Doli Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Nazdar všichni. Mám Jasper Lt2.0 a zatím nevím jesti přejít na RGH nebo na Lt3.0. Proto bych chtěl poradit od vás, co již rgh máte a víte o něm více jako já. Zajímá mně hlavně poměr ceny RGH a Lt3.0+vypalovačka+dvdíčka. A pak ještě jestli když už mám nějaký hry vypálený tak jestli z nich můžu vytáhnout iso a to pak převést na formát pro RGH. Kdyby špatná sekce nebo takové dotazy tady už byli prosím odkažte mně tam a lock. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Taky zdravím :) Tak v RGH mi přijde jako hlavní výhoda, že spouštíš hru přímo z HDD bez nutnosti vypalovat (můžeš vyškrtnout cenu dvdček) a je to celkem pohodlný. Nadruhou stranu pokud máš účet na Live a používáš ho, tak bych počkal, dokud nevyprší členství. A ano, z vypálených her přes kterýkoliv burn program vytvoříš iso a převedeš do GOD containeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 LIVE nemám, mám radši online na PC...no, ale říkám si jestli není lepší doklepat to s tím Lt2.0, i když nevím s čím zase přijde mrkvosoft, ale zase dlc a xbla hry...hmm..víc názorů by mi pomohlo v rozhodování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 já se moc dlouho nerozhodoval :) bylo to jasný RGH, ať jsem měl flash jakejkoliv :) rozjedeš tam naprosto všechno co se týče her :) takže to je můj názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefs Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Ahoj , já bych šel rozhodně do RGH mám , jsem naprosto spokojenej jak už tu píše , spustíš naprosto jakoukoliv hru NTSC,PAL,.. prostě beze problémů žádný zdržování pálením her nebo tak něco hodíš na flešku nebo na exterák a paříš. Můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Uvažuj i tak, že když dáš flash, dříve nebo později ti zastará a budeš muset na reflash nebo nebudeš hrát nejnovější hry.Při RGH tyto věci neřešíš, jediné co se ti může přihodit je nutnost updatu Dashboardu a ten si člověk udělá sám i bez flashera.Zkušenost "z druhé strany" říká, že lidi co flashovali si nakonec přišli pro RGH a pak už sem je neviděl :-) Ještě k tomu dotazu na převod ISO - jasně, třeba v IMGBurnu lze z vypálené placky vytvořit zpět ISO a to pak normálně převedeš třeba do GOD formátu pro RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 joo pokud ti jde jen o singleplayer tak bez do RGH, usetris si tim spoustu dvd a nervu s novym flashem atd.. mel sem oboje ale RGH je pro me lepsi, a v budoucnu pujde i s RGH chodit na live.. pracuje se na tom :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.