pigi96 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 u nas jen jeden borec a to sem ja ale jak to videli ostatni tak si ho budou kupovat asi 2 lidi :D sem prukopnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 V tride mám jenom já PSP. Evil.bulk už nemá žádný tak mi dává rady xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flasar Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 ve skole zadne,ale v praci 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 3psp,2ds,2iphony, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 u nás jsou tři psp...dva slimáci a jeden špekoun...a všechny moje...muhehehe *démonicky smích* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoblih Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 U nás ve třídě jedno, moje. A na škole taky, Konice je díra..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vencalam Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 No u nás sou dvě. Takže pohoda hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 no my máme 3 :-D já a 2 holky...ony hrajou takový ty veci jako Rocco atd :-D Takže taky máme vlastne 1 :-D ale jinak paříme s klukama...popujčujou a jedem :-D EDIT:// tak máme ve třídě 2... jedna z holek ho nehorázně rozsekala... a ta 2. prodala flash slim ceramic white s 8 GB kartou za 1500... to sem málem brečel... ae složili sme se kámošovi ve třídě k 18. takže hrajem převážně mulťák :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Já a kámoš, ale on ho má starší tah ho má flashnutý, já mam už FW 4.01, takže prd, musim si počkat až setam někdo hackne... Kámoš má Slim Black a já Slim Silver... Jinak zatim já s origo no... kámoš si to paří co chce a já mam jen dvě pučený hry... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 nezáleží na FW, ale na desce....ja jsem svoje první psp taky flashoval z 4.01....a slo to....(pandorkou :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrix Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 ve třídě 2 i semnou a jinak na škole dohromady 4 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grudy Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Huh na skole nevim, jelikoz me ostatni nezajimaj... , ale u nas ve tride 3.. spise budou 3 az prestanu lenosit .. prehoupnu se ze zidle.. ublecu se a huraa nakupovat :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 u nás ve třídě jsou 2 PSP včetně semnou...občas zapaříme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brajen Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 na škole tak 7-8 a ve třídě sem sám,ale borec na intru co ho má má pokoj vedle mě,jeho spolubydlící si ho ted bude kupovat a ještě jeden od nich z pokoje taky,další borec o pokoj dál ho má taky-ale 1000-a o pokoj dál ho má taky jeden borec,takže paříme o sto 6:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 ja mam ve třídě 4 psp a ma škole asi kolem 20ti :) ale vubec nepaříme multi protoze se nemuzem vsichni dohodnout :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 sem na tom nějak po dobně:-Dve třídě máme jen jedno PsPko a to to moje takže si moc nezahraju všichni se hnedka vtíráj když ho vytáhnu z báglu:-Duž ho rači nechávám doma...xP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 U nás ve třídě jedno, moje. A na škole taky, Konice je díra..... Já znám asi jen jednoho člověka co chodí do školy do konice a má PSP:psp::wohow: JInak u nás ve třídě jedno moje ale viděli to u mě tak teĎ si chcou hoši taky řešit PSP tak jich přibude a na škole sem jich víc neviděl chodím na PRumku do PV:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LTRaven Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Ve třídé jsou tři ale jen moje prošlo flashem:) takže na prd. Ale možná po vánocích přibudou:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finas1 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 my máme v celý škole pouze asi 10 psp a ve třídě máme 2 psp, jeden fat a jeden slim (ten můj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Ve třídě mám pouze já psp prostože každý říká že je to kravina na škole jich je 10 u vsech jsem udelal cfw :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0hny Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ve třídě 3 a všechny sem flashoval =P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Na základce jsem byl snad jediný ze školy :lol:, teď na střední máme ve třídě 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liftic Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 tož já byl na základceopravdu jeden, jedinej, a byl sem an to hrdej, a vcil co sem presel na druhou stredni, tak vsichni co sme presli, tak tam máme psp:), hned jako první, čili já a kámoši ze základky co sem jebyl nucen do toho natahnut:D Tedy ted jich máme 6PSP, už sem vybral ze třídyo dalších 5lidi peníze, že když na slusne PSP narazim, tak kupim do prosince... TJ do vánoc jich máme ve třídě aspon 11:) A to se pak hraje a aj to baví člověka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Takže, ve třídě máme 3 PSP z toho 2x Slim (já a kámoš - oba s CF) a další kluk 1x Fat. Další kámoš zvažuje jestli si ho koupí. Nutímeho do Slimáka kvůli CF ale ten idiot furt mele jen o PSP-3000 (mám mu chuť zacpat pusu krabicí od PSP 3000 :D ) Skoda že ten týpek s Fatem nemá ani si nechce udělat CF (nechápu ho ,holt "LITTLE BIG DICK") EDIT: Tak ten týpek s Fatkem si nechá prej udělat CFW :) přesvědčilo ho to když viděl jak si s kámošem proti sobě dáváme Star Wars FU přez adhoc :D A další klučina z nížšího ročníku jakmile to taky viděl tak hnedka "Zejtra si přinesu PSPčko. Pošleš mi tu hru ?" :D Noo vypadáto velica zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liftic Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Třeba se ten s tim fatem boji o záruku, jak ho má dlouho?? 25měsícu??:D jinak ta krabice PSP3000 jsou prej mensijak od slimu, prej nevim, tak se mu tam treba i vleze, pak posli foto:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.