Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

moc otázek


Recommended Posts

Nazdar všichni. Mám Jasper Lt2.0 a zatím nevím jesti přejít na RGH nebo na Lt3.0. Proto bych chtěl poradit od vás, co již rgh máte a víte o něm více jako já. Zajímá mně hlavně poměr ceny RGH a Lt3.0+vypalovačka+dvdíčka. A pak ještě jestli když už mám nějaký hry vypálený tak jestli z nich můžu vytáhnout iso a to pak převést na formát pro RGH. Kdyby špatná sekce nebo takové dotazy tady už byli prosím odkažte mně tam a lock. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky zdravím :) Tak v RGH mi přijde jako hlavní výhoda, že spouštíš hru přímo z HDD bez nutnosti vypalovat (můžeš vyškrtnout cenu dvdček) a je to celkem pohodlný. Nadruhou stranu pokud máš účet na Live a používáš ho, tak bych počkal, dokud nevyprší členství. A ano, z vypálených her přes kterýkoliv burn program vytvoříš iso a převedeš do GOD containeru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvažuj i tak, že když dáš flash, dříve nebo později ti zastará a budeš muset na reflash nebo nebudeš hrát nejnovější hry.Při RGH tyto věci neřešíš, jediné co se ti může přihodit je nutnost updatu Dashboardu a ten si člověk udělá sám i bez flashera.Zkušenost "z druhé strany" říká, že lidi co flashovali si nakonec přišli pro RGH a pak už sem je neviděl :-)

Ještě k tomu dotazu na převod ISO - jasně, třeba v IMGBurnu lze z vypálené placky vytvořit zpět ISO a to pak normálně převedeš třeba do GOD formátu pro RGH.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu