cestu někam na disk (NTFS disk) a dáš read.

Výsledek : na disku bude jeden několika Gigabytový soubor DVD_ROM.ISO

2) Pustíš ISO2GOD, jako Image location dáš tento soubor, Output location nastavíš někam na disk.Zaškrtneš jen "auto rename multi disk games" a v roletce vybereš "Full iso rebuild" a spustíš.

Výsledek : Po pár minutách na disku v cílové složce vznikne adresář s číselnou složkou něco jako 12313215 a v ní spusta datových souborů - to je hra v GOD formátu kdy ty jednotlivé soubory už jsou malé a proto se dají snadno nahrát na FAT32 disk/flashku

3) Tohle celý i se složkou nahraješ na konzoli - třeba to nejdřív nakopíruješ na flashku a pak zase z flashky do konzole.Flashka musí mít formát FAT32

Upraveno uživatelem xmod
Odesláno
...mám Freestyle manager - soubory jsem našel, ale co dál :) ? Jak s toho spustím , hru, když je tam jen fůra souborů , ale "spuštěcí" ikona hry nikde..?

V nastavení FSD v content/manage game paths si přidej cestu na usb flashku a ulož .Pak ti ji to oscannuje a najde všechny hry co jsou v té cestě co si nastavil.Hra se pak objeví v záložce x360games a normálně ji zeleným tlačítkem spustíš.

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu