Luke-Hardy Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 V poslední době mám většinu her odehráno takže se obracím na toto forum z otázkou co teď paříte nebo co stojí za to si zahrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Good joke! :spam: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Souhlasím s tebou, taky nevím.Nejlépe bych chtěl vědět best of online 2011/2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Momentálně Portal 2 a Rayman: Origins. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Rayman za chvíli omrzí (stereotypem) a není online, a Portal ten mně bavil tak 5 sekund.Sice jsem hrál jen 1čku ale tak...Co je nového ve 2ce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Zkus diablo 3 a prototype 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Portal 2 sem zkoušel moc mě to nechytlo raymana zkusím vypadá to zajímavě :D a nevíte jak je to z crackem u diabla 3 ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Rayman za chvíli omrzí (stereotypem) a není online, a Portal ten mně bavil tak 5 sekund.Sice jsem hrál jen 1čku ale tak...Co je nového ve 2ce? Rayman: Záleží na člověku. Portal 2: Je to delší a zábavnější už jen o to, že to rozšířili o MP a o tekutiny... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Her je opravdu moc. :) Každopádně zkus například Max Payne 3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 zkus chesscube.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 skus League Of Legends... zabaví na dost dlouhou dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 zkus chesscube.com Opravdu šachy ??? myslím že tohle opravdu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Pokud ti nevadí, že hra bude staršhí rázu, tak Borderlands - hrací doba je kolem těch 25 hodin pokud budeš plnit všechny mise a je tam "dosti" možností :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Her je opravdu moc. :) Každopádně zkus například Max Payne 3 ;) Max Payne na tuhle skvělou hru sem úplně zapomněl jdu stahovat díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Pokud ti nevadí, že hra bude staršhí rázu, tak Borderlands - hrací doba je kolem těch 25 hodin pokud budeš plnit všechny mise a je tam "dosti" možností :) Už mám skoro dohráto to je fajn hra akorát nemám rád tu písničku co tam hraje ale jinak se to dá hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Si k tomu sežeň další 3 DLC nbalíčky a dohráno nemáš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Si k tomu sežeň další 3 DLC nbalíčky a dohráno nemáš ;) aha sem nevěděl že k tomu je nějaké rozšíření každopádně díky :) už stahuju :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preteq Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Opravdu šachy ??? myslím že tohle opravdu ne no na druhou stranu zakladatel neví co hrát a šachy jeho požadavek na dlouhou výdrž opravdu splňují bezezbytku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Neni propracovanější hry než jsou šachy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Červen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Dobře ale zrovna šachy jako hru jsem neměl namysli tohle téma jsem založil abych se dozvěděl o hraj spíš jako bum bum beng beng :D chapeš ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Gothic 1....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 - Assassins Creed Revelations - > (Nejlepší na Xboxu LIVE) - Assassins Creed BrotherHood - Max Payne 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Červen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Assassiny mám všechny dohráty ale díky za příspěvek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marass Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 já teď hraju Two Worlds 2, x-men origin wolverine a star wars force unleashed. Ale jeste je super Sniper Elite V2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Diablo 3 už má server emulátor takže jde už hrát. Dohrál jsem teď Bioshock 1,2 :!: Bulletstorm Homefront Batman Dead Space Saints Row :!: Singularity :!: wolfenstein Lost Planet Lord of the rings : War in the north Battlefield 3 - Call of duty MW3 Trine 2 (online)--- DC universe LoL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.