stelon Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Lidi pojede mi to kdyz teda dam ten update nebo se to odfleshne mam lt 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 11, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Lidi pojede mi to kdyz teda dam ten update nebo se to odfleshne mam lt 3 Poslední Dashboard který přemazával flash byl 13146. Pokud máš vyšší, nic se ti nesmaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Diky a kde zjistim jaky mam dashboard?v seting a system info? To prvni pismeno D je ten dashboard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 nevim jak to tam je ale bude to cislo vypadat treba takhle 2.0.13146.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Včera jsem ho hrál do dvou do rána a s klidem můžu říct že je to zatim nejlepší hra co jsem letos hrál, fakt mi to nehorázně překvapilo a chvilkama jsem měl pocit jako kdybych hrál nějakou next-gen hru :) grafika mě totálně uchvátila, takhle hezkou krev jsem zatim viděl jen u God of war III a jak je třeba detailní město když se na něj podíváte z mrakodrapu..no prostě to nemá chybu! O animaci postav, hratelnosti a fyzice ani nemluvě to je prostě koncert! Je vidět že když to někdo umí a chce tak ty naše postarší konzole stále dokážou kouzlit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 to jede jenom na tym novým DB 14719? nebo aji starším? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Hrozná hra, špatně se to hraje, Payne chodí dost neohrabaně, děj hry žádnej! Mnohem lepší je Stranglehold, toto bych ohodnotil tak 4/10. :) To byl VTIP !!! :) Předešlé 2 díly jsem hrál na pc, ale to už je hodně dávno. Na 3 díl jsem se těšil a nesklamal, po dohrání spokojenost. Dost dobrá střílejda !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Hrozná hra, špatně se to hraje, Payne chodí dost neohrabaně, děj hry žádnej! Mnohem lepší je Stranglehold, toto bych ohodnotil tak 4/10. Nedoporučuji kupovat. Promiň ale na tohle se hodí jen jediná reakce : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bože můj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 jak muzes rict ze to nema zadnej dej? to to asi neposlouchas a titulky mas vypnuty co.. ;) achjo dobrou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Co k tomu rici :) Je to mix next gen hry (grafika, zvuk , a pribeh) a neceho na zpusob maxe 2 ( hratelnost byt trosku okorenena a atmosfera [ na xboxu jsem nehral snad zadnou hru co se me dotkla kdyz nepocitam nejake minies ] ktera je jako primalex prilepi a drzi nehral jsem mp ale moje hodnoceni 8,5/ 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 luxus hra - na xboxu moc takovy hry nehraju ale i tak sem to skoro za jeden den dohral - fyzika, grafika , pribeh -- vse super mozna ze na pc to bude lepsi (pro me jako pro pc-ckare se to bude hrat urcite lip ale tim neshazuji kvalitu hry) je to nejlepsi hra za posledni rok co se dala poradne hrat to ze nekdo hraje stylem - intra a dalsi videa me nebavi - prekliknu je = pribeh je na nic, co to ma jako byt atp. lidi zamyslete se :) ta hra ma podle me lepsi fyziku jak gta IV (ted beru animaci postav pri zabijeni) takze doporucuji - nejlepsi hra za pul roku co sem hral - dalsi hra co me laka je novej hitman doufam ze bude pecka :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Ty trolle tohle srovnavas se strangleholdem,byla to zabavna hra ale tohle je trosku kvalitnejsi vis.Pro me to ma nejlepsi pribeh co jsem hral jako akcni hru,takovej solidni thriller.Max payne je cim dal tim vetsi srdcovka,poradnej zivej pribeh.To jsem potreboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 ahoj, chci se zeptat, stahnul jsem si tuhle hru, vypalil v ihas pres img, tak jako vsechny hry co mam a chodi mi... payne mi zaktualizoval dashboard a vyskočila mi jeho ikonka, ale po zapnuti mi vyskoci unreadable disc... mám LT. 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Hrozná hra, špatně se to hraje, Payne chodí dost neohrabaně, děj hry žádnej! Mnohem lepší je Stranglehold, toto bych ohodnotil tak 4/10. Nedoporučuji kupovat. Tak to tě teda opravdu nechápu :roll: špatně se ti to hraje? Tak to máš asi kopýtka místo rukou jelikož takhle vyladěnou hratelnost už jsem dlouho neokusil :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Ma vyjit max payne 3 s ceskyma titulkama??? Nebo myslite ze pro Rgh se dodelaji casem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 rockstar nikdy nedělal lokalizaci tak myslím že tomu nebude ani teď :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Chci se zeptat jak daleko jste?...já jsem myslím 11-náctá kapitola...jak tam odpálím ten barák po tom co mluvím s nevésem...tak potom co to odpálí tak se tam musím prostřílet...to není problém ale po chvíli se dostanu k týpkovy s nějakým machine-gunem a ten mě vždy zabije..nefungují na něj střeli do hlavy a není se vesměs kam schovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Vy už hrajete? PIRÁTI! Já už mam předobjednanou speciálku, Max Payne série je, ačkoliv je to trošku drsnější hra - jedna z mých neojblíbenějších už z dětství kdy mi bylo tak 5 let, prostě srdcovka! Už se nemůžu dočkat až to budu hrát a bude se na mě koukat Maxova soška z police :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 já už sem ve 12. kapitole, ale ze by tam byl nejakej extra tezkej borec to si teda nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Jak je na začátku na výběr u míření: hard lock, soft lock, free aim ... to je přesně co??? já dal soft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Pokud vim, tedy jen jakože logicky - hard lock = zaměřuje nepřítele silně jakože pomocník míření, soft lock = zaměřuje je jen zřídka, prostě malo, free aim = nezaměřuje je vůbec. Jen tipuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 ano presne, asistence jestli ti to pri mireni navede zamerovac na nepritele, nebo jen priblizne a nebo vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Neboli Hard Lock pro úplné nováčky, Soft Lock pro zvyklé konzoláře a Free aim pro PCčkáře :D Já sám si asi dám Soft Lock protože z gamepadem se nejde tak svižně pohybovat jako z myší, nechci rozpoutávat flame ale.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Pro pcckare na konzoli je hard lock :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 já už sem ve 12. kapitole, ale ze by tam byl nejakej extra tezkej borec to si teda nepamatujuJak se tam hroutí ten barák...co Max odpálil...tak tam je týpek s těžkým samopalem...a oproti ostatním mi na něj headshoty moc nefungují....vydím to tak že pokaždý když bude přebíjet střelím ho jednou do hlavy...a pak zas budu čekat než bude přebíjet :DDD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.