danuj94 Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 tribes ascend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Zahrej si Spec Ops The Line, to je pařba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Diablo 3 už má server emulátor takže jde už hrát. LoL Mohl by si k tomu napsat trochu více? Nějaké linky? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Mohl by si k tomu napsat trochu více? Nějaké linky? Díky! Jednoduše, jsou vývojáři kteří zkouší dělat emulátor, již funguje první quest v diablu, je to práce na měsíce, roky, pohledej si na googlu, je toho opravdu moc, ale je to zabugované a není to jen nějakej crack ;) a pro informaci, linky nepostujeme, nejsme warez forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 O to mi šlo, takže je to totálně nehratelné. Šlo mi o to, jestli je nějaké verze s crackem a nebo člověk musí rozvrtat půlku PC. a linky jsem myslel samozřejmě, kde se tato problematika řeší či tak něco a ne linky na Diablo ke stažení. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 No zrovna rozvrtat půlku pc nemusíš, ale dost lidem to třeba se nepodaří rozchodit, ovšem není to až tak těžké. Ale není to zdaleka hotové, krátce buď koupit a nebo čekat. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Ok díky za info, já stejně teď hraji dvojku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimot Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Ta verze zatím moc k hraní není, viděl jsem ji v provozu a pro normálního člověka to je nepoužitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Zkus DIRT 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Alan Wake ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Diablo II + LoD ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDaS1468624541 Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Alan Wake American Nightmare, Bulletstorm - na tomhle jsem uplně závislej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Souhlasím, diablo jsem dřív nehrál a teď jsem pomalu na tom závislý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Zahrej si Spec Ops The Line, to je pařba. Tak to vypadá brutálně snad to rozjedu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Zkus DIRT 3 Dirt je fajn hra ale už mě přestala bavit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Tak to vypadá brutálně snad to rozjedu :) Tak to je v ... to není na xp :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Gothic I Gothic II Gothic II noc Havrana Gothic III Risen Risen 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 ÁÁno..Spec Ops The Line to je dobrá hra s ještě lepším příběhem...Nejlepší ten konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 škoda že to není na ty xp :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Rozhodně Fallout 3 má to výborný příběh a mě to naprosto nadchlo, nic lepšího sem nehrál, možná to přeháním protože sem obrovský fanda postapocalyptického přežívání atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Září 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Rozhodně Fallout 3 má to výborný příběh a mě to naprosto nadchlo, nic lepšího sem nehrál, možná to přeháním protože sem obrovský fanda postapocalyptického přežívání atd :) Já nemám rád tenhle pohled na hru takže to není nic moc pro mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 Tak nevis co je dobry je to hra roku 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Září 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 3ak já neříkám že je to blbá hra já říkám že nemám rád ten pohled na hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 3ak já neříkám že je to blbá hra já říkám že nemám rád ten pohled na hru :) Aky pohlad na hru? Myslis hra v prvej osobe? To nevies normalne napisat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Září 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 Ale jako ono se to blbě vysvětluje jako ten pohled je dobrej ale né u táhle hry :D on je u toho Falloutu takovej nereálnej hodně umělej nepřirozenej prostě mě to bije do očí :D třba Battlefield nebo CoD mi připadá ten pohled mnohem reálnější takovej přirozenější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.