Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Max Payne 3

Pietro Fofista

Recommended Posts

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Včera jsem ho hrál do dvou do rána a s klidem můžu říct že je to zatim nejlepší hra co jsem letos hrál, fakt mi to nehorázně překvapilo a chvilkama jsem měl pocit jako kdybych hrál nějakou next-gen hru :) grafika mě totálně uchvátila, takhle hezkou krev jsem zatim viděl jen u God of war III a jak je třeba detailní město když se na něj podíváte z mrakodrapu..no prostě to nemá chybu!

O animaci postav, hratelnosti a fyzice ani nemluvě to je prostě koncert! Je vidět že když to někdo umí a chce tak ty naše postarší konzole stále dokážou kouzlit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hrozná hra, špatně se to hraje, Payne chodí dost neohrabaně, děj hry žádnej! Mnohem lepší je Stranglehold, toto bych ohodnotil tak 4/10. :)

To byl VTIP !!! :) Předešlé 2 díly jsem hrál na pc, ale to už je hodně dávno. Na 3 díl jsem se těšil a nesklamal, po dohrání spokojenost. Dost dobrá střílejda !!

Odkaz ke komentáři

Hrozná hra, špatně se to hraje, Payne chodí dost neohrabaně, děj hry žádnej! Mnohem lepší je Stranglehold, toto bych ohodnotil tak 4/10. Nedoporučuji kupovat.

Promiň ale na tohle se hodí jen jediná reakce

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bože můj.

Odkaz ke komentáři

Co k tomu rici :) Je to mix next gen hry (grafika, zvuk , a pribeh) a neceho na zpusob maxe 2 ( hratelnost byt trosku okorenena a atmosfera [ na xboxu jsem nehral snad zadnou hru co se me dotkla kdyz nepocitam nejake minies ] ktera je jako primalex prilepi a drzi nehral jsem mp ale moje hodnoceni 8,5/ 10

Odkaz ke komentáři

luxus hra - na xboxu moc takovy hry nehraju ale i tak sem to skoro za jeden den dohral - fyzika, grafika , pribeh -- vse super

mozna ze na pc to bude lepsi (pro me jako pro pc-ckare se to bude hrat urcite lip ale tim neshazuji kvalitu hry) je to nejlepsi hra za posledni rok co se dala poradne hrat

to ze nekdo hraje stylem - intra a dalsi videa me nebavi - prekliknu je = pribeh je na nic, co to ma jako byt atp. lidi zamyslete se :)

ta hra ma podle me lepsi fyziku jak gta IV (ted beru animaci postav pri zabijeni)

takze doporucuji - nejlepsi hra za pul roku co sem hral - dalsi hra co me laka je novej hitman doufam ze bude pecka :))

Odkaz ke komentáři

Hrozná hra, špatně se to hraje, Payne chodí dost neohrabaně, děj hry žádnej! Mnohem lepší je Stranglehold, toto bych ohodnotil tak 4/10. Nedoporučuji kupovat.

Tak to tě teda opravdu nechápu :roll: špatně se ti to hraje? Tak to máš asi kopýtka místo rukou jelikož takhle vyladěnou hratelnost už jsem dlouho neokusil :!:

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat jak daleko jste?...já jsem myslím 11-náctá kapitola...jak tam odpálím ten barák po tom co mluvím s nevésem...tak potom co to odpálí tak se tam musím prostřílet...to není problém ale po chvíli se dostanu k týpkovy s nějakým machine-gunem a ten mě vždy zabije..nefungují na něj střeli do hlavy a není se vesměs kam schovat...

Odkaz ke komentáři

Vy už hrajete? PIRÁTI! Já už mam předobjednanou speciálku, Max Payne série je, ačkoliv je to trošku drsnější hra - jedna z mých neojblíbenějších už z dětství kdy mi bylo tak 5 let, prostě srdcovka! Už se nemůžu dočkat až to budu hrát a bude se na mě koukat Maxova soška z police :D

Odkaz ke komentáři

já už sem ve 12. kapitole, ale ze by tam byl nejakej extra tezkej borec to si teda nepamatuju
Jak se tam hroutí ten barák...co Max odpálil...tak tam je týpek s těžkým samopalem...a oproti ostatním mi na něj headshoty moc nefungují....vydím to tak že pokaždý když bude přebíjet střelím ho jednou do hlavy...a pak zas budu čekat než bude přebíjet :DDD....
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu