Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

kolik PSP mate ve třídě

siki

Recommended Posts

• Odpovědi 698
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no my máme 3 :-D já a 2 holky...ony hrajou takový ty veci jako Rocco atd :-D Takže taky máme vlastne 1 :-D ale jinak paříme s klukama...popujčujou a jedem :-D

EDIT:// tak máme ve třídě 2... jedna z holek ho nehorázně rozsekala... a ta 2. prodala flash slim ceramic white s 8 GB kartou za 1500... to sem málem brečel... ae složili sme se kámošovi ve třídě k 18. takže hrajem převážně mulťák :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já a kámoš, ale on ho má starší tah ho má flashnutý, já mam už FW 4.01, takže prd, musim si počkat až setam někdo hackne... Kámoš má Slim Black a já Slim Silver... Jinak zatim já s origo no... kámoš si to paří co chce a já mam jen dvě pučený hry... :-(

Odkaz ke komentáři

na škole tak 7-8 a ve třídě sem sám,ale borec na intru co ho má má pokoj vedle mě,jeho spolubydlící si ho ted bude kupovat a ještě jeden od nich z pokoje taky,další borec o pokoj dál ho má taky-ale 1000-a o pokoj dál ho má taky jeden borec,takže paříme o sto 6:)

Odkaz ke komentáři

U nás ve třídě jedno, moje. A na škole taky, Konice je díra.....

Já znám asi jen jednoho člověka co chodí do školy do konice a má PSP:psp::wohow:

JInak u nás ve třídě jedno moje ale viděli to u mě tak teĎ si chcou hoši taky řešit PSP tak jich přibude a na škole sem jich víc neviděl chodím na PRumku do PV:blink:

Odkaz ke komentáři

tož já byl na základceopravdu jeden, jedinej, a byl sem an to hrdej, a vcil co sem presel na druhou stredni, tak vsichni co sme presli, tak tam máme psp:), hned jako první, čili já a kámoši ze základky co sem jebyl nucen do toho natahnut:D Tedy ted jich máme 6PSP, už sem vybral ze třídyo dalších 5lidi peníze, že když na slusne PSP narazim, tak kupim do prosince... TJ do vánoc jich máme ve třídě aspon 11:) A to se pak hraje a aj to baví člověka...

Odkaz ke komentáři

Takže, ve třídě máme 3 PSP z toho 2x Slim (já a kámoš - oba s CF) a další kluk 1x Fat. Další kámoš zvažuje jestli si ho koupí. Nutímeho do Slimáka kvůli CF ale ten idiot furt mele jen o PSP-3000 (mám mu chuť zacpat pusu krabicí od PSP 3000 :D ) Skoda že ten týpek s Fatem nemá ani si nechce udělat CF (nechápu ho ,holt "LITTLE BIG DICK")

EDIT: Tak ten týpek s Fatkem si nechá prej udělat CFW :) přesvědčilo ho to když viděl jak si s kámošem proti sobě dáváme Star Wars FU přez adhoc :D A další klučina z nížšího ročníku jakmile to taky viděl tak hnedka "Zejtra si přinesu PSPčko. Pošleš mi tu hru ?" :D Noo vypadáto velica zajímavě

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu