DavelusKim Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 ahojte, potřebuji poradit ... nebo spíš prosím vás aby jste mi sem poslali pár odkazů na nějaké normální grafické karty maximálně do 3.500kč s rozhraním PCI bus... Jestli se tedy ještě vyrábí Děkuji Kim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400000000001HZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Ahoj Poradí někdo ? Pořídil jsem si tuto gr. kartu http://www.czc.cz/sapphire-hd-5450-512mb-ddr3-hm-hdmi/73530/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Graficke_karty&utm_term=Sapphire_HD_5450_512MB_DDR3_HM_HDMI Po odinstalovaní starých ovladačů jiné, vypnutí PC, zastrčení téhle a po zapnutí HDD jemně zachrčí a nic se nestane, vůbec se nerozjede. Prodejce doporučuje 400wattový zdroj, mám 300w, může to tedy být tím zdrojem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 To je snad jasné, nekupoval bych kartu která potřebuje víc Wattů než má můj zdroj v počítači... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 já nečekal že tak obyč karta bude potřebovat 400w. všiml jsem si toho pozdě. Souhlasí někdo se solokapříkem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 ano souhlasíme, protože v dnešní době se považuje za minimum tak 400-500W :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Na tuhle kartu alespon 350W a kvalitni zdroj. 400W neni podminka, zalezi jaky je procesor, kolik mas disku. Nicmene 300W je opravdu malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Já tohle řeším poprvé tak nejsem moc v obraze. Procesor je AMD Sempron 3400+ 1,97 GHz. A kolik mám disku ? to jako velikost HDD ? 250gb, ale ten mám jen jako systémový. Já měl za to, že stačí vyměnit a nainstalovat, no... co dodat...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 HDD jako celkove zapojenych, kazdopadne to je zdrojem. Kup kvalitni 400W, nestoji tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 jasně , děkuji všem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 tak zdrojem to není :? nemá ještě někdo nějaký tip ?, nemůže být zastaralá základovka ? EDIT: Tak grafika byla vadná, doporučil by mi někdo prosím novou, která mi 100% podpoří video ve Full HD ? do 1500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 tak zdrojem to není :? nemá ještě někdo nějaký tip ?, nemůže být zastaralá základovka ?EDIT: Tak grafika byla vadná, doporučil by mi někdo prosím novou, která mi 100% podpoří video ve Full HD ? do 1500,- máte ještě ten zdroj nebo jste si koupil jiný?Popř. jaký model to je. doporučil bych koupit použitou gk kde za tuhle cenu dostanete lepši (kupoval jsem si použitou r4890 OC a až do těď mi funguje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 Pardon, že jsem nenapsal dřív, ale nějak mi to tu nehlásí nové příspěvky. Já ho měl jen půjčený, vrátil jsem ho, protože ten 300w mi stačí, zkoušel jsem na něm i "nějakou" 7mičkovou kartu bylo to ok. Objednal jsem tuto, tak uvidíme http://www.alza.cz/msi-r6570-md1gd3-lp-d236242.htm?kampan=heureka.cz K bazarovým nemám důvěru, časem by se mohla stát poruchovou a na bazarovku mi nikdo záruku nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 Zkoušel jste tu ,,7mičkovou´´ v zátěži?Pochybuji že by z téhle řady utáhl 300W zdroj.Lepši by byla http://pocitace.aukro.cz/sapphire-hd-6670-1gb-ddr5-4000mhz-z-12-i2531756507.html záruka 12 měs... Ale nevím jestli tuhle by utáhl váš zdroj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 To je pravda, v zátěži ne, ale na hry jí nepotřebuju, pokud by to ten zdroj neutáhl, poletí z okna a pořídím nový. Ještě jsem nenapsal, že pořád probíhá reklamace, jestli se něco zvrtne, možná že bych tu bazarovku zkusil, za ty peníze je super, to je Vaše nabídka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 není ale je do důkaz že i bazarové se dá koupit se zárukou ;) a na té grafice bys rozjel novější hry na střední detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.