Lebi33 Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2012 Zdravím všechny. Dnes mi dorazí xbox s úpravou RGH a vzhledem k tomu že s touto úpravou nemám žádné zkušenosti chtěl bych Vás požádat o nějaké rady. Už mám stažené a vypálené na CD XeXMenu a FSD 2.2. Stačí oba programi nainstalovat z CD? Pak už si spustím FSD? Nebo stačí jen XeXMenu? A jak to nastavim aby mi FSD nabíhal automaticky a nemusel sem ho pokaždý spouštět? Dále mám Xbox HDD 120 GB a zjistil jsem že hry musím kopírovat do content a ta složka samý nuly a tam nakopíruju tu složku vytvořenou iso2god programem. Kde ale nastavím cestu na spoštění her (je to vůbec potřeba)? A dále mám externí HDD 320GB formátovaný na FAT32 ale nevím zda musí být na tomto disku vytvořená speciální složka kam můžu kopírovat hry nebo stačí třeba GAME nebo něco podobnýho? A musím opět nastavovat nějak cestu pro spouštění her? Všem velice děkuju za rady :-) Citovat
xmod Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2012 Standardem je až na vyjímky že vše uvedené jako freestyle a xexmenu už budeš mít instalováno, stejně tak i tyto konzultace bych v první vlně směřoval na autora té úpravy. Citovat
Lebi33 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2012 S tim co mi xbox upravoval jsem už mluvil a XeXMenu ani FSD tam mít nebudu protože sem mu poslal jen Xbox a HDD sem si nechal doma :-) Citovat
xvostokx Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2012 S tim exterákem by to mělo bejt stejný nastavení jako s interním diskem jestli jsem se všude možně správně dočetl. Prostě nastavíš cestu k ext. disku, navolíš hlubší scan (4 layers nebo tak něco) a mělo by to jet :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.