Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

LT 3.0 nebo RGH


Recommended Posts

Zdravím, chtěl bych se zeptat, co je aktuálně výhodnější. Pokud to dobře chápu, RGH umožňuje hrát všechny hry, naprosto bez výjimky, i z harddisku. Fungovat by tedy měla i každá hra na DVD, ať už je jakkoliv upravena. Znemožní se tím přístup na LIVE, ale to vem čert. Cena provedení je ale trojnásobná oproti nejnovějšímu LT 3.0 (nyní mám LT 2). LT 3.0 umožňuje to samé, jako RGH, akorát s nutností vypalovat. Chci se zeptat, zda je v obou případech funkčnost stoprocentní a kdy asi tak předpovídáte nutnost dalšího flashe, protože by samozřejmě nemělo cenu aplikovat LT 3.0, jestliže třeba už na podzim vyjde ochrana nová. S RGH předpokládám, že mám vystaráno dlouhodobě. Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud si necháš udělat RGH tak je 100% funkční každá hra i z jákéholiv regionu. Když se rozhodneš pro flash tak 100% uspěšnost je jen budeš hry patchovat, vypalovat na dvd verbatim a vypalovat pomocí vypalovačky Ihas. Když budeš vypalovat obyčejnou mechanikou tak hry s formátem xgd3 se ti na disk nevlezou celé, tak se oříznou a v průběhu hraní ti to může hodit chybu. Nikdo ti dopředu neřekne jestli bude nějaká nová ochrana, kdy bude potřeba další flash atd.. kdežto u RGH si stáhneš hru, převedeš a žádnou ochranu neřešíš. Jestli oželíš live tak běž do RGH. potvrdí ti to semnou spousta uživatelů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, díky, to s tou mechanikou je pro mě nové zjištění. A platí teda, že mi půjdou i starší hry vypálené na DVD? Taky jsem slyšel, že RGH 2.0 není ještě úplně vychytané, tak jak je to s tim teď? Abych neudělal chybu s předčasnym nepraktickym RGH..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslim ze starsi hry ti pujdou jen ve formatu xgd2, jinak vsechny hry ve formatu xgd3 budes muset znovu opatchovat a vypalit pokud si nechas LT.3

Soucasny stav RGH 2.0 netusim ale zda se mi ze tam jsou dlouhe bootovaci casy, ja mam RGH 1 a funguje mi vse bez problemu. kdybys chtel RGH tak zalezi jaky mas xbox.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejeprve napiš co máš za revizi, na starší revize než je Jasper se nedoporučuje RGH. RGH 2.0 má myslím jen dlouhé bootování (načítání), ale myslím že ještě někteří dělají starší RGH. Půjdou i starší vypálené hry, sám jsem je zkoušel, stačí hodit do mechaniky a buď postaru nainstalovat na HDD nebo ve FSD je extrahovat na HDD. A jak píšeš že je RGH mnohonásobně dražší, tak zauvažuj - koupě mechaniky ihas min 500Kč, flash na LT 3.0 nejméně 300Kč a dvouvrstvé DVD Verbatim Singapore 10 ks 250 Kč = dohromady 1050 Kč s tím že ještě v budoucnu budeš flashovat a kupovat DVD. RGH tě stojí minimálně 1200 Kč a to je vše, jen pokud nemáš interní HDD minimálně 20 GB tak koupě externího disku, který můžeš ale zase využít na cokoliv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to urcite tak proc vsichni co to delaj pisou ze aplikace rgh 2.0 nema na soucasny coolrunnery smysl ze to dlouho bootuje to mi prijde jako pekny lakovani

Protože opravdu hodně málo lidí má tu náladu čekat 40-60 sekund i víc než minutu při každém zapnutí konzole.10-20 sekund jak tady někdo psal je dobrý čas i na RGH1, to je na RGH2 leda zbožné přání nebo velká náhoda na konkrétní konzoli.Pak už to samozřejmě funguje naprosto stejně jako RGH1, hry se spouštějí stejně. Jen ten bootovací čas konzole (zapínací) je delší a ne vždy stejný - jednou 40 sekund, jednou klidně minuta.Proto to tady nikdo neche moc nabízet, protože lidi jsou zhejčkaný těmi standardními časy do cca 20 sekund na RGH1 (falcony třeba 5-10 sekund) .Povedlo se mi na RGH2 jesperu minimálně 40 sekund a to samozřejmě s Coolrunnerem revize C, komplet stíněným kabelem a vším co a jak ma být.Ta samá konzole před updatem na Dash 14719 (a tedy nutnosti jít cestou RGH2) bootovala do 5 sekund na první dobrou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to merim do zobrazeni Xbox animace pri startu. RGH vetsina co jsem delal tak sli do 5-10s. Jeden Slim cca 30s. RGH2 jsem zatim nedelal protoze jak uz tu bylo napsano ten cas je dost dlouhej a nikdo na to nechce cekat. Pouzivam Coolrunner a ted jsem delal i X360Glitch a taky v pohode po drobny upravicce s napajenim. Takze se da pouzivat asi cokoliv, ne jako nekdo proklamuje jen Coolrunner a nic jinyho. Je pravda ze na nem jsem nemusel delat nikdy zadnou upravu a vzdy jde bez problemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak čas do najetí FSD 23 sekund jinak, čas k naběhnutí počáteční animace max 3-5 sekund, ale to jsem neměřil, neboť mi načítání přijde stejně dlouhé jako když jsem neměl RGH, pak se mě to zastaví po skončení úvodní animace a vidím asi 5 sekund logo xboxu než mi najede FSD. Takže těch třeba 40 sekund až 1 minuta je myšleno bootování do úvodní animace, pokud ano tak to je pak dlouho, ale dá se to vydržet a za chybu to nepokládám, spíše cena za to že máte RGH a nemusíte vypalovat hry atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu