skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2012 pokud nemáš iHAS mechaniku + DVD Verbatim tak Perform OPC nezaškrtávej. Pokud použiješ audio trik, tak tam stejně dvd být musí. Jediná volba jak hrát hry bez DVD a jenom z HDD tak musíš mít RGH. Citovat
lukbe Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2012 zkousel jste nekdo jina media nez verbatim ?? Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 27, 2012 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) Zkoušel jsem MediaRange (když jsem poprvý vypaloval) a podělal jsem 3 DVD (ze 3 :D). Potom jsem šel do Verbatimek a už bych ani jiný nezkoušel. Pro záruku vypálení prostě používat Verbatim. Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem spenat Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2012 Verbatim media jsou většinou jistota ;), ostatní media jsou hokus pokus. Citovat
Vacik1468625770 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2012 Jak jsem psal ohledne Forza4, vam to jede jak? Myslel jsem, ze kdyz spoustim hru z HDD, ze si to jen verifikuje dvd v mechanice a potom uz to taha jen z HDD. Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2012 Ano víceméně máš pravdu, DVD je potřeba v mechanice kvůli verifikaci. S tím RGH jsem narážel na to, že to je jediný způsob, jak hrát hry bez DVD. Citovat
Consolero Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2012 Ano, pokud je hra nainstalovana na HDD, tak se jen pri spusteni overi z DVD a pak prestane nacitat. U XGD3 her to trva (zastaveni disku) malinko dyl nez u starsiho formatu. Citovat
Barthezz Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 mam problem, chtel jsem zkusit tenhle trick na noveho hitmana, a kdyz dam jakekoliv ! hudebni audio cd original i neoriginal do xboxu, proste se nenacte ? klasicke dvd filmy v pohode, DL originalky i neorig. OK, ale zadne hudebni CD to proste neprecte, zkousel jsem to xkrat restartovat, dam cdcko do mechaniky, zavru...chvily to neco dela, a pak to napise Open tray... :{ nesetkal jste se s tim nekdo ? Citovat
Karel IV Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2013 mam problem, chtel jsem zkusit tenhle trick na noveho hitmana, a kdyz dam jakekoliv ! hudebni audio cd original i neoriginal do xboxu, proste se nenacte ? klasicke dvd filmy v pohode, DL originalky i neorig. OK, ale zadne hudebni CD to proste neprecte, zkousel jsem to xkrat restartovat, dam cdcko do mechaniky, zavru...chvily to neco dela, a pak to napise Open tray... :{ nesetkal jste se s tim nekdo ? A nemáš opotřebovaný layser v mechanice. četl jsem to když jsem scháněl xbox. Citovat
Karel IV Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2013 Takže abych to zestručnil: 1.Mám vzít audio cd a dát ho do xka. 2.Mám uložit skladby na hdd. 3.Potom vytáhnout audio cd z xka a dát tam dvd s hrou. 4.Potom zapnou z hdd hudbu. 5.Potom v dashboardu najet do My games a spustit nějakou xgd3 hru. Jestli to mam špatně opravte mě. A jdou hrát s audio trikem xgd2 hry ??? :) Citovat
Karel IV Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2013 Zdravím, chci se s Vámi podělit o metodu jak rozjéct pálenou XGD3 hru bez iHas mechaniky z HDD.Dosud nám hra při instalovanání a následnému spuštění z HDD házela chybu: Failed to authorize disk...Tomu už ale může být konec, je tu možnost jak zabránit selhání autorizaci disku :-) Stačí dát do konzole hudební CD (nesmí být ve formátu MP3), dáte ho Ripnout na HDD (uložit na HDD). Spustěte hudbu, zvuk si nastavte na minimum a poté můžete spustit hru, kterou máte instalovanou na HDD. Hudbu nemusíte mít zaplou po celou dobu, stačí prvních pár minut, dokud neproběhne autorizace disku. Mám to již vyzkoušené na Prototype 2, UFC undisputed 3, Dakness 2, Skyrim, Forza 4 Zatím je známo že tato metoda nefunguje na 100% u všech her, je potvrzeno že některé rypy ghost reconu future soldier nejdou, to samé dragons dogma. Ale čert vem pár her :-) Jinak zatím platí že na live můžete pouze pokud bude hra vypálená přes iHas, tahle metoda vám jen umožní spustit hru z HDD. Dá se to udělat takto???? 1.Mám vzít audio cd a dát ho do xka. 2.Mám uložit skladby na hdd. 3.Potom vytáhnout audio cd z xka a dát tam dvd s hrou. 4.Potom zapnou z hdd hudbu. 5.Potom v dashboardu najet do My games a spustit nějakou xgd3 hru. Jestli to mam špatně opravte mě. A jdou hrát s audio trikem xgd2 hry ??? Citovat
Consolero Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2013 Takova metoda jiz delsi dobu nefunguje a je potreba specialni vypalovaci mechaniky kterou mam treba ja v nabidce ;-) Citovat
Karel IV Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2013 Takova metoda jiz delsi dobu nefunguje a je potreba specialni vypalovaci mechaniky kterou mam treba ja v nabidce ;-) Mě tato metoda funguje u FC3, DS3, Darkness 2. A mám GoW: Judgment a ten nepotřebuje ani trik. Asi se menu nacitá z dvd ale hra ať už kampaň nebo versus de z hdd. Citovat
scrappy Odesláno Duben 21, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Duben 21, 2013 Metoda funguje stále, používám jí dodnes :-) Citovat
Karel IV Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2013 Metoda funguje stále, používám jí dodnes :-) Mě také funguje do dnes nevim proč tady někdo píše že nefunguje. Citovat
jakuja Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2013 Zkousel to nekdo na dash 2.0.16197.0 ?? Ted mam 2.0.15574.0 a tam to funguje skoro u vsech her. Potreboval bych update kvuli hitman HD, ale bojim se ze to uz nebude fungovat. Citovat
Karel IV Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2013 Asi ho mam a vse funguje ale nevim jestli mam 2.16 pozdeji hodim info. :D Citovat
Consolero Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2013 Metoda funguje stále, používám jí dodnes :-) Hloupost, tato metoda nefunguje již delší dobu ! Citovat
tom84cz Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2013 stále funguje pořád pařim :bash: Citovat
Tomas121468626367 Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2013 (upraveno) Nemám HDD tak se chci zeptat, jestli lze spustit hudbu například z USB flešky a pak postupovat viz návod. Díky :-) Edit: Takže sem to zkoušel z USB flash disku. Formát FAT32, tam sem hodil přes windows media player 2 písničky (.wma) a dal synchronizovat. V xboxu pustil z USB, ztišil a vložil DVD s GoW:Judgment. Předtím mi v určité pasáži hry, cca 3 min od startu vyskočila obvyklá hláška (unsup..disc..). Nyní už to nedělá a odehráno 30 min a vše OK. 2Edit: Odehrány téměř 4 hodiny. Po 5 min stačí song stopnout, stejně jako u HDD tak i u USB Flash. Pokud song hraje, tak nejde v intrech zvuk ale ve hře normálně jde, po stopnutí (cca 5 min) už jde i v intrech. Upraveno Červenec 10, 2013 uživatelem Tomas12 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.