narliza Odesláno Říjen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 lidicky a jakym zpusobem muzu spojit ty obrazky ve formatu .bmp?hlavne aby se to nesekalo tys to rozjel podle návodu ? VIRTUAL DUB tím to spojíš do videa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 tys to rozjel podle návodu ? VIRTUAL DUB tím to spojíš do videa :) jo a nevim co je na tom tezkyho:roll: ten navod bych nemenil, nevim jak bys ho popsal jeste vice lamersteji;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 jo a nevim co je na tom tezkyho:roll:ten navod bych nemenil, nevim jak bys ho popsal jeste vice lamersteji;) sem rád že to někdo rozchodil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 me to taky facha normalne:) az na to ze videiko kere sem si delal pres jeden program ma video minutu a ma 269MB:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 hle ja mam problem me ten hardware nenabehne v pc a to spustim to tou kobinaci a ono hov*no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 hle ja mam problem me ten hardware nenabehne v pc a to spustim to tou kobinaci a ono hov*no já mam ten samej problem :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 já mam ten samej problem :cry:já taky :cry: :cry: doufám že to ten podrobný návod vyřeší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 tak dodělal sem návod pro 3.71 m33 je to v podstatě to samé ale ještě pro jistotu udělám i pro 3.52 m33 zvlášt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 to se hodi no, zvlast pro takovy tupce jako sem já!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 mam taiky problem jak dam tu kombinaci naskoci mi nalezen novy hardware "USB Device" a jam jako in stalovat vyberu ten ovladac jako tu slouzku driver a ono mi to potom napise INSTALACI TOHOTO HARDWARU NELZE DOKONCIT HARDWARE NEBYL NAINSTALOVAN?PROTOZE NEMUZE NALEZT NAZBYTNY SOFTWARE co stim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 ^^ ted už mám taky ten samý problém kdyby jsi to náhodou vyřešil určitě se ozvi byl bych ti moc vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 cau kluci uz mi nekdo poradte pls ja tam dam ty pluginy pak aktivuju v recovery a pak teda spustim tu hru nacte se zadam komibinac(nota+trojuhelnik) mam pripojede USB ale nic zadny pridat novy hradware nenabehne jen takovy zvuk ale spise ze se to PSP nepripojil plosim o rady moc plosim co delam spatne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beastie Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 mne naskoci pruvodce instalovanim hardveru , zadam tam tu cestu /windows/driver , ale potom mi ukaze ze instalaci nelze dokoncit , ze nebyl nalezen prislusny software. mam dat automaticku instalaciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beastie Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 no lol , mne sa to briklo ked som z verze 1.4 hodil pluginy na kartu . len sa mi to pokusa akoby neco nacitavat z umd mechaniky , ale ani recovery nezapnem co mam robit :( no nefunguje mi to :/ , a newim kde mam chybu , akurat miesto aktualizacie hardweru mi naskoci novo najdeny hardwer , ktory sa neporadi nainstalovat, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 díky za návod...právě sem to rozběh na slimu pomocí Custom Firmware Extender 1.9 ...du si zahrát Tocu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 škoda že to nejde zvětšít a že se to tak seká ...šlo by hrát na obrazovce pc ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 mně se to neseká :( ale dá se to zvětšit lupou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 mě to jede na slimu 3.71m33-3 celkem se to seká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 pls help lidi....ja zapnu to start ale píše mi to že nějaký soubor XXX.dll chybý ale přitom tam on určitý soubor je :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Sup návod díks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Čus... Zeptám se úplně blbě... Mám normální RemoteJoy z tutorialu a předělal jsem to na 3.71 M33 podle nějakýho návodu z netu. Funguje to, ale při každým nahrání se to zasekne. Ale když říkám při každým, tak myslím fakt jakýkoliv (ať mám ISO, nebo CSO). Tím pádem je to v praxi nepoužitelný :-( Jak je to s tímhle? Jak moc je to použitelný/jak moc se to zasekává při nahrávání? Než se do toho pustím, tak aby to nebyl nějakej "shit" :-) Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Ako to vyzerá s 3.90M33 a Remotejoy, ide to nejak rozbehat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 až vyjde Custom Firmware extender na 3.90 M33 tak by to mělo jít..zatím ale není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 a na 3.80 m33-5 by to mohlo jít?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewie0609 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Tak na 3.52 mi to jde až na to že po minutě psp zamrzne a pak se vypne... U hry Driver '76. A dá se sehnat nějaký video který by to nahrávalo i se zvukem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.