Lebi33 Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Zdravím všechny. Dnes mi dorazí xbox s úpravou RGH a vzhledem k tomu že s touto úpravou nemám žádné zkušenosti chtěl bych Vás požádat o nějaké rady. Už mám stažené a vypálené na CD XeXMenu a FSD 2.2. Stačí oba programi nainstalovat z CD? Pak už si spustím FSD? Nebo stačí jen XeXMenu? A jak to nastavim aby mi FSD nabíhal automaticky a nemusel sem ho pokaždý spouštět? Dále mám Xbox HDD 120 GB a zjistil jsem že hry musím kopírovat do content a ta složka samý nuly a tam nakopíruju tu složku vytvořenou iso2god programem. Kde ale nastavím cestu na spoštění her (je to vůbec potřeba)? A dále mám externí HDD 320GB formátovaný na FAT32 ale nevím zda musí být na tomto disku vytvořená speciální složka kam můžu kopírovat hry nebo stačí třeba GAME nebo něco podobnýho? A musím opět nastavovat nějak cestu pro spouštění her? Všem velice děkuju za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Standardem je až na vyjímky že vše uvedené jako freestyle a xexmenu už budeš mít instalováno, stejně tak i tyto konzultace bych v první vlně směřoval na autora té úpravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 S tim co mi xbox upravoval jsem už mluvil a XeXMenu ani FSD tam mít nebudu protože sem mu poslal jen Xbox a HDD sem si nechal doma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 S tim exterákem by to mělo bejt stejný nastavení jako s interním diskem jestli jsem se všude možně správně dočetl. Prostě nastavíš cestu k ext. disku, navolíš hlubší scan (4 layers nebo tak něco) a mělo by to jet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.