Jiva2 Odesláno Květen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 Vím že na tohle existují i daleko lepší programy třeba secondlife (nebo opravdový život) ale ty jsou bez výjimky pro počítače takže pokud máš pouze PS3 je PS Home jediná šance. Bylo Ti už 18 let , jsi svobodná a nezadaná ? Chtěla bys poznat jednou toho pravého a slyšet od něj na kolenou s prstenem v ruce ona kouzelná slůvka : "vezmeš si mě ?" Když ne ve skutečnosti, tak alespoň ve virtuálním světě PS Home ... ??? Zvaž moji upřímně pojatou nabídku, můžeme si hrát na manžele : ) Jmenuji se Martin, je mi 29 let , nepracuji jsem invalidní důchodce takže mám na PS Home dost času. Vystudoval jsem střední průmyslovku s maturitou obor elektronické počítačové systémy, mám IQ 120. Jak vypadám: na PS Home nosím dlouhé světlé vlasy seplé do culíku a plnovous. Vážím asi 95 kg, výška 175cm. K mým zálibám patří výpočetní technika a meditace. Žiju u rodičů. Na PS Home mám nějaké nemovitosti a jachtu, rád chodím do kasína kde mám otevřený VIP účet. Rád si s Tebou budu chatovat nebo jestli bys chtěla mám k PS3 připojenou kameru. Chtěl bych zde také uvést že mám propojený DVD rekordér s PS3 takže můžu zachytávat naše společné chvíle na DVDčka a potom uveřejnit nějaké to video třeba na facebooku. Kromě ženy je k této hře zapotřebí i uživatel PSN který je vysvěcený kněz nebo lodní kapitán nebo aspoň někdo kdo už je oddán. Je potřeba aby nás někdo oddal před Bohem a aby to byl někdo kdo ví jak se to dělá. Nechci aby to byla fraška. Takže pokud jste s tématem dobře obeznámen a jste ochotný nás oddat ve virtuálním světě PS Home samozřejmě pouze jako ... je to jen hra. Tak Vás potřebujeme. Potřebujeme také svědky kteří nám to dosvědčí a nejlíp nás i vyfotí jak se bereme. Zaujalo Vás to ? Vyjádřete se. Nebo pokud máte zájem se nějak aktivně podílet na této hře v nějaké roli třeba našeho dospívajícího syna nebo dcery .... vyjádřete se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Květen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 Pardon, že se vyjadřuju i když "nemám zájem", ale až do půlky jsem si nebyl jistý, jestli jde o vtip, nebo to myslíš vážně...no vlastně ani nevím, co k tomu ještě dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 Jestli ironie a kritika dnesni doby, tak dobry, jestli ses zhulenej / ozralej /zfetovanej, jeste lepsi, jestli to myslis vazne tak neuvazujes podle myho nazoru zdrave, nevim teda jak moc zavazny je tvoje zraneni, ale i tak, tohle je proste moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 hodně štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiva2 Odesláno Květen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Vypadám jako magor ? Na SecondLife pro PC se takové věci dělají běžně. Je tam i víc možností a lepší baby. Možná přejdu tam a na PS3 se vykašlu. Tam nejen že se lidi berou za manžele ve virtuálním světě ale můžou mít i děti a vychovávat je což na PS Home by šlo jedině s teenagerama. Na SecondLife ty děti mají dětské modely a dětské oblečení a hrajou je děti nebo infantilní dospělí. Nechápu proč na mě tak čumíte jakobych se zbláznil. Chci si prostě hrát a hra na svatbu je dobrá hra a na manželství. Ne nejsem zhulenej ani ožralej vůbec nic. Ani nejsem nějak extra zraněnej jako na vozíku nebo ochrnutý, ne. Jsem relativně v pohodě a normální. Asi hold není každej takovej fanda do virtuální reality jak vidím na vašich reakcích. No nic. Snad budu mít kliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 mám kámoše co je psychiatr :X dám kontakt kdyžtak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiva2 Odesláno Květen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Není problém se s ním bavit na fóru tak schválně ať prokoukne že jsem v pohodě a řekne to jako diagnózu tady všem ... ale k němu do ordinace nejdu. A bavil bych se s ním jedině nějak tak aby to viděl jen on a já takže přes zprávy třeba. Nebo jak jsi to myslel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Tak pak až k tomu dojde,časem,až budete k tomu odhodlaní,pečlivě si vyber díru,kterou v PS3 nebo na PC (jestli chceš hrát second live) vy.jebeš,aby jsi si neodřel čůrá.k ,nic víc ti k tomu nemůžu napsat.Ale pobavil jsi mě,ne že ne. //jinak být rodičema,u kterých bydlíš,tak