solokaprik Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 Návod na JB fungující na zařízeních s procesorem A4 i A5 s FW 5.1 až 5.1.1 Stáhnete aplikaci Absinthe zde nejlépe nejnovější verzi tedy v současné době 2.0.2, je dostupná pro Win i Mac. Zálohujte své iZařízení v iTunes, pravým klikem na zařízení "zálohovat zařízení". Po vytvoření zálohy se doporučuje iZařízení promazat což učiníte Nastaveni - Obecne - Obnovit - Smazat data a nastaveni Otevřete Absinthe a ujistíte se že je iZařízení připojené Kliknete na tlačítko jailbreak a necháte proces dokončit do konce dokud se vám nezobrazí toto okénko 6. Po instalaci se vrátíte do iTunes a kliknete opět pravým tlačítkem na vaše iZařízení a vyberete "obnovit ze zálohy" 7. Máte hotovo!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 To už tu je ne? Sent from my iPad using Tapatalk HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Květen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 Myslim že to neuškodí, a netušim zda tu je topic o JB FW 5.1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Zapnu absinthe, přopojim iPhone 4, dam jailbreak, chvíli to jede a potom se to buďto přeruší a nic se neděje nebo mi pc napíše absinthe přestal pracovat... tak to zkončí...nevíte co s tim? hledal jsem na googlu ale nanašel sem řešení :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Květen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Zkus to provést na jiném PC, možná že to pomůže. Popřípadě udělej první restore před DFU a pak zapni Absinthe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Zkoušel sem to na dalšíh 2 počítačích (windows 7 a XP) ale když sem zapl absinth a připojil sem iphone tak se nic nestalo..pořád to jen píše ať připojím iphone... nemusim na tom počítači mít nainstalovaný itunes třeba? já fakt nevim proč to nejde E/ tak nakonec se mi to podařilo z původního pc...zkoušel jsem to dlouho ale nakonec to naštěstí šlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.