bych tě dávno poslal někam,29 let,bez ženy,bez práce,bydlení u rodičů,hlavní záliba PS3,čeče ty musíš bejt dobrej cápek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 tohle je excelentí topic :lol: najdi si partnerku v realu ty trubko ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 :D Martin 29 let...Napiš na server prozeny.cz tam urcite nejakou kost sezenes :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiva2 Odesláno Květen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Lidi vy jste úplně bez fantazie. Co máte v těch hlavách ? Vsadím boty že kdyby to bylo v Jižní Korei tak se nabídky hrnou a nikdo nemrkne okem. Tam má virtuální realita tradici. Vidím že se v tom začínám topit tak přiznám konečně barvu. Mám důchod jak jsem psal ... na hlavu. Ale řekněte mi prosímvás jak jste to mohli všichni takhle prokouknout když jsem to neuvedl ? A s tím psychiatrem, tak ve cvokárně už jsem byl a mám léky na předpis. Nic by na mě nedokázal, už to udělali jiní. No tak jsme se pobavili na můj účet. To mám z toho že blu ray hry mě moc nebaví spíš různé koniny jako svatby a hry s holkama volové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Toto fórum není žádná popelnice, aby se tady probírali úchylárny !! Být admin tak už máš dávno BAN ! Prosím LOCK ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 19, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 No hele, já sice fantazii mám, ale tohle mi příjde jako už docela dost. A všiml sis sám sebe, jak reaguješ? Jednáš, jak kdyby to reálný bylo... A pokud máš pocit, že má virtuální realita nějakou "tradici" v Jižní Korei, piš na Korejský fóra a nehledej svou "virtuální manželku" tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 no já bych řekl že je to docela běžný :D jak napsal na začátku, v second life apod. se to děje pořád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Zacni hrat wowko tam se muzes ozenit :D Nebo v lineage taky a mas to ... A hraje to dost holek :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiva2 Odesláno Květen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Wowko se platí a je to fantasy, Lineage je taky fantasy. To se mi moc nelíbí. A s korejkou bych si nerozuměl to je asi jasný každému ne ? Musela by mluvit česky maximálně slovensky. A nesměla by být rytíř nebo elfka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 No ale muzes se tam ozenit a je tam i knez :lol: Lineage se uz neplati presel na free to play Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 :D :D :D :D :D a co anglicky ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 "Jak vypadám: na PS Home nosím dlouhé světlé vlasy seplé do culíku a plnovous" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiva2 Odesláno Květen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Wowko je za peníze a je to fantasy, Lineage je fantasy. Fantasy mě moc neberou. Taky já tam nechci plnit nějaké questy nebo umírat. Second Life by byl asi super ale je pro PC a taky se tam platí paušály. Na PS Home si koupíš personal space a je tvůj ale v Second Life musíš platit nájem třeba za parcelu každý měsíc. To je ♥♥♥♥. Pro Spenata : s korejkou bych si nerozuměl neumím korejsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Tak ho nechte, ne? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Musela by mluvit česky maximálně slovensky. A nesměla by být rytíř nebo elfka. xDDDDDDDDDDDDDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiva2 Odesláno Květen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Někteří si myslí že jsem blázen a možná mají i pravdu, jsem. Jiní se mi posmívají. Pak jsou tu další kteří se vyjádřili, nesmějí se ani nic, ale do mojí hry se zapojit nechcou. Pořád čekám že se ozve aspoň někdo kdo by mi šel za svědka až jednou najdu tu pravou : ) ... a to že někdo nezná ani možnosti dnešních MMOček to je jeho chyba. Přesně jak tu kdosi psal. Virtuální manželství je běžné a není to nic bláznivého ani směšného volové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 měl by jsi procvičovat pojem ''najdu tu pravou'' ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 samo o sobě mi to vtipný nepříjde.. jen ten tvůj inzerát mě pobavil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts